Friday, 30 March 2012

Ekstremt morsomme vitser

Jeg er en stor fan av ekstremt morsomme vitser. De gjør meg og resten av publikum ler og vi glemmer alle våre bekymringer for noen sekunder. Lytter eller leser noen ekstremt morsomme vitser er en utmerket måte å muntre opp noen. De har alltid gjort meg til å smile hver gang jeg er nede eller trist. Så hvis du føler lave, gjør deg klar til å le ved å lese noen ekstremt morsomme vitser. Laugh på noen morsomme én linje vitser.
Ekstremt morsomme vitser for Kids
Vitser for barn bør alltid være rene, uten en uheldig bruk av meninger eller ord. Så la oss ta en titt på noen ekstremt morsomme vitser ren. Ta en titt på noen små Johnny vitser.
Like etter en hushjelp hadde blitt avfyrt, tok hun fem dollar og kastet den på familiens hund.; På spørsmål fra sin tidligere medarbeider, piken svarte, jeg aldri glemmer en venn som hjalp meg, jeg ga ham fem dollar for å hjelpe meg ren rettene hele tiden ..
Hva var sneglen gjør på motorveien?, Det var på reise en mil om dagen!
Hvordan starter man en bamse rase?, Ready, bamse, gå!
Hva får du når du krysser et stinkdyr med en bjørn?, Ole Brumm!
I hvilke rom vi ikke kan leve?; Mushroom
Hva gjør to hav som møtes? Wave
En prest er å vandre nedover gaten en dag når han ser en svært liten gutt prøver å trykke på en ringeklokke på et hus over gaten. , Er imidlertid gutten veldig liten og på døren er for høyt for ham å komme. Etter å ha sett guttens innsats for en stund, flytter presten nærmere guttens posisjon. Han steg smart tvers over gaten, går opp bak den lille karen, og plassere hånden vennlig på barnets skulder lener seg over og gir på døra en solgte ring. Bøyer deg ned til barnets nivå, smiler presten velvillig og spør, Og hva nå, lille mann? , Som gutten svarer, nå vi kjører!
To kannibaler spiser en klovn.; En sier til den andre: Er dette smak morsomt for deg?
Blonde Vitser: Ekstremt morsomme vitser
Blonde vitser er alltid basert på dumhet av blonde kvinner. Disse vitser gjør alltid det blonde sentrum av attraksjonen ved å plassere henne i en situasjon der hun gir en kommentar som er nok til å bevise sin mangel på intelligens.
Det var en konkurranse mellom et team av blondiner og et team av brunetter å se hvem som kunne fange mest fisk isfiske. Når konkurransen startet, ble det klart at brunetter skulle vinne fordi de holdt trekke ut fisk etter fisk. Snart fikk blondiner bekymret og sendt over en av deres team for å se hva brunetter gjorde annerledes. Noen få minutter senere, kommer den blonde løpende tilbake.; Et hull! Du må lage et hull i isen!
Hvor mange blonde vitser er det? , 1 resten av dem er sanne historier.
Hva gjør u gjøre når en blond jente kaster en håndgranat på deg? , Du trekke splinten ut og kaste den tilbake!
Hvorfor gjorde den blonde gi henne datamaskinen hostesaft? , Og hadde et virus.
Ekstremt morsomme vitser: Kort Vitser
Dette er noen korte morsomme vitser, i utgangspunktet noe en liners. Les noen mer dumme vitser.
Hva er forskjellen mellom hakket kjøtt og ertesuppe? ; Alle kan hakke biff, men ikke alle kan ertesuppe!
Hvorfor ikke aliens spiser klovnene? ; Fordi de smaker morsomt.
Hva er forhistoriske monstre kalt når de sover?; A dinosnore!
Hvilke språk snakker de i Cuba?; Cubic!
En gang i tiden var det to muffins i mikrobølgeovnen. Plutselig sier en av muffins:; Man det er varmt her inne! ; Den andre Muffin utbryter,, Se en snakkende muffins!
Les mer på:; Best Vitser Ever Told, Stand Up Vitser, praktiske vitser å spille på Friends; Så disse var noen ekstremt morsomme vitser for dere. Liker å lese dem, og hvis du har noen bedre seg, kommenterer det.

No comments:

Post a Comment