Monday, 5 March 2012

Få Over en Break Up

Når et nært forhold tar slutt, er det en slags tyngde i hjertet som er virkelig vanskelig å beskrive. Det gjør at du føler at det er slutten av verden. På dette stadiet, starte en blanding av negative følelser som sinne, sorg, forvirring, og sjalusi ta kontroll over livet ditt. Dette er en svært følelsesmessig smertefull fase der du desperat lete etter noen lettelse, men du skjønner det ikke. Komme over et brudd er viktige av hensyn til både emosjonelle og fysiske velvære.
Fremgangsmåte for å komme over en Break Up
Det er forskjellige stadier av å få over et brudd opp som må håndteres svært forsiktig, eller annet du kan utvikle klinisk depresjon. Her er steg-for-trinn-instruksjoner som vil hjelpe til å overvinne hindringene for hver av scenen:
Stage # 1: Denne fasen er veldig tøff som du kommer til å møte den rå følelser. Du kan føle lyst til å gråte til tider. Ikke hold deg tilbake og la noen tårer strømme nedover, og du vil føle deg litt bedre. Nå er du helt overveldet av sorg og så du bør ikke være harde på deg selv. Ikke dyttet på deg selv noe som du ikke føler for å gjøre. Ikke forvent for mye av deg selv.
Stage # 2: Dette er tiden når du har akseptert det faktum at alt er over. Ha tålmodighet og gi deg selv den tiden du trenger for å gjenopprette. Det kan være et par uker eller et par måneder. Angi en tidsperiode som du ønsker å komme over følelsene dine og arbeidet deretter. Du kan snakke med noen, en venn eller en eldre person i familien din, hvem du kan stole på og som kan sympatisere med deg. Denne typen deling av følelser kan hjelpe deg å bli kvitt den tyngde i ditt hjerte.
Stage # 3: Nå har tiden kommet da du må slette alle tidligere minner. For dette, må du bli kvitt alle de elementene som kan minne deg om dine tidligere forhold. Det inkluderer bokstavene, fotografier, gaver, klær og til og med noen sanger fra musikkbiblioteket ditt. Slett sitt nummer fra din mobiltelefon. Det er et must at du bryte alle bånd med felles venner. Dette må gjøres fordi ellers kan du komme ansikt til ansikt med din ex kjæreste eller ex kjæresten, og det vil skade deg på nytt. Alle disse oppgavene er ikke så lett å gjøre, men det bør gjøres som det vil sikre en raskere utvinning fra sorg.
Stage # 4: Et forhold bryte opp kan dårlig bulk din selvtillit og du kan miste håpet om at ting kommer til å bli normale etter en tid. Noen mennesker selv seg skylden for den uheldige hendelsen. I et slikt scenario, bor i en positiv sinnstilstand er svært viktig. Du kan ikke råd til å glemme dine gode kvaliteter. Å komme over slike negative følelser, kan du notere ned alle forstyrrende tanker på et stykke papir, og også skrive noen positive ord ved siden av hver av dem. Les dette papiret igjen og igjen eller når du er i en tankefull humør. Du vil se at de negative tenkning har gått ut av tankene.
Stage # 5: Du kan ikke sørge hele livet for å bryte opp med noen. Du må gå videre i livet og starte på nytt. Ellers vil det påvirke dine vennskap, din karriere og mange andre ting. Så innsats må gjøres for å normalisere ting rundt deg. Hold deg selv opptatt med forskjellige aktiviteter som du elsker å gjøre. Catch opp med noen gamle venner, gå for en film, delta i et treningsstudio, prøve ut noen nye hobby, eller gjøre noe samfunnsarbeid. Dermed kan du viderekoble fokus fra alle de tankene som holder gjør rundene i hodet ditt. Du kan gjøre meditasjon på slutten av dagen for avslapning av sinn og det hjelper i helbredelsesprosessen også.
Les flere relaterte artikler om:; Hvordan komme over en Break Up, Handling en Break Up, tips for å komme over en Break Up, mens du får over et brudd opp, er det et must at du tar veldig godt vare på din helse . Dette er en svært belastende tilstand, og dermed kroppen trenger sunn og god mat og tilstrekkelig mengde med hvile. Gjør noen øvelser jevnlig som hjelper til å holde stressnivå i sjakk. Det kan også føre til markert forbedring i selvtilliten.

No comments:

Post a Comment