Friday, 16 March 2012

Easy Hair Updos

Easy hår updos er veldig enkle å lage. Med noen få minutter oppstyr, vil ansiktet ditt få en rask makeover med enkle hår updos. Langt hår eller kort hår, updo frisyrer, redde deg fra dårlige hår dager. En rotete bolle eller en elegant hår updo, valget er ditt. Alt du trenger å gjøre er å bruke noen minutter å gjøre det rette frisyre. Den beste delen av disse enkle hår updos er at de kan bli accessorized eller venstre som det er, og de ville bare se fint. Så, pakket for en spesiell kveld middag eller for en handling dag på jobb, enkelt hår updos alltid tjene formålet. La oss hvordan gjøre noen enkle updo frisyrer i minutter.
Hvordan få Easy Hair Updos
Easy Hair Updos for Medium Hair, Medium hår kan være rett eller krøllete. For den typiske bohemske updo, ville myke krøller på håret ser perfekt. Begynn med sjamponering håret og condition dem. Håndkle tørke håret og bruke en tad bit av styling gel eller skum. Føn håret litt, slik at det blir den nødvendige volumet. Nå snurre håret rundt varme valser og lage så mye krøller som mulig. Når rullene avkjøles, lett børste gjennom håret ditt, og hold dem opp. Tie dem inn i en hestehale og med de resterende håret hengende løst, pin dem opp løst med Bobby pinner. De løse låser på halsen din, vil gi deg den perfekte casual look. Les mer på middels lengde frisyrer for kvinner.
Easy Hair Updos for langt hår; I min ærlige mening, ser langt hår best når sluppet løs. Men, hvis du ønsker å binde dem opp, en fransk bun, er en ideell enkelt hår updo. For å gjøre en fransk bolle, første grundig gre håret og fjerne alle knutene. Dette vil forenkle alle snarls og gi håret en myk look. Neste, trekker håret sammen og knyt en hestehale i en passende høyde. Vanligvis er det over nakken din, slik knytte hestehale høyere. Nå begynner coiling håret, rundt hestehale. Du må kanskje bruke et par Bobby pins til å holde håret ditt, hvis håret er klippet i lag. Når coiling er fullført, brette endene av håret under hestehale, og fest den med et hår pin. Dette er mer en formell frisyre for kontor slitasje, så sørg for at kjolen komplimenter det også. Les mer på fransk vri frisyrer.
Easy Hair Updos for kort hår, kort hår er litt vanskelig å håndtere for en updo, fordi det knapt passer i dine hender. For en kort hår updo, kanskje du trenger litt hjelp. Begynn med sjamponering og condition håret. Håndkle tørk dem og bruke litt styling gel for å holde dem på plass. Forhindre blåse tørking, som det vil legge volum og forverre problemet. Bind håret i en hestehale på svært lavt nivå. Hvis håret ditt er klippet i lag, vil de komme ut fra steder, så fest dem med et hår band. Pin opp hestehale innover på slutten, slik at den ligner en bolle og kort hår updo vil være klar. Dette kan også brukes som enkelt hår updos for krøllete hår eller lett hår updos for tykt hår. Tykt hår må aldri blåse tørket, så det gjør dem krusete og uadministrerbare voluminøs. Les mer på frisyrer for tykt hår.
Les mer på:; Easy Updos, Quick Updos; Dette var alt om den enkle håret updos. Aldri prøve å eksperimentere med en frisyre i siste liten. Accessorizing din frisyre er ditt valg, men beholde den minimal hvis det er en formell anledning. Til slutt, alltid kjøre en patch test for hairstyling produkter før du bruker dem, slik at du vet hvordan de reagerer. Sikkert, trenger du ikke ønsker å bli sittende fast med et kløende updo, bare fordi det enkelt!

No comments:

Post a Comment