Friday 2 March 2012

Kort Bryllup Veils

En godt designet bryllup slør gir den ultimate se til brudekjole. Faktisk mange mennesker tror at en brudekjole er ufullstendig uten et bryllup slør. Et bryllup slør er en betydelig brude tilbehør som kompletterer hele brude antrekk. Selv om bryllup slør kommer i forskjellige stiler og lengde, i dag korte bryllup slør er ganske populær, og foretrekkes av mange bruder. Den største fordelen med korte bryllupet slør er at de kan brukes hele natten lang og passer godt for en mindre formell utseende. Også siden de kommer i forskjellige stiler som en eller to klasser, glitrende paljetter, vintage-stil blonder, etc. en brud kan ha flere alternativer når du velger et slør for å utfylle hennes brudekjole og gi henne den vakreste og mest elegante utseende. Derfor, sjekk ut under gitte forskjellige stiler og lengde på bryllup slør.
Kort Bryllup Veils
Visir eller Cage Veils: Visor eller buret slør er den korteste bryllupet slør som var ganske populære på 1950-tallet, og er nå igjen i trenden. I motsetning til tradisjonelle lange, flytende bryllup slør, disse slørene sitte rett over ansiktet og er laget av tyll eller organza. Disse slør ikke vende tilbake over hodet og bare dekke øynene og kinn.
Skulder Lengde Veils: Shoulder lengde slør passer nesten alle brudekjoler og gi bruden det mest slående og moderne utseende. Disse slør er lengre enn buret slør, har både foran og bak og ser best med en brudekjole, det er uten mye av detaljer eller arbeid rundt skuldrene.
Elbow Lengde Veils: Hvis du ønsker å ha et bryllup slør som er litt lang, men likevel kort, deretter albuen lengde slør er perfekt for deg. Disse slør er ca 30 inches lang, og har både foran og bak og komme ned fram til midt bak og midje området. Elbow lengde bryllup slør er mest populære som de ser stor selv når slitt med en enkel brudekjole har ikke mye arbeid eller detaljer.
Fingertupp Veils: Som navnet sier, disse slørene er så lenge brudens fingertuppene og kan brukes med alle brudekjole. I motsetning til buret slør, fingertuppen slør har både foran og bak, dermed kan de vippes tilbake over hodet. Disse slør fungerer best for bruder som vil korte, men litt lengre slør for deres bryllup kjole. Lær mer om brude slør mønstre.
Å gjøre en Short Wedding Veil
Hvis du planlegger et lavt budsjett bryllup og ikke ønsker å bruke mye penger på din brudekjole, kan du prøve å lage din egen brudekjole eller minst bryllupet ditt slør i tilfelle du ikke har mye tid. Å gjøre bryllupet sløret helt alene vil ikke bare kutte ned bryllup utgifter, men vil også legge til et personlig preg på det. Og du vet aldri, kan det hende at sløret vise seg å være helt fantastisk enn de fleste billige kort bryllup slør tilgjengelig i mange brude butikker. Så uten mye forsinkelse, her er noen enkle instruksjoner om hvordan å lage en kort bryllup slør hjemme. , Avhengig av ønsket lengde på ditt bryllup slør og fargen på kjolen din, velger du en tyll som passer perfekt til din brudekjole. , Brett tyll i halv og på ett kort brettes kanten, med en saks kuttet de to foldede lag av tyll på rå torget hjørnet inn i en avrundet kant. Brett ut av tyll og litt jern det. ; Hold den andre kortsiden av tyll. Nå, langs hele kortsiden av slør, foreta lange masker. Nå tett trekke disse stingene og å sikre, en knute på tråden. ; Fest kanten til tiara eller håret kammen med et stoff lim og når det tørker sy paljetter, perler eller rhinestones på tyll, om ønskelig. Lær mer om brude hår tilbehør. : Vel, dette var alt om korte bryllupet slør. Med andre bryllup forberedelser pass på at du ikke overse bryllupet sløret og plukke noe som utfyller din brudekjole og fremhever din frisyre for å gi deg den mest perfekte utseende.

No comments:

Post a Comment