Wednesday, 28 March 2012

Hud: Toner for Skin

Hva er en hud toner? En hud toner er en kosmetisk som er beskrevet som en lotion, krem ​​eller vask formulert for å rense huden og krympe den åpne porene. Den brukes vanligvis på ansiktshuden. Det er et stort antall huden tonere tilgjengelig i skjønnhet butikkene. De fleste av dem mot en bestemt hudtype. For å velge en passende en for deg selv, vet om hvilken type hud du har først, og deretter søke etter en hud toner egnet for det. Den nåværende artikkelen diskuterer hud toner i detalj. Den forteller deg om fordelene, kriterier for utvelgelse og metode for bruk av en hud toner. Informasjonen vil definitivt hjelpe deg å få best hud toner og bruke den riktige måten å utlede alle mulige fordeler av det.
Er Skin tonere nødvendig?; Toning huden er en viktig del av en ideell hudpleie område. Det gir deg fordeler på flere måter. Det fjerner smuss og rester av sminke fra huden din. Den foredler og strammer huden porene i noen tid. Det forsterker effekten av rengjøring av huden. Den fjerner overflødig olje fra huden, og er dermed helt nødvendig for folk å ha fet hud. Det gir huden din en følelse av friskhet og nyheten. Det reduserer forekomsten av fine linjer over tid. Det lysere hudfarge. Det fremmer prosessen med avgiftning av huden. Den eksfolierer huden og påskynder cellefornyelsen. Dette er noen av de viktigste måtene en hud toner fordeler deg.
Hvordan velge en Skin Toner?; Det er i hovedsak tre typer tonere tilgjengelig i markedet. Disse er hud Bracers eller fresheners, hud tonics og astringents. Skin Bracers eller fresheners er den mildeste former for tonere. De inneholder 0 - 10% alkohol og en humectant som glyserin. Sistnevnte forhindrer at fuktighet fordamper fra de øvre lag av epidermis, og dermed holder huden fuktig for en lengre periode. Slike hud toner er spesielt ment for sensitiv hud og tørr hud. Et eksempel er rosevann.
Skin tonics er litt sterkere form for hud tonere. De inneholder ca 20% av alkohol, vann og ingredienser til en humectant. De er egnet for normal, kombinert og fet hud. Orange blomst vann er en ingrediens. Astringents er de sterkeste former for hud tonere. De inneholde 20 - 60% av alkohol, antiseptisk ingrediens, humectant ingredienser og vann. De er tørking i aksjon, og dermed blir anbefales kun for fet hud. Men, kan det føre til forverring av oiliness av huden som huden prøver å kompensere for tapet ved å produsere mer olje og hindre tap av fuktighet. Et eksempel på snerpende er trollhassel. Du må velge en toner for huden i henhold til din hudtype. Huden typen er vanligvis nevnt på pakken av huden toner. Må sjekke om det før du kjøper. Gå for en som er fri for alkohol da det kan forårsake noen skade på huden over tid.
Slik bruker du en Skin Toner?; Velge en toner for huden er viktig, men bruker det på riktig måte er enda viktigere. Før du bruker noen type hud toner ansiktskrem eller lotion, vaske ansiktet grundig med en mild vask ansiktet eller andre rensing agent. Tørk huden. Ta en bomullsdott eller en bomullsdott. Legg en porsjon huden toner på det. Ikke dypp bomullsdott eller pute inn i toner for huden som ved bruk kan det la noen streker over ansiktet ditt. Bruk milde strøk å påføre huden toner på huden med bomull ballen. Ikke gni huden under bruk av toner. Vent et par minutter, og deretter bruke en passende fuktighetskrem på huden din.
Du kan føle deg interessert i å lese videre:; fet hud Care, tørr hud Care tips; Cleansing, toning og fuktighetsgivende er de tre nødvendige skritt av en ideell hudpleie område. Bruk opplysningene gitt på hud toner i denne siden til å utføre det andre trinnet hensiktsmessig og med kompetanse. Ta vare på huden din den rette måten, og nyte en sunn, myk og glødende hud for lang.

No comments:

Post a Comment