Thursday, 15 March 2012

Ting å ha i en leilighet

De fleste av dere kan ha vært veldig begeistret for å flytte inn i den nye leiligheten. Men etter å flytte dit, kan du bli stabbet om hva de skal gjøre med det, hvordan du setter den opp, og kjøpe alle de nødvendige tingene du trenger i en leilighet. Du har sikkert allerede fått en liste over de grunnleggende ting å kjøpe for en ny leilighet fra din mor, eller en annen venn som nylig flyttet ut. Like nødvendig som disse tingene er, er det også noe annet som taler om leiligheten som deg, dekoren. Bor på egen hånd i en leilighet skal være i stand til å portrettere alle de egenskaper som definerer deg. Så etter at du har kjøpt alle de grunnleggende, ta en titt på alle disse andre ting å ha i en leilighet.
Kule ting å ha i en leilighet
Det spiller ingen rolle om du er en fyr eller en jente fordi disse leiligheten dekorere ideer er egnet for begge. Til syvende og sist koker det hele ned til personlige valg. En fyr kan som floral utskrifter og en jente kan liker å ha plakater av de nyeste og beste biler og sykler rundt henne!
Sofa-cum-Bed, Hvis du har et rom i leiligheten din, vil sengen gjøre det der, og sofa-cum-seng kan brukes som reserve for de bo-overs, eller når noen kommer på besøk. Hvis du bor i en studio leilighet, er det sofa-cum-bed et flott alternativ til den vanlige sofaer, og er en stor plass saver. Husk å kjøpe en farge som passer din stil. For eksempel, hvis du liker det trendy gå for trykte møbeltrekk. Variasjonen er uendelig, fra polka prikker til striper floral og abstrakte bilder. På den annen side, hvis du liker det classy, ​​gå for en solid farge med trykt puter.
Kast Puter; Bruke kaste puter i forskjellige størrelser legger til nødvendige jazz til leiligheten. Ja, er puter ment å være alt fluffy og myke og grøtaktig, men de tjener en hensikt, og når de brukes med riktig deksler, forvandle de leiligheten helt. Igjen, det er en veldig variasjon i farger og trykk, og med figurer av pynteputer. Velg noe som utfyller deg og din stil, og du er godt å gå. Et viktig tips: Hvis du bruker kaster puter på en ensfarget sofa, gå for en kontrastfarge, eller enda bedre, en trykt putetrekk. På den annen side, hvis sofa skrives, bruke ensfarget kaste puter. Dette skaper den rette balansen i design.
Hvilestoler; Det er ingenting som en hvilestol å sparke tilbake og nyte det store spillet, eller se dine favoritt-film. Hvis du har plass, kan hvilestoler gjør for stor avslappende sitteplasser ordninger.
Multi-Purpose Coffee Table, et salongbord kan tjene mange formål. Hvis den kommer med lagringsplass, er det svaret på alle dine woes spesielt hvis pad er liten. Faktisk er det flere slike planer for kaffe tabeller som er tilgjengelige for deg å kunne ta vare på lagringsplass problemer. En slik unik design er at av et salongbord med et magasin rack. Ikke bare tjener til det grunnleggende formålet, er det funky og legger stil til spacet. Avhengig av dine krav, plukke opp retten stuebordet for deg.
Bean Vesker, Hva er en leilighet uten saccosekker? De er komfortable, og sørge for ekstra sitteplasser når du har din kamerater over for litt moro. Selv om du ikke gjør det, sitte på saccosekken og lese en bok, høre på litt musikk, eller bare dag-drøm. Det er en allsidig sitteløsning!
Funky Lamper; Kunstig lys har en stor effekt på hvordan leiligheten ser ut. Også, mens dekorere ting i en leilighet, kan du ikke gå glipp av det visuelle som en nifs formet og funky lampen gir. Du bør helst kjøpe frittstående lamper eller gulvlamper, og ikke en de som er festet til en vegg. På denne måten vil du kunne flytte den rundt i leiligheten, når og hvis behov.
Tepper, Sammen med alle de andre elementene som er nevnt ovenfor, tepper også legge til rikdom av farger til leiligheten. Bruk den til å fylle opp en tom patch, eller bare for å dekorasjon. En av de beste bruker av et teppe, er å kaste den på gulvet over sofaen, og har noen kaste puter på dem. Se så! Du har enda en sittegruppe for å imøtekomme alle de besøkende! Et teppe med kast puter er enda et godt valg for en koselig krok for to. Tilgjengelig i en rekke farger og trykk, og teksturer også, vil du bli bortskjemt når det gjelder å velge den perfekte teppet for din leilighet.
