Monday 5 March 2012

Intensive Hagearbeid

Den intensive form for hagearbeid er rettet mot å få maksimal avkastning med den tilgjengelige plassen. Forsøk er gjennomført for å redusere innsatsen i intensivt hagearbeid. De ulike aspekter som må vurderes for intensiv hagearbeid er næringsstoffer behov, innbyrdes forskjellige avlinger, vekstsesonger, vekstmønster, skygge toleranse, etc.
Intensive Hagearbeid
Den intensive form for hagearbeid utnytter ressurser i størst grad. Imidlertid er bærekraftig bruk av land også ett av målene i denne formen for hagearbeid. Intensiv hagearbeid metodene som presenteres i avsnittene nedenfor skal hjelpe med å gjennomføre bakgården hagearbeid effektivt.
Hevet Bed; Intensive hagearbeid kan utføres på best mulig måte ved bruk av opphøyde senger. Slike senger som brukes til intensiv hagearbeid er 3-4 meter bred og varierer i lengde. Liten størrelse på senger gjør det lett å forberede jorda. Vegetabilsk vekst i vårsesongen er dratt nytte hevet senger. Dette er fordi oppvarmingen av disse senger skjer raskt.
Mellomrom; Lukk avstanden er en av karakteristikkene av hevet senger og dermed, intensiv hagearbeid. Det anbefales å ha sjanglet rader for intensiv form for hagearbeid.
Mellomkultur; I praksis mellomkultur, er rader av sakte voksende arter plantet sammen med de som vokser raskt. For eksempel er rekkene av planter som erter, brokkoli, kål, tomater, osv. plantet med rask voksende reddiker og løk.
Planting rad; Metoden suksesjon planting tillater høsting av planter en etter en i rekkefølge. I denne teknikken, er samme avling plantet i separate flekker med en avstand på 1-2 uker. Innen første oppdateringen er raket og avlingen høstes, planter i det andre man begynne nå modenhet. Det første plasteret umiddelbart plantes med den neste avlingen slik at syklusen fortsetter evig.
Relay Planting; I denne formen for planting, er en ny avling plantet på samme plass der et annet anlegg er allerede vokser. Den nye avlingen bør plantes når tidligere man er i ferd med å modnes. Innen høsting blir fullført, er den nye avlingen etablert skikkelig i jorda.
Fransk Intensive Hagearbeid
The biointensive eller fransk intensive hagearbeid metoden er en organisk form for hagearbeid / landbruket teknikk. Det er en form for liten tomt intensivt hagearbeid som bruker teknikker som dobbel dugged hevet senger og ledsager planting.
Double Dugged opp senger; Disse sengene er utarbeidet av dyrket jord av den gitte lappen opp til 24 inches dybde. Graving av senger i en bredde-klok måte er utført. Først grøft skal graves opp til dybden av 12 inches. Jord tatt ut fra denne grøften bør holdes til side. Jord av denne grøften må løsnes ytterligere mer (12 inches), derfor er jorda dyrket opp til dybden av 24 inches. Jord fjernes fra den neste grøften er fylt ut den første. Igjen, er jorda i andre grøften løsnet opp til 24 inches. Dette mønsteret fortsetter til den siste grøften. Siste grøft er fylt med jord gravd opp fra den første. Betydningen av å gjennomføre denne metoden er at jorda er dyrket under normalt nivå, og hjelper i veksten av røtter og holder dem karbonisert.
Companion Planting; Praksisen med ledsager planting gjør bruk av vertikale plassen effektivt ved å anerkjenne behovet av planter. For eksempel kan dypt forankret planter dyrkes med de som har grunne røtter. Den vertikale plassen som disse plantene tar opp næringsstoffer er forskjellige og derfor, de sameksistere uten å komme med hverandres interesser.
Calorie Landbruk; I kalori oppdrett, er minimum området utnyttes for voksende planter med høyt kalori-innhold. Root avlinger som poteter, purre, hvitløk, pastinakk, burdocks, etc. er egnet for kalori oppdrett. Flere næringsstoffer kan fås fra mindre områder ved denne metoden. Les mer på:; Økologisk hagebruk, Innendørs Hagearbeid, hydroponic hagearbeid, The biointensive hagearbeid teknikker sammen med andre metoder som presenteres i artikkelen skal gi en bedre ide om optimal og bærekraftig arealbruk.

No comments:

Post a Comment