Monday, 26 March 2012

Papir Håndklær vs håndtørkeapparater

Enten du foretrekker papirhåndklær vs håndtørrere eller vice versa, begge har sine egne fordeler og ulemper. Begge påvirker personlig hygiene, miljø, og selv varierer i kostnadene. Før du utvikler en forhåndsinnstilt forestilling om heller, ta en titt på denne gamle, men raste debatten på tørkepapir vs håndtørrere, og deretter bestemme hva du foretrekker å bruke.
Papir Håndklær vs håndtørrere: Fordeler og ulemper
Som nevnt tidligere, er det flere fordeler og ulemper med bruk av papirhåndklær vs håndtørrere, og vice versa. Det er bare viktig å merke seg, at uansett hvilken du velger, begge har en innvirkning på miljøet, som ikke alltid er positivt.
Virkninger på miljø; Vitenskapelige eksperter har bevist at karbonutslipp og utslipp av andre klimagasser fra bruk av papirhåndklær er større enn de fra bruk av hånd tørketromler. Dette er etter å ha tatt hensyn til hele produksjonsprosessen, inkludert forkaster begge. Dessuten er det mange trær som går inn i produksjon papirhåndklær ekstremt høyt. Dette har en negativ innvirkning på miljøet. Videre er papirhåndklær benyttes svært tilfeldig, ett i stedet for to, og for noen og enhver formål som fører til svinn. Selv om hånd tørketromler går på strøm, er avanserte håndtørrere nå produseres, som ikke tar mer enn 10-15 sekunder på å tørke hendene helt. Dette reduserer svinn av elektrisitet betydelig. Håndtørrere også vare i over 7-10 år. Gjenvinning tørkepapir er ikke mulig, selv om de selv kan være laget av resirkulert materiale.
Personlig hygiene, det gjelder personlig hygiene, verken papirhåndklær eller håndtørrere helt vinne kampen. Du kan følge regelmessige og sunne prosedyre for vask hendene. Men når du bruker håndtørrere etter vask hendene, og ikke la hendene til å tørke helt ut, er de mer mottakelige for kontrahering og spre skadelige bakterier. Studier viser at våte hender bære over 500% mer bakterier enn de som har blitt grundig tørket. Med et papirhåndkle, kan man tørre hender. Eksperter har anbefalt mot bruk av håndtørrere i restaurant og kafeteria bad på grunn av denne grunn.
Vedlikehold; Vanlige klager på papir håndklær er laget av fasiliteter ledere. Det er naturlig for folk å etterlate et rot når du bruker papir håndklær på offentlige toaletter. Rydde opp etter dem kan være en tøff oppgave, og krever også mer renhold materiale som skal brukes. Dette er igjen en indirekte måte å skade miljøet. På den annen side, gjør håndtørrere ikke krever så omfattende vedlikehold, med mindre de bryter ned, og vanligvis har et liv som varer hvor som helst mellom sju og ti år.
Kostnad: Det er også en forskjell i prisen på tørkepapir vs håndtørrere. For det første, er et papirhåndkle dispenser definitivt billigere enn en hånd tørketrommel. Men en må ta hensyn til at en håndtørrer varer lenger, og at mens papirhåndkle dispenseren er billig, er kostnaden for papirhåndklær seg definitivt høyere på lang sikt i forhold til håndtørrere. Som nevnt før, gjør at tilfeldig bruk av papirhåndklær den totale kostnaden for tørkepapir vs håndtørrere mye tyngre. Dette gjelder spesielt i ekstremt overfylte soner som kinoer, kjøpesentre, restauranter, osv. Folk bruker mer papirhåndklær enn nødvendig, eller faller de ut av dispenseren, og anses da som uskikket til å bli brukt. I et slikt tilfelle, er sløsing faktoren mye høyere, noe som øker den endelige kostnaden. Man må også faktor for prisen av tørkepapir i form av transport (noe som skjer oftere), og lagring. Med håndtørrere, det er knapt noen svinn. De er faktisk tidsbestemt, og dermed bruker minimalt med strøm. Så kostnadene er det ikke så tungt. Men hvis en håndtørreren bryter sammen, er kostnaden for reparasjonen mye høyere. Likevel, folk foretrekker kostnadseffektiviteten som er gitt av en hånd tørketrommel, mot papirhåndklær.
For å konkludere denne debatten om papirhåndklær vs håndtørrere, kan bare ett poeng gjøres. Selv om alle argumentene synes i favør av håndtørrere, enten ved hjelp kommer til å være en årsak til flere miljøspørsmål i det lange løp. Selv om tørkerull er produsert av resirkulerte materialer, og selv om avansert håndtørrere som tørker hendene i ti sekunder er produsert, er det til syvende og sist kommer til å ha en negativ effekt på miljøet. Velge en over den andre da, er ditt valg. Bare husk at dette valget kommer til å påvirke miljøet over tid.

No comments:

Post a Comment