Sunday 11 March 2012

Speedometer Cable Replacement

Det være seg en bil eller en motorsykkel, har hver bil en enhet kjent som speedometer. Selv om speedometer har ingenting å gjøre med hvor fort bilen din kan gå, er det en viktig enhet, som måler reiser hastigheten på kjøretøyet. Det gir deg en grunnleggende idé for å opprettholde et fornuftig tempo. Tenk deg å kjøre uten speedometer! Du vil alltid være i faresonen overskrider fartsgrensen, når du kjører. Speedometer ikke fungerer kan få deg i alvorlig trøbbel. Det vanligste problemet forbundet med speedometer er med ledningen. Men den gode nyheten er at speedometer kabelen reparasjon er ganske enkel og det kan fikses lett. Du kan ta med bilen til en mekaniker eller løse problemet selv. La oss lese om speedometer kabel erstatning.
Hvordan erstatte et Speedometer Kabel?
Skifte speedometer kabelen er ikke så vanskelig! Det krever enkle verktøy som skrutrekker og en skiftenøkkel og noen grunnleggende mekaniske kunnskaper. Følgende enkle trinn vil guide deg gjennom prosessen med speedometer kabel erstatning.
Trinn 1: De første trinnene innebærer fjerning av den gamle speedometer kabelen. Ta av panseret forsiktig. Fjern bolten under dashbordet. Dette vil løsne rattstammen. Nå, forsiktig la ned rattstammen og du vil kunne se baksiden av speedometeret.
Steg 2: Finn den svarte speedometer kabel bolig som tilfredsstiller overføring. Bryt løs sjåføren akselen mutteren og O-ring og kjør speedometeret kabelen gjennom brannmuren. Speedometeret kabelen holdes på plass ved overføring av en stor klemme eller skru på type kontakt. Noen kan ha plastikk låsmekanismen for å holde speedometer kabelen på plass.
Steg 3: Skru ut kontakten ved hjelp av et verktøy eller en tang. Bli kvitt skruen eller slippe låsen å løsne forbindelsen. Når den er frakoblet, trekke ut speedometer kabelen fra motor siden, med hjelp av nålen løs tang. Din gamle speedometer kabelen har blitt fjernet og nå er tiden for å installere en helt ny kabel!
Trinn 4: Utskifting av speedometer kabel er bare det motsatte av fjerningen. Sørg for å få en kabel som passer din bil. Den beste tingen å gjøre ville være å ta den gamle kabelen langs når du kjøper den nye, slik at du kan matche det opp.
Trinn 5: Det nye speedometeret kabelen har firkantede ender som svarer til montering i speedometeret adapter. Plasser en firkantede enden av kabelen inn i adapteren og skru holderen ved å sikre sjåføren akselen mutteren. Men ikke feste kabelen permanent inntil den rutes og festet til huset.
Trinn 6: Nå, trekke den nye speedometer kabelen tilbake gjennom brannmuren. Fest O-ring som ble løsnet for å fjerne kabelen. Fest kabelen til baksiden av speedometeret ved å engasjere det i firkantet hold. Sikre sjåføren akselen mutter og kontroller at det er stramt nok.
Trinn 7: Bytt kontakter eller klemmer slik at speedometer kabelen holdes i riktig posisjon i motorrommet, på overføringen. Sett på motordekselet riktig og du er klar til å prøvekjøre bilen.
Steg 8: Ta bilen for en langsom kjøretur for å sikre at speedometeret fungerer og nålen er ikke spreller lenger!
Les mer på:; bilreparasjoner, Car Problemer, dette var alt om speedometer kabel erstatning. Var ikke det enkelt? Så, neste gang du finner din speedometer nålen krampetrekninger for mye, bare få de riktige verktøyene og starte! Lykke til!

No comments:

Post a Comment