Sunday 11 March 2012

Solbær Plant

Solbær anlegg, også stavet som solbær, er en kald hardfør busk. Vitenskapelig representert som Ribes nigrum, den tilhører familien Grossulariaceae. Du kan identifisere solbær anlegget fra sin palmately flikete blader og rødlige grønne blomster bæres i en lang raceme Blomsterstanden. Dette flerårig plante er kjent for sin mørke lilla spiselige bær. De fleste mennesker liker syrlig smak av solbær juice. Dessuten er solbær frø olje lastet med utallige helsefordeler. La oss ta en titt på den økende og omsorgsfulle tips i denne flerårig busk.
Hvordan Plant en solbær busk?
Den beste måten å spre solbær Anlegget er av hardtre borekaks. Selv bartre borekaks er også foretrukket, er de vanskelige å fremme forankring. Med disse moduser forplantning, er fruktbærende perioden forkortes betraktelig. Du kan kjøpe tykke og sykdom gratis solbær plante stiklinger fra din lokale barnehage. Forutsettes at du har valgt sunne solbær plantlets, Følgende er hagearbeid tips for dyrking dem i hagen din:
Planting Site og jord, solbær busken vokser godt i solfylte områder og mindre overfylt nettsteder. Ved skyggelagte meter, velger du en delvis skygge region som mottar sollys, i hvert fall for noen timer daglig. Siden solbær anlegg trives lengre periode, er riktig jordbearbeiding av største betydning for voksende denne hardføre busk. For å opprettholde sunne planter, skal jorden bli rik, godt drenert og nær normal til litt surt (pH 6.5 til 7.5) rekkevidde.
Solbær Planting; Før planting solbær, grave et stort hull og legge til en kraftig dose bonemeal eller tunet kompost. La jorden satt for et par uker og så, plante solbær. På tidspunktet for plantasjen, lage et hull litt dypere (ca 5 cm) enn det var voksende i potten. Forsiktig plassere anlegget, og fylle hullet med jord. Trykk jorden godt rundt stammen for å fjerne eventuelle luftlommer. Gjenta disse trinnene for dyrking av andre plantlets, men sørg for å forlate et mellomrom på ca 1,8 meter mellom to planter.
Solbær Plant Care, Vann dypt det nylig plantet solbær planter. Etter å ha omsorg for solbær anlegget innebærer å gi en varm temperatur, moderat vanning og tilstrekkelig næringsstoffer. A 1 tomme vanning per uke er tilstrekkelig for å opprettholde disse hardføre busker. Legging et tykt lag av organisk mulch er gunstig i forhold til bevaring jordfuktighet og kontrollerende luke vekst. Når de utsettes for langvarig tørkeperioder, plantene er utsatt for mugg. Les mer på ugrasbekjempelse.
Solbær Beskjæring; likhet med vedlikehold av andre og busker, er beskjæring en grunnleggende trinn i omsorg for solbær anlegg. For en godt etablert busk, vurdere å fjerne en tredjedel av de gamle stengler og ikke å glemme, de svake og døde kvister. Mark grenene som skal beskjæres ned og kutt dem svært nær de viktigste stammen. Ved beskjæring denne måten, kan du lykkes i å kontrollere sykdommer og skadedyr til en viss grad.
Solbær Plant Problemer; Se opp for skadedyr og sykdom infeksjoner i solbær plantene. Vanlige skadedyr som påvirker solbær planter er galle midd, bladlus og spider mites, mens sykdommer inkluderer mugg, blister rust, hjemfall virus og blad spotting sykdom. Ifølge kultivatorer med solbær planter, sykdom angrep blir høyere når andelen av nitrogen-innhold i jord er meget høy. Derfor, påse at du bruker riktig gjødsel i passende konsentrasjon.
Hvis du har en etablert solbær anlegget hjemme, kan du spre nye plantlets på egen hånd. Det eneste hensynet med å samle anlegg borekaks er riktig tid, noe som er rundt midten av oktober. Ettersom anlegget er i sovende tilstand, kan den komme seg helt etter at borekaks er gjort. Med riktig solbær anlegg stell og vedlikehold tips, forblir det vanligvis produktiv i mer enn 15 år. Men frukten kvalitet og kapasitet reduseres gradvis med alderen. Så kan du tenke på å erstatte eldre solbær plante med nye ungtrær.

No comments:

Post a Comment