Saturday, 24 March 2012

Bermuda Grass Vedlikehold

Bermuda gress er en flerårig gress med en rik grønn tone og en medium til fin konsistens. Det er krypende i naturen og ofte sprer seg raskt for å dekke et stort område. Av denne grunn er det ofte brukt som torv gras på plener, parker, idrettsplasser, opparbeidelse av hager og golfbaner. Den har en dyp gjennomtrengende rot som bidrar til å tåle den harde behandlingen av å bli tråkket på det hele tiden. Bermuda gress elsker sol og har iboende egenskaper til å motstå varme og tørke. Den kan vokse på dårlig jord stand også. Det er regnet som langt mer overlegen enn andre gress hovedsakelig fordi, ikke mye innsats er nødvendig for Bermuda gress vedlikehold.
Bermuda Grass Stell og vedlikehold
De grunnleggende kravene i Bermuda gress plenen vedlikehold er vanning, klipping, kontrollerende insekter og overseeding. Hvert av disse trinnene på plenen omsorg har blitt forklart nedenfor:
Vanning; Selv om Bermuda gress kan overleve i tørke værforhold, er vanning et viktig aspekt for sunn vekst av gresset. Ideelt sett bør det gjøres en gang i uken. Denne tidsplan for vanning vil tvinge røttene til gresset å flytte dypere på jakt etter vann som den medfølgende vannet på jorda overflaten vil tørke opp etter noen dager. Denne dype rot veksten av gresset vil sikre at plenen er grønn og frisk i tørken sesongen også. Imidlertid bør over vanning unngås, da det vil invitere noen uønskede elementer som sopp og insekter.
Klipping, Bermuda gress må klippes til en høyde på én til en og en halv inches. Men, aldri klippe gresset mer enn en tredjedel av sin totale lengde. Det første kuttet skal starte tidlig på våren når tuppene på gresset skal klippes i størrelsesorden en tomme. Klipping vil hjelpe i soleksponering på dette tidspunkt. Gresset er fortsatt ikke ute av dvalen sin og bakken vil være utsatt for solen og jorden skal varme opp. Etter hvert som sommeren setter inn, kan du holde høyden på gresset opp til 2 inches. Når gresset er på sitt høyeste vekstsesong, må du klippe det hver dag. I høst, trenger du ikke klippe det mye, og la den gå i dvale.
Insekter; Infestation perle skala insekter er en av de store utfordringen med Bermuda gress vedlikehold. Det verste er at det er en ganske vanskelig oppgave å eliminere disse insektene. Disse insektene brødfø seg selv på gresset og så de forblir inne i jorda. Bruk av insektmidler under bakken er ikke lett, og også de er ikke så effektive. Det har blitt funnet at frøet vokst Bermuda gress er mer motstandsdyktig mot denne typen angrep. Derfor, planting av frø Bermuda gress er den eneste løsningen er tilgjengelig for dette problemet.
Overseeding; I den kalde årstid, snur frodige grønne fargen på Bermuda gress brune og de ser som død gress blader. Av den grunn er overseeding gjøres ved å plante de varianter av gress som vokser i kalde årstiden. Det bidrar til å opprettholde den grønne utseendet på Bermuda gress gjennom hele vinteren. Det er viktig for idrettsplasser og golfbaner, slik at banen kan brukes hele året. Perennial rug og årlige rug er de to varianter av gress som er populært brukes til dette formålet. De spirer raskt i vinter, men dør så snart temperaturen begynner stigende. Les mer på gress frøsorter.
Dermed kan du vokse gress på slike rike kvalitet på plener og hager med minimal innsats på Bermuda gress vedlikehold. Dette vil gi deg en ideell banedekke for barn så vel som kjæledyr. Det sikrer også beskyttelse mot erosjon. Den kan også styre jorderosjon forårsaket av overdreven regn.

No comments:

Post a Comment