Friday 9 March 2012

Coloring Grey Hair

Når vi finner et grått hår, er vår første reaksjon at av panikk og skrekk. Vi generelt føler at alderdommen er endelig fanger opp med oss ​​og vil gjøre alt i vår makt for å kamuflere grå hår. Akkurat som aldring er uunngåelig, gråning av håret er også uunngåelig. Du kan finne ditt første grå hår så tidlig som i tyveårene, eller hvis du er heldig, i femtiårene. Som vi alder, begynner pigment som gir huden og håret farge, for å minske og det resulterer i grå håret. Hvis du er komfortabel med det, kan du la håret grått naturlig og har et hode med vakre platina hår. Dersom, på den annen side, som flertallet av mennesker, trenger du ikke verdsetter gå rundt med grått hår, er det beste alternativet coloring grått hår. Hvilken farge du skal velge og hvordan du bruker det spiller en stor rolle i å gjøre deg vises ungdommelig og naturlig. Her vil vi diskutere i dybden om farging grått hår. Les om hårfarge ideer.
Tips om Coloring Grey Hair
Når det gjelder hår fargestoffer, er det mange forskjellige formuleringer som du kan velge fra. De skiller seg først og fremst av hvor lenge de varer og hvor effektive de er i dekker grått hår. Håret består av et ytre lag med en hul indre lag. Det ytterste laget av håret, kalles skjellaget, er laget av flate celler som overlapper hverandre. Laget under skjellaget består av protein, og kalles cortex, og den inneholder pigment som gir håret dets farge. For en farge å vare i lang tid, bør det kunne trenge gjennom håret. Du kan farge grå hår ved hjelp av midlertidige hårfarge, semi permanent eller permanent hårfarge. Les mer om hvordan du fargen grått hår.
Midlertidig hårfarge kommer i form av hår mascara, spray, tonere, farget shampoo og mousse, nyanser og innstilling lotions. Disse fargene er, som navnet antyder, midlertidige og er flott for de gangene du trenger for å skjule din grå hår for en hendelse. De varer bare til neste sjampo vask, og du bør velge en farge som er minst en nyanse eller to lysere enn din opprinnelige hårfarge. Folk hvis opprinnelige hårfarge er mørk brun eller jet black bør velge farger som lys brun, mørk kanel og sjokolade for fargelegging grått hår.
For farging grå hår hjemme, er den mest populære hårfarge formulering semi permanent hårfarge. Den består av to ingredienser som er blandet sammen i en viss andel. Den ene er kalt utbygger, og andre er fargen konsentrat. Noen semi permanent hårfarge inneholder ammoniakk, og fargen avsettes på neglebåndene, og litt farge trenger innsiden av håret. Det varer lenger enn en midlertidig hårfarge og vil holde deg femten-tjue vasker hvis du har et skikkelig vedlikeholdsprogram. Bruk en farge beskytter sjampo og balsam glans styrke mens vaske håret ditt, hvis du vil at fargen skal vare i en lengre periode. Les mer om shampoo for grått hår.
Det beste alternativet for farging grått hår er naturlig å bruke permanent hårfarge. Dette kan ikke gjøres hjemme, og det krever et besøk til salongen. Permanent hårfarge trenger inn i skaftet på håret og innskudd fargen på hjernebarken. En permanent hår farge er brukt hver seks til syv uker, slik at det dekker det nylig vokst grå hår ved røttene. Det er svært viktig å velge en permanent hårfarge skyggen med forsiktighet fordi fargen en gang brukt til håret ditt kan ikke endres.
Les mer på:; Tildekking Gray Hair på Hjem, Hair Coloring Ideer for Gray Hair, Hair Coloring Gray - Hvordan Color Gray Hair; Dette var alt om farging grått hår. Hår som er farget, enten med permanent eller midlertidig hårfarge, bør alltid bli tatt vare på med en skikkelig hårpleie ritual. Dette hjelper på å beholde fargen lengre tid, og holder det ser naturlig og vakkert.

No comments:

Post a Comment