Sunday, 18 March 2012

Klesvask Vaskemiddel for Baby's Clothes

Når du tenker på babyen din, du bare ønsker å gjøre det beste for ham / henne. Du blir skeptisk trivielle ting, og som også blir din årsak til bekymring, når det kommer til babyens helse. Du ser etter den beste kvaliteten bleie og valg av vaskemiddel for å vaske klærne, også bekymre deg. Men du kan roe ned sinnet som vaskemiddel for baby klær er nå blitt spesielt formulert, som er skånsomme mot babyens hud.
Normalt vaskemidler vi bruker inneholder kombinasjoner av ulike kjemikalier, som kan etterlate en rest på klærne etter vask. Disse da kommer i kontakt med babyens kropp kan føre til irritasjon, utslett og allergi. Vaskemiddel for babyer med Eksem er også spesielt utviklet for å passe deres ekstremt sensitiv hud. De er milde og dye gratis. Men det er alltid lurt å bruke og anti allergisk eller anti eksem lotion foreskrevet av lege til babyen lider av dermatologiske lidelser. Du kan lese mer på vaskemiddel ingredienser.
Er Baby Klesvask Vaskemiddel nødvendig?
Baby vaskemidler har visse ingredienser som gjør det helt trygt for babyer. Vanlig vaskemidler iblant etterlate en rest som er svært skadelig for babyens hud. Det kan føre til irritasjon i babyens sensitiv hud. Det fører ofte spedbarn luftveisallergier og eksem utslett. Den rester kan også øke brannfaren knyttet til stoffer. Babyer har en tendens til å tygge alt de ser foran øynene deres. Hvis ved en tilfeldighet tygge de klærne sine, som smekker og servietter, og disse gjenværende rengjøringsmiddel molekylene kan svelges, som kan forårsake fordøyelsesbesvær. Les mer på vaskemiddel allergi.
Derfor blir velge vaskemiddel for baby klær betydelig. Vaskemiddel for babyer er hovedsakelig flytende basert og dye gratis. De har ikke kunstige dufter eller parfyme som kan irritere sensitiv hud. De har mild smøremidler og tøymykner for å bevare kvaliteten på klær uten å legge igjen noen rester. Puraderm vaskemiddel for babyer er av svært høy kvalitet og er anbefalt for babyer med sensitiv hud eller eksem. Det er gratis fra Brighteners som UV aktivert fargestoffer, dufter og duft og er også hypo-allergiske i naturen. Andre gode kvalitet vaskemiddel for baby klær, brukes i stor grad er Dreft, Ivory Snow og All Clear.
Klesvask Vaskemiddel for babyer - Tips
Bortsett fra disse kjemiske rengjøringsmidler, kan du også bruke noen naturlige oppskrifter å rense babyens klær. Baby klær blir farget i hovedsak med mat, pukes, spruter, poops og tonic. Prøv først å fjerne flekken så mye som mulig med rent vann. Hvis flekken er mild, kan du suge skitne klærne i natron, club soda eller eddik. Du kan også gni et stykke sitron å bli kvitt flekken. Du kan suge klærne i spedbarnet antiseptiske kremer for å frigjøre den fra bakterier.
Husk alltid å vaske babyens klær separat. Ikke bland det med skitne klær av andre familiemedlemmer. Du kan også bruke Oxy Clean flekkfjerningsmiddel for rengjøring av babyens klær. Vask den forsiktig med hånden eller tørr rengjør hvis nødvendig. Alltid gå for dobbel skylle med rent vann for å fjerne vaskemidler helt. Husk å bruke parfyme og dye-frie vaskemidler og tøymyknere. Tørk klærne på laveste temperatur. Ikke ting klærne, da dette kan stappe klærne. Du kan også prøve denne vaskemiddel oppskriften.
Vaskemiddel for baby klær er definitivt bedre erstatning av daglig bruk vaskemidler. Sjekk ingrediensene og sammensetningen av vaskemiddel pakken, og deretter kjøpe den beste merkevaren for barnet ditt.

No comments:

Post a Comment