Wednesday, 14 March 2012

Medusa Piercing

Opp ned labret piercing er kjent som Medusa piercing. Det er en form for piercing som gjøres gjennom midten av overleppen, noe som gjør en rett vinkel med vevet stede der. Medusa piercing ble navngitt i midten av 90-årene av en kanadisk frisør og modell kalt Kerrick. Siden det er plassert i philtrum, direkte under septum i nesen, er det også kalles philtrum piercing. Det er kjent av flere andre begreper som spalten piercing, upbret og KA piercing. Medusa piercing er normalt slitt med en labret stud. Ballen sitter utenfor munnen i dukkert i beste tips. Andre smykker stykker som ringer kan også brukes. Noen eksperter på piercinger har brakt en liten variasjon til Medusa piercing. De plasserer piercingen vertikalt gjennom leppen med hjelp av en buet barbell på en slik måte at begge perlene er synlige. Les om ulike typer piercinger.
Medusa Piercing: Prosedyre; motsetning til andre piercing, er medusa piercing vanskelig å gjøre alt selv. Du bør prøve hendene på den bare når du er veldig trygg og flink til å utføre piercingen på deg selv. Hvis du ikke er, så se etter en profesjonell som har kompetanse på medusa piercing. Den profesjonelle Pierceren gjøre det ganske fort og pent. Han er mest sannsynlig å følge en standard medusa piercing prosedyre.
Medusa piercing prosedyren starter med rengjøring av overleppen området. Vanligvis, er en kirurgisk finpuss som brukes til dette formålet. Den profesjonelle vil rense huden stede der, spesielt på den delen hvor du ønsker å ha piercing. Når rengjøringen er gjort, vil piercer lage et lite merke på innsiden og utsiden av overleppen. Vanligvis er kirurgisk blekk og penn som brukes for å lage merker. De fleste av de profesjonelle piercere foretrekker å lage merker som det hjelper dem å finne medusa piercing smykker akkurat på det punktet der du vil den skal være.
Nå vil piercer holde huden på overleppen stram. Han kan ta hans assistent hjelp eller et verktøy kalt klemme. Pierceren trekker leppene litt vekk fra ansiktet. Dette bestemte trinnet er gjort med største forsiktighet som slipping av huden vil forstyrre plasseringen av nålen mens piercing. Piercer skal utføre alle disse trinnene for å klargjøre leppene for å få hull. Det neste trinnet er selve piercing. Pierceren vil stille opp nålen i en rett vinkel og skyv den gjennom huden. Dette vil føre til at du plutselig og skarp smerte. Pierceren vil sette smykker i. smykker er valgt i samsvar med tykkelsen på huden din slik at den kan få overnatte selv når dine lepper hovne etter får gjennomboret. Med dette, er prosedyren av medusa piercing komplett.
Medusa Piercing: Care; Du må ta noen forholdsregler for å minimalisere medusa piercing risikoer som infeksjon. IS fremste opprettholdelsen av høy hygiene. Pass på at piercer gjør bruk av godt sterilisert instrumenter og arbeider på deg i et rent miljø. Etter å ha fått medusa piercing, ikke spiser, røyker eller drikker minst for de neste 3 - 4 timer etter piercing. Ikke røyk, tygge tobakk, har alkohol og narkotika dyrke medusa piercing smertene går bort og såret leges helt. Dette er fordi, er alle disse elementene kjent for å forstyrre kroppens naturlige evne til å helbrede en skade og gjenopprette normal tilstand. Ikke ta på piercing unødvendig, i hvert fall aldri med uvaskede hender. Rengjør gjennomboret området med en salt-løsning en eller to ganger om dagen. Du kan gjøre det ved å blande en kopp destillert vann med en teskje av ikke-iodized salt. Bruk en ny, god kvalitet soft-stritter tannbørste til å rengjøre tennene. Hold alltid børsten og munnen ren. Prøv å skylle munnen med munnvann etter å ha spist. Det vil være stor hvis du suge på en antibakteriell eller anti-inflammatorisk halspastiller. Hvis mulig, gjør det for minimum 15 dager etter får medusa piercing. Hvis smertene forårsaket av piercing virker uutholdelig, kan du ta reseptfrie smertestillende som Ibuprofen å få noen lettelse.
Du foretrekker kanskje å lese mer på:; Facial Piercings List; Lip Piercing infeksjon; Lip Piercing Care; På en gjennomsnittlig, tar en medusa piercing 2-3 måneder på å leges helt. Å ta godt vare på den og spise sunn mat kan fremskynde helbredelsesprosessen. De har også redusere risikoen for å utvikle medusa piercing arrvev. Dette er alle på medusa piercing informasjon. Hope, gjør deg full bruk av denne artikkelen.

No comments:

Post a Comment