Monday, 5 March 2012

Hvordan gjøre en pedikyr hjemme

Nevn noen av de avslappende økter og du egentlig ikke kan ignorere manikyr og pedikyr. Alle kvinner ønsker å flaunt søte hender og føtter med velstelt, pent malt neglene. Faktisk, omsorg av negler, hender og føtter er som et obligatorisk skjønnhet tips for kvinner over hele verden. Ikke bli revet med av profesjonelle manikyr og pedikyr behandlinger, og du kan få samme resultater med enkle retningslinjene og litt erfaring. Lær hvordan du gjør en pedikyr hjemme og du trenger ikke å løpe til salongen hver gang du tenker på stell føttene og tåneglene.
Hvordan gjøre en pedikyr hjemme?
Indulging pedikyr hjemme er ikke vanskelig. Det du trenger er enkel forsyninger og føtter velvære instruksjoner. Unn deg regelmessige at-home pedikyr økter og setter pris på føttene uten å koste noe. Hvis du er helt ikke klar om fotpleie tips, kan du få din første pedikyr økten gjort av en ekspert. Ta et notat av forsyninger og trinnene i pedikyr. Se den trinnvise retningslinjer for en perfekt pedikyr hjemme:
Få pedikyr Rekvisita; Samle forsyninger som trengs for pedikyr økten - et bredt bøtte, varmt vann, Epsom salt og rene håndklær. Saltet fungerer som en desinfiserende, hindrer infeksjoner og raskere heling av huden skader (hvis noen). Fyll varmt vann i bøtta og legg Epsom salt. Andre enn disse grunnleggende kravene, kan du bruke aromatiske essensielle oljer for å føle spa effekt i rommet ditt. Deretter plasserer en stol ved siden av bøtte.
Fjern gamle polske; Når du er klar med pedikyr forsyninger, få deg sittende i den avslappende stolen. Det første trinnet for at-home pedikyr er å bli kvitt gammel polish. Vi vanligvis bruker bomull baller dyppet i aceton for formålet. Denne gang prøver å bruke bomull band med aceton, og du trenger ikke å ta et nytt skritt for å fjerne bomull spor. Konsentrer deg om hjørnene på tåneglene å gi et rent utseende.
Trim og Shape Negler på hender; Siden toenails er tykke og tøff, vurdere å bruke en kvalitet klipper å kutte dem. Dette vil unngå brekkasje og røffe kanter. Ditt eget valg, kan du trimme dem korte eller opprettholde lange tåneglene. Det er best å klippe rett over og la en lengde på ca 1 / 8 tomme, ikke mer enn det. Med andre ord, ikke gjør neglene elongate fra tuppen av tærne, noe som vil bidra til å redusere unødvendig skade. File tåneglene å forenkle kanter. Vite mer om neglepleie.
Feet Grooming Tips, Brett håndkleet og legg den på bunnen av bøtta. Dette vil gi deg en avslappende effekt på fotsålene mens du slikker føttene. Suge føttene i vann i minst 5 minutter. Ta en fot av gangen for å arbeide på neglebåndene. I ditt tilfelle neglebåndene er tørre og ru, satte dråper olivenolje eller cuticle lotion over dem i ca 5 minutter. Om nødvendig, skyver neglebåndene og trimme dem.
Masserer Feet og fotsålene, ikke overse såler, du kan bruke en fot fil eller pimpstein for å fjerne død hud fra hæler, såler og utenfor tærne. Påfør din favoritt lotion til føttene og sålene med massasje. Deretter bruker du et siste spor av bomull band dyppet i aceton for å bli kvitt lotion og oljer fra tåneglene. Klapp føttene tørre med et rent håndkle. Påfør polish av dine favoritt skyggen og vent til det tørker helt. Vite mer om DIY tips for fransk manikyr og pedikyr.
Så, er ikke hvordan du gjør en pedikyr hjemme lett? Læring skjønnhet tips om hvordan du gjør manikyr og pedikyr hjemme vil spare både tid og penger. Skjem deg selv innenfor komfortsonen til et hjem ved å bruke effektive pedikyr oppskrift. Med regelmessig hjemme pedikyr økter, ikke bare du kan ha søte føttene, men de vil bidra til å holde tånegl problemer og lidelser i sjakk.

No comments:

Post a Comment