Wednesday, 21 March 2012

Profesjonell antrekk

I dagens utseende bevisst verden, er mye av betydning gitt til den perfekte profesjonelle antrekk. De fleste profesjonelle organisasjoner har sine egne spesifikasjoner og regler om kleskode. Uansett hvor motebevisste verden er, du må fremdeles være ganske konservativ mens velge et antrekk for et intervju eller et profesjonelt møte, noe som er grunnen til at det er veldig viktig å vite hva godt polert sofistikerte profesjonelle antrekk handler om.
Profesjonelle antrekk på arbeidsplassen
Før du velger riktig profesjonelle antrekk for deg selv, er det svært viktig å vurdere atmosfæren på arbeidsplassen som du arbeider i. Dessuten, vurdere hva slags jobb profilen som du har, og prøver ikke å overvelde dine omgivelser med antrekket som du velger. Endelig, vurdere eksponeringen som du er i ferd med å komme på kontoret. For eksempel, hvis arbeidsplassen er åpen for besøkende (utenfor kontoret) og klientene, så vil du kanskje å ha ganske gode klær slik at du kan opprettholde bildet av din arbeidsplass, generelt. Hvis ikke, så organisasjonen kan gi deg en relativt fleksibel kleskode. Mer om virksomheten formelt antrekk.
Det er en ny skole av tanker som understreker på 'faglige casual antrekk ". Slike semi formelle antrekk gjengir en slags trøst blant de ansatte. Men er det noen regler forbundet med profesjonelle casual antrekk. For eksempel, de klærne som kan høres passer for beach party, danseklubb, sports events og verftet verk er ikke bra for et kontormiljø, men det kan være tilfeldig. Også klær som er for prangende og prangende kan heller ikke være tillatt på arbeidsplassen. Klær som har slagord og ord skrevet på dem og klær som utsetter kroppen er heller ikke akseptabelt. Mer om profesjonelle kleskode.
Profesjonell antrekk for kvinner
Den klassiske profesjonelle antrekk for kvinner er en skirted dress eller en formell pantsuit. Når du velger skjørt, gå for grunnleggende litt-fakles eller blyant rett skjørt. For å gjøre det mer attraktivt, kan det være lurt å legge en kick-fold eller en rift i siden eller foran. Skjørtet ditt må falle minst 1 eller flere inches under kneet. Gå for subtile farger når det kommer til bluser. Hold deg til nøytrale og pastell farger når det kommer til jakker og skjørt. Sats på svart, kull, blå, grå, beige og / eller brune, etc. Når du er ferdig med valget av antrekk, er det på tide å konsentrere seg om kvinners sko. Normalt krever en stor profesjonell antrekk en hyggelig par pumper med moderate hæler. Mer om kvinners klær.
Opprette en fin garderobe av profesjonelle antrekk kan være litt dyrt, men når du gjør det, kan du definitivt holde den for et par år framover. For en slik sunn garderoben, kan det hende du trenger to jakker, tre skjørt, fem bluser og to par fine pumper. Alltid unngå de spinkel wedge hæler, stiletter og trendy åpen tå fottøy. Husk alltid at profesjonelle klær som du velger bør være klassiske, enkle og avanserte. Ikke overdriv med tung sminke, fet smykker og / eller sterke parfymer. Holde det så subtil som mulig, og du er i for mange komplimenter og flere beundrende blikk.
Profesjonell antrekk for menn
Som kvinner, har ikke mye endret seg så langt som profesjonell antrekk for menn er bekymret. De må fortsatt ha dresser, skjorter og slips, sammen med ryddig hår, fine sko og subtile motetilbehør. Når vi leter etter en dress alltid velge en tradisjonell klassisk snitt dress med diskré / typiske farger og konservative stoffer. Gå for sort, marine og andre nyanser av blått, grått, kull, osv. Du kan melde deg på vanlig stoff eller stripede silke ull stoff. Langermede skjorter med subtile nyanser av pastell farger, nyanser av hvitt og blått med solide konservative striper, etc. være det perfekte valget. Mer om formelle antrekk for menn.
Neste skritt vil være valg av slips. Alltid unngå mønstret bånd med fet design og grafikk, i stedet holde seg til konservative bånd som er laget av profesjonell kvalitet silke. Bruk matchende og vanlig lommetørklær. Sammen med bånd, en ting som menn virkelig trenger å konsentrere seg om er sokker. Gjør det et poeng å bruke stramt og korrekt lengde sokker med solide og matchende farger. Mens velge belter og sko, velger sort skinn belte og sorte skinnsko, som standard valg for menn profesjonelle antrekk. Endelig, menn trenger for å unngå iført smykker, som øredobber. Men, kan du bære en konservativ klokke og en giftering. Mer om menns klær.
Du kan også lese mer på:; kleskoder på arbeidsplassen; Business Professional Antrekk; Business Formelle antrekk; Unngå noe prangende, er den første regelen du må følge. Det høres kanskje konservativt og kjedelig, men profesjonell antrekk er fortsatt konservativ og tradisjonell i de fleste arbeidsplasser. Du kan også gjerne ta noen tips fra denne artikkelen hvis du er ute etter en profesjonell antrekk for et intervju. Jeg håper artikkelen ovenfor ble funnet kunnskapsrik og hjelper deg å velge riktig profesjonell antrekk.

No comments:

Post a Comment