Et koselig hjørne for Two; Brakt daten din hjem for å nyte et romantisk måltid og mer? En koselig krok i to vil virkelig krydre ting opp, og gi riktig miljø for den perfekte date. Vanligvis også, gjør det for en stor midtpunkt i leiligheten. Selv om du bruker to saccosekker og et lite salongbord plassert på et teppe, tjener det formålet. Bare husk å holde lysene dempet, og noen vakre stearinlys for hånden. Hvem sier du må gå ut for å nyte en perfekt middag med levende lys?
Lesernes / Musikk / Art Zone; Enten du liker å lese, spille eller lytte til musikk, elsker å lage kunst, eller bare liker å skrive, prøver å nyte hobby i en sone utpekt for dette formålet. En leser's eller forfatterens sone ville ideelt sett omfatte komfortable sitteplasser (kanskje en enkelt stokk swing), et lite skrivebord, sammen med en bok rack (også tilgjengelig i en rekke funky former og størrelser). For en musiker, for å god plass holde musikkinstrument (e) er viktig. For kunsten lover, til en kommode romme alt du trenger for formålet, sammen med et skrivebord, eller plass til en easel om nødvendig gjør en flott plass til å nyte hobby. Bruk oppbevaringsmøbler som romdeler å avgrense hobbyen din sone. Utpeke en plass til å nyte din lidenskap vil transportere deg til en annen verden fullstendig, og få ut det beste i deg. Uansett hobby, gjør det på en plass du er mest komfortabel.
Wall Art og tilbehør; Bare veggene er som et tomt lerret som du kan legge absolutt noe du liker. Siden du er i en leilighet du kanskje ikke få lov til å male veggene eller bruke bakgrunnsbilde. Men du kan absolutt bruke noen vakre veggdekorasjoner eller vegg kunsten å dekorere leiligheten. Sett opp bilder av deg selv, familie eller venner i en rekke forskjellige fargede rammer. Hvis du liker fotografering som hobby, dekorere veggene med noen av dine beste bilder. Movie buffs kan sette opp plakater av sine favorittfilmer, idoler, stjerner, og generelt, biler også. Sett opp kunstverk du har laget, det være seg en vegg henger eller et oljemaleri. En flott måte å få det beste av alt er å sette opp en stor pin up bord, og lage en collage av alle dine favoritter i en gigantisk plass! Ideene er uendelige, og valget, helt ditt. Selv funky shaped speil er nå svært populære som biter av vegg kunst. Beundrer deg, og dine valg ved å få en av disse. Cool klokker for eksempel "Felix katten" er en annen måte å accessorizing veggene. Få noen hengende hyller og plassere alle BRIC-a-brac du plukket opp fra en garasje salg, eller fra din favoritt møbelforretning. Velg en vegg som kan skape et fokus i leiligheten din, si over en sofa, eller en vegg mot som ingenting annet har blitt plassert.
Beaded Gardiner, Bortsett fra de vanlige gardiner og gardiner for vinduene, beaded gardiner er et annet godt valg, og er faktisk ideelt hvis du vil dele til en plass i leiligheten din, eller til å dekorere en naken vegg. Fargene og formene de er tilgjengelige i gjør dem mest unike innredning tilbehør.
Planter, Real eller kunstig, potteplanter puste et helt nytt liv til leiligheten. De tar med seg friskheten i naturen, og er en av de beste ting å ha i en leilighet. Hold dem alle rundt og bli inspirert!
For flere ideer til leiligheten dekorasjon, ta en titt på:; Studio Apartment dekorere ideer, Small Apartment Decorating Ideas; Retro Home Decor; Selv om dette ikke er din første leilighet eller første gang du lever alene, må du ha minst en av disse nevnte kule ting å ha i en leilighet. Personlig stil reflekterer på den måten du dekorere leiligheten, så gjør det meste ut av det ved å legge et personlig preg på ditt eget lille paradis. Bare husk, er bunnlinjen av gode bo i leilighet komfort. Ikke prøv å stappe alt inn i leiligheten din. Bare velg hva du tror vil være det beste for deg og nyte denne opplevelsen.

No comments:

Post a Comment