Wednesday 7 March 2012

Concealer Anmeldelser

Den beste concealer er den som er i stand til å skjule alle de uønskede merker på huden din og lar ikke andre til å føle sin tilstedeværelse. Slikt produkt gjør utslaget å blande såret med omkringliggende hud tone. Som et åpenbart faktum, er concealer en dame produkt. Men er det noen menn ikke noe imot å prøve ut sine fordeler. En concealer er forskjellig fra en stiftelse ved sin tunge pigmentering. Også er en concealer egnet til å brukes til mindre områder, i motsetning til en stiftelse som er ideell for å dekke større områder.
Du kan benytte concealer i en rekke nyanser, og tilbyr både lys og dype varianter. Du kan holde seg til bruk av produktet som vil gi deg en naturlig hudfarge, eller du kan også prøve å bruke en farge som kan produsere en kontrast av en bestemt type lyte, etc. For eksempel, kan du masken mørke ringer ved å gjøre bruk av en hvit concealer eller ta vare på røde hudområder med hjelp av en grønn og blå farget concealer. Personer med grunne hudfarge kan ha nytte av en lilla-farget concealer. Dette var om lag en kort innføring om dette produktet. Nå her er noen raske concealer vurderinger for å hjelpe deg å bestemme det beste produktet for dine behov. Les mer på hva som kommer først - concealer eller foundation.
Best Concealer Anmeldelser
Bobbi Brown Creamy Concealer, kommer først i listen over de øverste satsen concealers er Bobbi Brown Creamy Concealer. Denne gule-baserte produktet fungerer kjapt å danne en maske for mørke sirkler. Som navnet antyder, sørger dette kremet produktet rund, fyldig og naturlige dekning. Dens vitamin A-innhold minimerer tørre linjer og rynker og vitamin E fuktighet i huden og gir antioksidant egenskaper. Vet hvordan du bruker concealer.
Yves Saint Laurent Touche Eclat Radiant Beauty Touch; Dette produktet kalles den strålende touch for ingenting. Produktet er glimmer-opplyst væske basert og dette lyser opp trette øyne og kamuflerer røde klatter. Bortsett fra å tjene deg som en concealer, kan dette produktet også hjelpe deg litt med din blemishes og linjer.
Neutrogena 3-i-1 Concealer for Eyes; Et annet produkt som har blitt hyllet av de fleste under øynene concealer anmeldelser, er Neutrogena 3-i-1 Concealer for Eyes. Bortsett fra å skjule mørke ringer under øynene og fine linjer, beskytter den også huden med SPF 20. For å legge til dette, holder det hele dagen sammen, og viser ingen tegn til å bosette, blander godt og enkelt, og fungerer også som en øyenskygge og lyte dekke opp. Les mer på hudpleie produkt vurderinger - beste hudpleieprodukter.
Dermablend Glatt Concealer; Et annet produkt for å tiltrekke seg positive concealer vurderinger er Dermablend Smooth Concealer. Det er kjent for å være blant de beste concealers for kviser. Du trenger ikke mye av denne ting å gjøre jobben, er bare en liten bit nok. Det har blitt tilskrevet som den beste skjønnhet kjøp av de fleste skjønnhet magasiner.
Stila Illustrerende Concealer; motsetning til andre concealers, betyr ikke dette gi en cakey utseende i ansiktet. Igjen, er et glimmer-belyst basert produkt, Stila Illuminating Concealer effektive nok til å lyse opp øynene, uten å gjøre sitt utseende for høyt og glitrende.
Chanel Correcteur Perfection Long Lasting Concealer, Concealer anmeldelser for langvarig produkter gå god for dette produkt med navnet "Chanel Correcteur Perfection Long Lasting Concealer '. Bortsett fra å bo for en lengre tid, har den evnen til å blande enkelt og lage en god match med de fleste hudtoner. Grunnen til at, har dette produktet også gjort sitt navn under listen over topp karakter concealer vurderinger er dens funksjon for å gi en sømløs kamuflasje for ufullkommenhet, uten å etablere seg i de fine linjene.
Andre Effektiv concealers; La Mer Strålende Concealer SPF 25; Maybelline New York Dream Mousse Concealer; Bourjois Spot Rette Pen, Neutrogena SkinClearing Oil-Free Concealer, Laura Mercier Secret Brightener; Guerlain Perfect Light illuminator; Dermablend Cover Creme; Pixi Illuminating Tint og skjule ; Les mer på:; Concealer for menn, Concealer for Dark Circles; Best Under Eye Concealer, jeg håper det over concealer vurderinger vil hjelpe deg å få det beste tilbudet i markedet oversvømmet med så mange av disse produktene. Invest på produkt som kan tilfredsstille dine behov og passer regningen gi deg de ønskede resultater.

No comments:

Post a Comment