Friday, 9 March 2012

Flower Vine Tatoveringer

Flower vintreet tatoveringer er en blant de få tatovering design som har universell appell, på grunn av sin vakre og delikat utseende. De er også en av de få tatoveringer som kan brukes til å pryde noen del av kroppen. Enten plassert på foten, ankel, håndledd, arm, sidene eller nedre del av ryggen region, kan en blomst vintreet tatovering se like eksotisk. En snikende vine sammen med noen vakre blomster, blader og tentakler kan raskt tiltrekke personer. En annen grunn til den enorme populariteten til blomst og vintreet tatoveringer er at de kan lages i alle størrelser og kan holdes enkle eller å lage noen intrikate tatovering design.
Flower Vine Tattoo Ideer
Blomster og vintreet tatoveringer er ekstremt allsidige, som så mange blomster og vinranker er det å velge mellom. Blomstene som er mest brukt for tatovering er, rose, liljer, orkideer, plumeria, tusenfryd, sjasmin og hibiscus. Blant vinstokker, kan du velge eføy, Grapevine, kudzu, og også kristtorn. Disse vinstokker har flere dype symbolske betydninger knyttet til dem, noe som også kan hjelpe deg å gjøre et valg. Som for eksempel eføy anses som et symbol på kjærlighet og vennskap og for romerne, står det for udødelighet. På den annen side, var Grapevine emblemet på den "utvalgte folk" på hebraisk, og det ble brukt til å representere hell og styrke.
I gresk mytologi er Grapevine symbolet for Gud vin, Dionysus. Men, i den kristne kunsten, ble Grapevine avbildet å danne kronen av grådighet, når denne synden ble fremstilt i menneskelig form. For Celtics, vinstokker generelt, står for både styrke og besluttsomhet, mens for hedningene var det symbolet på liv og død. Så, kunne vinranker bety flere forskjellige ting i forskjellige kulturer i verden og du kan velge den spesielle vintreet, som synes å representere din personlighet eller et bestemt kjennetegn. Som vinranker, forskjellige blomster har forskjellige betydninger, for eksempel, rose er det universelle symbol for kjærlighet og lidenskap, mens lotus representerer åndelighet. Les mer på blomst betydninger.
Når du bestemmer deg for en bestemt vin og blomster, kan du finne en rekke design for å lage din egen unike blomsten vintre tatovering design. Sammen med blomster og ranker, kan du ta med blader og ranker i tatoveringer. Men disse er ikke de eneste tegnene som du kan inkludere i din vintreet blomst tatoveringer. Et par andre inneslutninger som, sommerfugler, brev, kan initialer, fugler og hjerte også forsterke den visuelle virkningen av floral vintre tatoveringer. Flower vintreet tatoveringer er vanligvis fargerike og du kan inkludere blomster i mange forskjellige farger sammen med den attraktive gjennomgangen vinstokker. Men, mange tatovering elskere foretrekker bare en monokromatisk farger for å skape disse tatoveringer. Men pass på å velge riktig farge ordningen for å gjøre ditt vintreet blomst tatoveringer mer attraktiv. Les mer på vin tatovering ideer.
Så langt som plassering av blomsten vintreet tatoveringer er bekymret, kan de se flott ut i nesten hvilken som helst del av kroppen. A gjennomgang vine sammen med noen små blomster skåret langs armene kan se veldig fascinerende. På samme måte kan en lang virvlet vintre med noen små blomster i hele nedre del av ryggen regionen og på benet, fra ankelen til kalven se like vakker. En annen favoritt område for å plassere vintre tatoveringer er den siden, som gir mye plass for å lage store og forseggjorte tatoveringer. Den enkle og små vintreet tatoveringer kan plasseres på foten og ankler. Flower vintreet tatovering på foten er vanligvis holdes liten, da dette området gir begrenset plass. Men fortsatt er foten en favoritt sted for blomst og vin tatoveringer. Finn ut mer om; Vine Tattoo Designs; Vine Tatoveringer på skulder, Vine Tatoveringer på Leg; Flower vintreet tatoveringer kan være så lettvint og laget forseggjort. Valget mellom de to er helt individuelt bestemt. Enten du vil gå for det enkle, lille blomst og vin tatoveringer eller for de mer intrikate design, dette er en av de vakreste og mest elegante tatoveringer til å ha rundt, spesielt for kvinner.

No comments:

Post a Comment