Monday, 12 March 2012

Surface Piercings

Surface piercing er en type piercing som er forskjellig fra de normale piercingen som er gjort på ørene og nesen. Normalt er piercing gjøres ved å sette inn nålen fra en side av huden og ta den ut fra den andre siden. Men når det gjelder overflate piercing, begge hullene er laget på samme plan i huden. Med andre ord, gjør overflaten piercing ikke trenge gjennom huden dypt og reiser bare en kort avstand. Dette gjør overflaten piercing en svært komplisert piercing, som hvis det ikke gjøres riktig kan forårsake problemer som avvisning, migrasjon og noen ganger, skade på vev i huden også. Derfor, hvis du ønsker å få en overflate piercing, må du gå til en piercer som har tilstrekkelig erfaring i å gjøre overflaten piercing som har grodd skikkelig.
En annen årsak som forårsaker migrasjon eller avvisning er den type smykker benyttes. Det er piercers som bruker en buet eller en rett barbell å gjøre overflaten piercing. Imidlertid er det smykker som skal brukes til denne typen piercing en fleksibel overflate vektstang som har form av en stiftemaskin pin og har 90 graders vinkel på begge sidene. Dette smykker hjelper på quickening helbredelsesprosessen som det er vanskelig for kroppen å presse den ut av huden. Derfor, forskning bra om piercer, før du får overflaten piercing gjort. Nå, la oss ta en titt på de ulike typer overflate piercing som du kan velge. Les mer om ulike typer piercinger.
Typer av Surface Piercings
Grunnen til at overflaten piercing har blitt populært er på grunn av unike sin, men får en overflate piercing gjort er ganske smertefull prosess. En annen ting er at folk har en rekke alternativer når det kommer til det stedet der de ønsker at deres piercing å være ett. Her er de forskjellige typer overflate piercing som har blitt ganske populær blant dagens unge.
Hip Surface Piercinger: Hip overflate piercing, er en overflate piercing som er gjort på området i nærheten av hoftebenet. Det er vanligvis gjort på en av sidene av hoftene, enten vertikalt, horisontalt eller diagonalt. Selv om hip overflate piercing gir en sexy look, er sjansene for avvisning og migrasjon er høy i denne type piercing, hvis riktig type smykker ikke brukes.
Hals og nakken Surface Piercinger: Neck piercing er piercing som er gjort på sidene av halsen og nakken piercing er det som er gjort på baksiden av halsen. Som halsen gjennomgår mye bevegelser i løpet av dagen, det er høy sjansene for avvisning når det gjelder denne type piercing. For å forhindre dette problemet, er det bedre å bruke en smykker som er laget av teflon, snarere enn en stålstang som kan være litt ubehagelig.
Facial Surface Piercinger: Blant alle typer underlag piercinger, ansikts overflaten piercingen er mest populære. Når det gjelder ansiktet, det finnes flere steder hvor overflaten piercing kan gjøres. Noen av de vanligste gjort ansikts overflate piercing er øyenbryn piercing, anti øyenbryn piercing, kinn piercing, hake piercing, etc. Risikoen med ansikts overflaten piercinger er infeksjon, nerveskader, allergisk reaksjon, osv. Men, de fleste av dem forekommer når riktig omsorg er ikke tatt under eller etter piercing er gjort. Les mer på ansikts piercinger.
Collar Bone Surface Piercinger: kravebeinet piercing, som også kalles krageben piercing gjøres både på krage bein. Dette er en piercing som penetrerer den indre kroppens hulrom som smykker går under kragebein og har kommer ut på begge sidene av kravebeinet. Ettersom dette piercing kan forårsake nerveskade, er det sagt å være en av de farligste typen piercing.
Korsett Surface Piercinger: Corset piercing er flere overflate piercing som vanligvis gjøres på baksiden. Her er to symmetriske rader med piercinger (vertikalt) gjøres på baksiden som er fylt med fange bead ringer eller sammen med hjelp av tau, bånd, blonder, kjetting, etc. Denne type piercing gjøres enten permanent eller midlertidig. Dette er imidlertid et komplisert piercing og mange ganger, har ført til arrdannelse pga avvisning eller migrasjon.
Wrist Surface Piercinger: En annen type overflate piercing er håndleddet piercing der piercing er gjort på området hvor en har på seg en klokke eller et armbånd. Men dette piercing vanligvis ikke bli i lang tid fordi det er ganske vanskelig å måle og plassere dem riktig. Også håndledd er stor bevegelse områder som folk bruker deres håndleddene for ulike aktiviteter hele dagen, og dermed sjansene for avvisning er svært høyt for denne type piercing.
Du kan lese mer om:; Snake Bite Piercing, Fake Piercing, Microdermal Piercing, jeg håper du har fått en klar idé om ulike overflate piercing som du kan ha. Men, hvis du ønsker å nyte din overflate piercing i lang tid, er det viktig at du tar ytterste vare på dem under healing periode og også, etter det. Din må huske på at avslag på overflaten piercing smykker kan oppstå år etter at piercing er gjort, hvis gjennomboret området er utsatt for noen form for traumer. Den beste måten å unngå dette på er å få piercing gjøres på et sted som ikke har å gå gjennom mye bevegelse. Bortsett fra dette, er det viktigste at hvis du vil at piercing å gro skikkelig og unngå migrasjon eller avvisning, sørg for at du går til en piercer som er ekspert i å gjøre overflaten piercing.

No comments:

Post a Comment