Thursday 22 March 2012

Geranium Care

Geranium, også kjent som cranesbills er en slags blomstrende plante. Disse plantene kan finnes overalt der det er et temperert klima som tropic fjell og østlige deler av Middelhavet. De blomstrer attraktive blomster og vil vokse i alle typer jord, bare hvis den ikke er for vannaktig eller gjørmete. Denne planten er ofte dyrket for sin farmasøytiske bruk og landskap verdi.
Geranier blomstrer hele sommeren og plantene ikke krever hyppig vanning. Det finnes innendørs og utendørs geranium planter tilgjengelig, med levende farger og lett gjenkjennelig musky duft. Mange anlegg geranium planter i deres hjem og / eller kontorer for å forbedre hele dekorasjon. Den vakre klynger av rødt, hvitt, lys rosa, og mørk lilla kronblad virkelig bidra til å gjøre hele rommet ser i live. Med lite sollys og minimalt med forsiktighet, kan du også sørge for året blomstre. Så hvis du har eller tenker på å kjøpe dem, her er noen instruksjoner for perfekt geranium omsorg.
Geranium Care Instruksjoner
Enten du ønsker å vokse dem i senger eller egne containere, ikke geranium bryr ikke trenger mye innsats, med unntak av eføy bladde geranium, som tydeligvis brukes som hengende planter. Her er hvordan du tar vare på geranier og holde dem fra Wilting. Les mer på duftende geranium omsorg.
Tips 1: Når du velger å kjøpe geranier, at de er friske. Det ideelle tidspunktet for å ta kutte er i september der de friske plantene er i tørr jord. Å trimme dem, gjøre det minst 4 inches bort fra tips og fjerne alle bladene. Bruk grov sand å plante dem, plassere dem i indirekte sollys, og vann det ofte.
Tips 2: Som kutte røttene selv, sted i direkte sollys og vann så ofte som nødvendig. Innkjøp mild flytende mat som gjødsel for de første par ukene. Eller, for å unngå å måtte, kjøpe en ready-to-anlegg geranium.
Tips 3: Et av de mest avgjørende instruksjon for geranium omsorg er å vente til faren for frost er over. Jorda bør være varm som anlegget drar nytte av en godt drenert jord. Velg et sted som har mye sol kommer inn hele dagen. Dekk området med kompost.
Tips 4: Surround beskyttende deksel rundt geranium planter slik at den kan holde på fuktigheten. Å mate plantene, bruker en allsidig gjødsel som er flytende. Du bør gjøre dette hver 2 eller 3 uker mens de fortsatt vokser. Dette vil holde plantene sterke.
Tips 5: Mens vanning av planter, til den beste tiden å gjøre det er tidlig på morgenen. Geranium planter ikke gjøre det bra med vått løv, så prøv å vann så nøye som mulig. Så om morgenen vanning vaner vil gi tid for vannet synker til å fordampe raskt. Plus, en gang i uke med vanning er mer enn nok (avhenger av nedbør og temperatur av hvor du bor).
Tips 6: Sørg for å fjerne døde blomster og blader for å sikre riktig blomstrer. De døde blomster og blader kan ha insekter eller bakterier stakk til dem, noe som kan spre skadelige sykdommer til resten av plantene. Normal sykdommer er sorte ben, grått mugg, og blad flekker.
Tips 7: Felles insekter som larver elsker å spise geranier. Kjøp en spray fra lokale hagesenter som hjelper i repelling sommerfugllarver, whiteflies, og midd av din geranier. Hvis det er noen termitter, må du gjøre en termitt behandling i jorda. I tilfelle det er noen snegler, plassere en kjele med øl i hagen. De vil bli tiltrukket til øl mer enn geranier.
Les mer på:; Scented Geranium, Geranium Essential Oil; Som en siste, men absolutt ikke minst viktig instruksjon for geranium omsorg, hvis du holder dem i huset eller kontoret, ikke holde dem nær varmepumpen, varmeapparat, eller peis. For mye kulde eller varme påvirker den generelle helsen til anlegget. Følg disse geranium stell og du vil se hvor vakkert de vokser.

No comments:

Post a Comment