Sunday, 4 March 2012

Exfoliating Skin

Eksfoliering omfatter fjerning av døde hudceller på overflaten av huden. Det er en naturlig kroppslig prosess, som kan bli hindret i noen personer, på grunn av ulike årsaker. I slike tilfeller, døde hudceller hoper seg opp på overflaten av huden, slik at det ser kjedelig. Slike hud er også utsatt for akne. Så, er regelmessig peeling anbefales, for å holde huden ren og strålende. Denne artikkelen kan gi deg mer informasjon om peeling huden.
Hva er Exfoliating Skin
Ny hud celler blir produsert jevnlig på det dypeste hudlagene, og de tar rundt tretti dager å reise til overflaten. I løpet av denne reisen, blir de mer og mer syrlig og få deponert med keratin. Keratin er et av viktige faktorer som beskytter huden fra utsiden elementer. Disse døde celler på naturlig og de er erstattet med nye hudceller. Imidlertid får denne naturlige prosessen berørt, skyldes ulike faktorer. Å være klissete i naturen, ikke fet hud å kaste ut de døde cellene, mens frekvensen av døde celler akkumulering er svært høy i tørr hud. Selv prosessen med aldring påvirker den naturlige peeling kapasiteten i huden. I slike tilfeller har peeling gjøres jevnlig, for å holde huden ser strålende, glødende, myk og glatt. Dette forklarer hvorfor huden peeling er en uunnværlig del av de fleste av skjønnhetsbehandlinger i huden.
Historien om huden peeling kan bli datert tilbake til perioden med gamle egypterne. Gjennom århundrene, har hud peeling er gjort med ulike naturlige og kjemiske produkter, som hjelper med å fjerne akkumulert døde hudceller på overflaten. The nyere hudceller som ligger under det gamle er åpenbart gjennom peeling. Dette gjør huden ren og glatt. Peeling huden resulterer i unclogging av porene også. Imidlertid bør huden peeling gjøres forsiktig med kvalitetsprodukter og på fastsatt intervaller. Hyppigheten av peeling kan variere med individuelle hudtyper og hudproblemer. Følgende avsnitt avtale med peeling hudpleie.
Exfoliating Skin Care
Selv om, er regelmessig huden peeling anbefales for en sunn glødende hud, er det flere faktorer som må tas vare på, mens peeling hud. inkludere den type hud, ulike hudproblemer, som, akne, valg av produkter som skal brukes til peeling, hyppighet av peeling, etc. Det er tre grunnleggende metoder for peeling. Den første er mekanisk peeling med exfoliants, som, salt, knust aprikoskjerne eller mandel skjell, mikrofiber kluter, mikro-bead facial scrubs, sukker krystaller, pimpstein, osv. Selv slipende materialer slik som svamper, loofahs, børster, etc, er også brukes til mekanisk peeling. I kjemiske peeling, er produkter med enzymer, alfa-hydroksisyrer syrer (AHA) eller betahydroxy syrer (BHAS) involvert. Disse kjemikaliene løsne døde hudceller som holdes sammen, noe som gjorde at deres shedding. Et slikt eksempel for kjemiske exfoliant er ansikts skreller. Det er noen andre metoder for peeling hud, som, voksing og våt barbering, som innebærer fjerning av hår sammen med døde hudceller. Les mer på eksfolierende fet hud.
Som hud peeling må gjøres som per individuelle behov, må du konsultere en helse-ekspert, så som å forberede en eksfolierende tidsplan, i henhold til behovene til huden din. Mens, over peeling huden resulterer i skader i huden, uten peeling, kan huden bli grov, kjedelig og utsatt for akne. Bruk alltid god kvalitet exfoliants og det vil bli bedre hvis du ty til hjem rettsmidler for peeling hud. Personer med sensitiv hud må være forsiktig når eksfolierende og de bør ikke bruke harde exfoliants. Ansiktshuden være delikat, krever skånsom exfoliants, som er ment for ansiktet. Alltid våte området som skal ekspandert og fukte huden etter peeling. Skrubb forsiktig, hvis du bruker mekanisk exfoliants. Skin peeling, stipulert hvis det gjøres riktig og i intervaller, kan være svært effektiv i å opprettholde utstråling av huden din.

No comments:

Post a Comment