Saturday, 24 March 2012

Trepaneler For Walls

Ønsker å gi et elegant utseende til huset ditt? Er veggene skadet og du må re-arbeidet veggen maling? Trenger endring i eksisterende trepaneler? Vel, hvis svaret på alle eller noen av disse spørsmålene er ja, har du truffet rett link. Her er mer om trepanel eller dekker trepanel å forbedre interiøret i huset. Arbeider på disse vil definitivt legge en stor stil element til huset ditt. Lar vite mer om trepanel på veggene.
Wood Wall Panels
Trepaneler for vegg er en flott måte å spice opp inn i stuen. Velge tre av ønsket finish er det første du må gjøre. Du kan også utforske alternativer som tykke og tynne trepanel på vegger bortsett fra materialet. Holde panelene i naturlige tekstur er en god idé i stedet for laminering det. Du kan sjekke ut de forskjellige veggpaneler design og fargevalg tilgjengelig for trepanel. Matchende panelene med veggen farger er en viktig oppgave å ha en samlet perfekt leter plass.
I stedet for panel på alle vegger, må du begrense det til brennvidden veggene. Dette vil legge maksimal skjønnhet til området. Du kan også vurdere panel på veggen ved siden av trappen, veggen bak peis mantel eller veggen bak sengen din? Vel, det er en god headboard design idé. Hvis du trenger å øke lagringskapasiteten av huset ditt, legge til tre skap på en vegg fra gulv til tak er en smart idé. Dette trepaneler design vil gi deg stor lagringsplass i tillegg. Du kan også gå for dekorative paneler for å gi et moderne preg til rommet ditt.
Installere paneler er en jobb, så det er best holdt for en profesjonell. Tre innvendig vegg panel systemet er et alternativ som du kan vurdere hvis du ikke ønsker å velge egendefinert panel installasjon. Denne består av pre-cut system og pre-maskinert panel stykker som er montert sammen og er klare til å installeres med minimal skjæring og sliping. Disse er også kjent for å være billigere enn den spesialtilpassede trepanel på veggene. Vel, hvis du lurer på hvordan du skal dekke trepanel på veggene, eller hvordan å male tre veggpaneler, her er svaret.
Tildekking Wall Panels
Tildekking trepanel kan være nødvendig i tilfelle panelene er skadet. Du vil kanskje også velge dette hvis du ønsker en endring utseendet på huset ditt. Noen ganger eldre trepanel kan gjøre huset ditt er for kjedelig eller mørke og i dette tilfelle du kanskje søke etter noen måter å fjerne trepanel på vegger eller dekker dem.
Du kan velge å male eksisterende trepanel og gi den en lysere look. Maleri en godt forberedt overflate vil gi deg gode resultater. Pass på at du fyller ut rillene med en pensel i stedet for bare å flytte en rull, da det ikke vil hjelpe dekke disse sporene. Også en farget primer å matche skyggen av maling farge kan brukes til å lage maleriet jobben mindre tidkrevende. En annen idé er skummet belegg panelet første med gips for å gjøre det en jevn overflate, vil dette også eliminere oppgaven med hånden maleri sporene. Nå forsiktig sand overflaten og finish med maling. Hva mer, kan du også bruke et bakgrunnsbilde til å dekke trepanel på vegger.
Håper de nevnte tips om trepanel på vegger eller dekker eksisterende veggpaneler vil hjelpe deg å lyse opp den eksisterende innredningen. Vet godt hvordan akkurat du vil at området skal se ut og deretter begynne å jobbe på veggen paneler.

No comments:

Post a Comment