Friday 2 March 2012

Endre Navn Etter Ekteskap

De fleste vil være enig med meg når jeg sier at å få gifte seg er en av de viktigste avgjørelsene som en person tar i hans / hennes liv. Dette er fordi det er et skritt som har potensial til å endre eller forandre ens liv helt. Rett fra brudekjole til huset at paret skal leve etter bryllupet, avgjøres med største forsiktighet. En viktig beslutning at personen har å gjøre sammen med andre ordninger for bryllupet er å velge mellom ens pikenavn og ektefellens navn. Selv om tradisjonelt, er kvinner forventes å skifte navn (etternavn) fra sitt pikenavn til mannens navn, mange kvinner i dag velger å holde sitt pikenavn etter ekteskap, mest i jobbsammenheng.
Bortsett fra dette, det er kvinner som tar mannens etternavn, og holde sine pikenavn som sitt andre navn. Det er også par som gjør et nytt navn med både navn, ved å skille navnene med en bindestrek. Uansett hva det er, om å endre navn etter at ekteskapet er det alternativet som du har valgt, er det visse ting du må vite. Så, la oss ta en titt på prosessen som du må følge for å endre navn etter ekteskapet. Les mer om hvordan du kan endre navnet ditt etter ekteskap.
Hvor å Endre navn etter ekteskap
Selv om kvinner vanligvis føler seg forpliktet til å få navnet sitt endret etter ekteskapet, må de forstå at det ikke er en tvang. Dessuten får de ingen juridisk plikt til å gjøre det også. Det har blitt observert at kvinner, som ikke deler sin manns etternavn, kan stå overfor problemer mens håndtere husholdningen virksomheten. Noen ganger, kvinner holde sitt pikenavn for profesjonelle grunner og vedta sin manns navn i den sosiale sirkelen. Men er det lov å endre sitt navn etter gifte ikke lenger noe som bare kvinner gjør. Snarere, det er ganske mange menn som lett enige om å vedta navn på kona sin etter ekteskap av ulike grunner. Men, er oppgaven med å endre sitt navn ikke lett, heller det er mange juridiske skritt som man må gå gjennom for å endre sitt navn til slutt. Her er trinnene du må ta hvis du endrer navn etter ekteskapet. Les mer om navneendringen etter ekteskap.
Step # 01, Før du starter prosessen med å endre navnet ditt, må du få offisiell kopi av din vigselsattest. Når du får sertifikatet, sørg for å få 15-20 fotokopier av det originale som de fleste offentlige kontorer og bedrifter vil be om det for platene sine. Etter at du har dette dokumentet, må du begynne å søke en ny trygd kort. Vanligvis folk som skifter navn har til å fylle SS-5 skjema som vil være tilgjengelig på Social Security Administration Office. Ved å gjøre dette, kan du få en ny sosial trygghet kort med navn, samtidig som du beholder ditt gamle personnummer. Bortsett fra vigselsattest, kan du også nødt til å ta noen andre dokumenter også. Når du har sendt inn navnet ditt endre form ved Social Security Office, vil dommerne sende en melding til Internal Revenue Service informere samme. Mer om endring av etternavn.
Step # 02; Når du mottar din nye personnummer kort, er det andre trinnet for å endre navnet ditt førerkort. Mest sannsynlig, må du søke om lisens, og for dette, må du sende inn de grunnleggende søknadsskjemaet. Noen av dokumentene som du må sende med skjemaet inkluderer en kopi av din vigselsattest, trygd kort og den gamle førerkort. Noen ganger, vil etaten be deg om å sende inn en ny fotografi og også, å oppdatere alle de andre opplysningene som endring av adresse, telefonnummer, etc. Les mer om hvordan du endrer etternavnet ditt.
Step # 03; Når du har søkt om ny førerkort, er det på tide å varsle arbeidsgiver om navneendringen. Dette er nødvendig slik at selskapet kan oppdatere endringer i sine poster som visittkort, forsikring og pensjonsytelser. Bortsett fra dette, noen andre steder hvor du må opplyse om navnet ditt endres inkluderer banker, kredittkortselskaper, mobiltelefon firma, leger, forsikringsselskaper, studielån, energiselskaper, pass, klubbmedlemskap, etc. Vite mer på lovlig endring navnet ditt.
Du kan lese mer om:; Endre Etternavn Etter ekteskapsloven; Endre Etternavn Legally; Hvordan Endre Etternavn Lovlig, Endelig, kan man si at valget av å endre navn etter at ekteskap er en personlig beslutning, og man kan gjøre hva man mener er den beste. Men, hvis du velger å gjøre det, sørg for at du følger prosessen riktig, slik at du ikke trenger å møte noen form for problemer i fremtiden.

No comments:

Post a Comment