Tuesday 6 March 2012

Kalachoe Plant

Kalachoe planter tilhører familien Crassulaceae og genus Kalachoe som består av rundt 125 arter. Disse tropisk, saftige, blomstrende planter er innfødte til Madagaskar, men noen arter er funnet i Brasil og enkelte deler av Asia. De fleste av disse plantene vokse til en høyde på rundt én meter. Men, kan noen arter være tre-størrelse med en høyde på rundt seks meter. Navnet 'Kalachoe "er antatt å være kinesisk opprinnelse. Disse plantene er svært populære som dekorative potteplanter, på grunn av lav vedlikehold, fargerike blomster, lav vann krav, etc. Scroll ned for mer informasjon om Kalachoe huset planter.
Kalachoe House Planter
Selv om utseendet på enkelte Kalachoe arter kan variere, generelt, disse anleggene har noen fellestrekk. De fleste Kalachoe plantene har store, tykke og saftige blader og mange stengler. Disse plantene utvikler briljant farget blomster, som er produsert i terminal klynger. Det finnes mange varianter av Kalachoe planter som kan produsere blomster i ulike farger. De vanligste blant dem er røde, rosa, gul, orange, hvit, osv. Disse plantene blomstrer sent i høst og vare helt til sent på vinteren. Noen av dem kan produsere blomster gjennom hele året. En av de karakteristiske trekk ved de fleste av Kalachoe plantene er veksten av nye celler på innsiden av kronbladene, slik som å hjelpe åpningen av kronbladene. Slike celler finnes også på den ytre overflaten av bladene og slike celler, hjelp i nedleggelse deres.
Kalachoe blossfeldiana er den mest populære og ofte funnet houseplant blant Kalachoe artene. De kommer i forskjellige varianter, som kan produsere blomster i forskjellige friske farger. Andre populære artene omfatter Kalachoe manginii, Kalachoe beharensis, Kalachoe Pinnata og Kalachoe porphyrocalyx. Kalachoe plante formering kan variere med arten. Mens, er noen arter spres gjennom stammen borekaks, andre utvikler plantlets langs bladet marginer. I enkelte andre arter, er forskyvninger som utvikler fra moren planten brukt.
Kalachoe Plant Care
Som nevnt ovenfor, Kalachoe planter krever svært mindre vedlikehold og dette er en av årsakene til deres popularitet. Så, hvordan ta vare på Kalachoe planter er ikke så en plagsom oppgave. De trenger godt drenerende jord og sterkt lys for sunn vekst. Disse plantene kan ikke tåle lang eksponering for kulde. Hvis du ønsker å vokse dem i potter, bruke leire potter med god drenering. De trenger vann for å overleve, men over vann kan skade plantene. Så, vann Kalachoe stueplanter, bare, når jorden i pottene bli tørr. Bruk et hus-anlegg gjødsel i svært små mengder, i vekstsesongen, dvs. fra mars til oktober. Under varmt klima, unngå direkte sollys, noe som kan være skadelig for disse plantene. Kalachoe anlegget beskjæring innebærer fjerning av døde blader og blomster. Dette oppmuntrer til ny vekst. Sammenlignet med de som plantet ute, Kalachoe plante problemer, som skadedyr og sykdommer er svært sjeldne i innendørs seg. Hvis de utvikler slike problemer, prøv å bruke ikke-giftige insektmidler, fordi kjemikalier kan skade disse anleggene.
Nå, har du en grunnleggende idé om Kalachoe planter og hvordan du tar vare på Kalachoe anlegg. Men noen arter av Kalachoe sies å være giftig for katter. Er Kalachoe plante giftige for katter? er en av de vanligste spørsmålene om dette anlegget. Hvis du har katter i huset ditt, kan du hindre dem fra å tygge Kalachoe blader med dryss cayennepepper over anlegget. Alvorlighetsgraden av giftighet avhenger også av hvor mye blader inntatt. Så, hvis du er interessert i å vokse kalanchoes, får en fra de nærmeste lokale barnehager og nyte den livlige blomstrer.

No comments:

Post a Comment