Saturday, 24 March 2012

Vegetabilsk Hair Dye

Hair fargestoffer er alltid på moten siden forelsket oss alle til å prøve på nye hårfarger. Den naturlige fargen på håret vårt blir en smule kjedelig etter noen år. En ny hårfarge, derimot, kan revolusjonere hele utseendet. Du kan få en glamorøs, funky eller en sofistikert utseende, bare ved å farge håret i nye farger. Men den sterke kjemikalier som finnes i kunstig hår fargestoffer ofte tar en toll på helsen til håret ditt, slik at de tørr, sprø, svake og utsatt for fall. Disse kjemikaliene er giftige, dermed kan være spesielt skadelig for gravide kvinner eller personer med immune lidelser. Dette er grunnen til at mange mennesker viker unna fra å bruke kjemiske hårfarger. Men med hjelp av vegetabilske hårfarger du kan få en ønsket nyanse av hår, uten å påføre skade på håret ditt. Mer om naturlige hårfarge.
Typer Vegetable Hair Fargestoffer
Vegetabilsk hår fargestoffer er laget av vegetabilsk opprinnelse. De er klassifisert som root, stilk, blad, blomst eller frukt fargestoffer avhengig av en del av anlegget som brukes. Den vanligste type vegetabilsk fargestoff er leaf dye. Men, er blomster og frukt fargestoffer også i stor utstrekning på grunn av den brede register av farger som tilbys av dem. Vegetabilsk hår fargestoffer kan også bli klassifisert som midlertidig og semi permanent. Midlertidig hårfarge slites av om 6 til 8 shampoos, mens semi permanent vegetabilsk hår fargestoffer kan vare i et par måneder, forutsatt at du bruker dem regelmessig. Vegetabilsk hår fargestoffer kan også klassifiseres avhengig av modus av forberedelsene deres. For eksempel er noen vegetabilske fargestoffer laget ved å knuse bladene i løssnø og lage en pasta, mens noen er gjennomsyret i vann. Mer om semi permanent hårfarge.
Hvordan lage vegetabilsk Hair Fargestoffer
Henna Hair Dye, Henna er 100% naturlig og gjengir en blendende rød nyanse i håret ditt. For å gjøre henna hårfarge, bland 200 gm av henna pulver med en eggeplomme, 1 ts rum og vann. Forbered en homogen blanding, og holde det i jern skillet. La det stå over natten, og deretter bruke det neste morgen. La fargen på håret for et par timer og skyll så av med vann. La håret tørke skikkelig. Da gjelder hår olje og la det over natten. Shampoo håret som vanlig, og også bruke en god balsam. Mer om henna hårfarge oppskrift.
Saffron Hair Dye; Dette hårfarge dekker grått hår med en skinnende gyllen farge. Kok 2 ts safran i vann i ca 15 til 20 minutter. Strain løsningen og la den avkjøles. Hell denne løsningen over hodet og la det tørke. Etter en time eller så, skyll den av håret.
Walnut Husk Hair Dye; Bland like deler av vann og valnøtt skrelle og koke i ca 15 minutter. Strain løsningen og la den avkjøles. Sug håret med denne løsningen og vask etter 15 minutter.
Rosemary Kamille Hair Dye; Bland 1 kopp sitronsaft med 3 kopper kamille te eller løsning gjennomsyret med rosmarin blader. Brygge ingrediensene og hell concoction over hele hodet. Dette bestemte vegetabilsk hårfarge gir en blond effekt på håret ditt.
Mer om naturlige hårfarge oppskrift.
Ulempene ved Vegetable Hair Fargestoffer
Hårfarger sikker på har mange fordeler sammenlignet med kjemiske hårfarger. De er ikke giftig og ikke forårsake noen skade på håret ditt. Men det er visse ulemper med å bruke vegetabilsk hår fargestoffer. Disse fargestoffer ikke gjengi den ønskede fargen i bare ett program. Du må kanskje bruke dem daglig for å få en merkbar endring i farge. Dessuten gjør de ikke få drastiske endringer i hårfarge. Du kan bare få en skygge nærmere din naturlige farge. Dermed er det ikke mulig å gå helt blond fra mørk brunt hår og vice et vers. Også disse hår fargestoffer mister sin effekt etter sjamponering håret. Dermed er sjamponering den enkleste vegetabilske hårfarge fjerning metode.
Vegetabilsk hårfarge kan være ditt alternativ, hvis du har alvorlig skadet hår, eller du lider av noen helsemessige lidelser. De er også flott om du bare vil endre din naturlige hårfarge med en nyanse eller to.

No comments:

Post a Comment