Saturday, 3 March 2012

Farget Lip Balm

Lip balm er i utgangspunktet en salve for å holde leppene dine, fuktig og crack gratis. De naturlige ingrediensene i lip balm fremme helbredelse av sprukne lepper. Lip balm er for det meste laget av vaselin eller naturlig stoff som bivoks. Lip balm er forskjellig fra leppestift eller lipgloss, som begge bare tjene en kosmetisk hensikt. Fram til nå har leppepomader tilgjengelig i nøytral, fargeløs skygge. Imidlertid har mange kosmetiske selskaper nå innført tonet leppepomader som, bortsett fra nærende leppene også gi dem en ønsket farge.
Farget Lip Balm
Leppepomader er farget i henhold til smaken de representerer. Jordbærsmak lip balm kommer i en nydelig nyanse av rosa, mens kirsebær leppepomade kommer i en lys rød farge. Dyp rød tranebær og lilla blåbær lip balm er også populært. Bubblegum flavored lip balm leveres i en rekke funky farger som fluoriserende grønt, gult og oransje. Mint flavored lip balm er tilgjengelig i kjølige blå farge. Andre smaker som fersken, kaffe finnes i nøytrale farger. Farget leppepomader tillate deg å bruke en dempet versjon av din favoritt leppestift. Siden er nyansen på leppepomader veldig lett, gjør de det naturlige utseendet til dine lepper. Noen fargede leppepomader også kommet med en skimrende effekt som reduserer behovet for å bruke en lipgloss.
Akkurat som vanlige leppepomader, tonede leppepomader også inneholder en samling av næringsrike ingredienser. Disse lip balm ingrediensene inneholder vitamin E, jojobaolje, mandelolje og andre næringsstoffer. Tonet lip balm med SPF 15 eller mer gir beskyttelse mot solskader. Solskader er den viktigste årsaken til sprukne, sprukne lepper, siden leppene tørke og miste alle sine fuktighet. Best farget lip balm ikke bare hydrater sprukne lepper, men også holder dem myke og smidige i lang tid. Mer om beste lip balm.
Lag ditt eget Tonet Lip Balm
Du kan enkelt lage din egen farget lip balm hjemme. Oppskriften for å lage farget lip balm er samme som for ordinære lip balm oppskrift. Du bare må legge en coloring agent du velger å gi lip balm ønsket fargetone. Du kan enten gjøre bruk av den gamle makeup produkter, eller kan lage en farget leppepomade utelukkende av naturlige ingredienser. Mer om naturlige lip balm oppskrift.
For å gjøre farget lip balm fra makeup produkter, samle alle gamle rødmer, øye skygger og leppestifter. Velg farge på øyenskyggen eller pulverisert blush og bland det godt med en liten mengde chapstick eller vaselin, i en container. Hvis du planlegger å bruke en leppestift, da brytes av en liten bit av leppestift og knuse det å blande godt med chapstick eller vaselin. På denne måten kan du lage en lettere versjon av din favoritt fargede leppestift. Mer om hjemmelaget leppepomade.
En annen måte å gjøre farget lip balm er ved å blande visse naturlige ingredienser sammen. Heat en lik mengde mandelolje og honning i en mikrobølgeovn bolle. Ta en håndfull tyttebær og knus dem til å gi ut sitt juice. Legg dette tranebær fruktkjøttet til blanding av honning og mandel olje, og varme opp den. Legg til en liten mengde rødbete juice til de ovenfor nevnte blandingen til å berike nyansen på det leppepomade. Sil blandingen og tilsett en klype kirsebær pulver for å øke smaken. Hell blandingen i små leppepomade rør eller beholdere og la dem avkjøles i kjøleskap. Denne typen naturlig farget lip balm kan brukes på små jenter som lengter å farge leppene. Mer om bivoks lip balm.
Farget lip balm ser glamorøs, men ikke for dristig, i motsetning leppestift eller lipgloss. Det er perfekt for en dempet men likevel sofistikert look.

No comments:

Post a Comment