Friday, 23 March 2012

Skinny Jeans for menn

Skinny jeans stil for menn er tilbake. Ja, de skinny jeans som ble vurdert som svært feminin, er i dag den mest populære stykke herreklær. Du kan se mange menn iført disse og lage en unik fashion statement. Mens tidligere disse var begrenset til emo og rock publikum, i dag er blant de garderoben må haves for menn. Skinny jeans for menn er et populært fulgt mote trend som kler dem veldig godt. Så, hva er det måter å bruke og velge skinny jeans for menn? Hold lesing for å finne svarene.
Skinny Jeans For Men: Hvordan velge?
Alle som tror at skinny jeans er for kvinner, la meg fortelle deg at disse ikke er. Skinny jeans for menn er definitivt stramme og hud passe akkurat som kvinners mager jeans, men de løs på livet og skrittet området. Dette legger til at komforten element til denne herremoter klær. Så selv mens du sitter eller slapp av du vil være komfortabel i denne jeans. Selv om disse er normalt skåret lavere på livet, må du kontrollere at den du velger har denne funksjonen for å sikre riktig passform. Ikke gå for den høye innsnevrede jeans. Du trenger ikke å nevne at disse vil være konisk nederst med stram form på knær og ankler.
Bortsett fra dette kan du finne andre trekk ved menns jeans på denne måten klær også. I utgangspunktet menns skinny jeans har en lengre zip eller knapp fly. Det er en god idé å velge en jeans som er en 2 - 3 inches lengre i lengde. Den stramme passform vil sørge for at overskytende lengden av stoff opphold i nærheten av anklene i en samlet mønster, en stil som ser best for menn. Innkjøp skinny jeans laget med spandex stoff vil sikre en mer behagelig opplevelse. Du kan sjekke ut forskjellige merker og designer skinny jeans også. La meg fortelle deg at hvert merke vil ha en annen passform, derfor prøver hver brikke er viktig. Uansett du plukke en dyr eller billig skinny jeans for menn, det som teller er passform og utseende. De med for mye av tråder mønstre og design er best unngås. Få noen mote tips for menn.
Skinny Jeans for menn: Hvordan Wear?
Måten du bære en skinny jeans gjør en enorm forskjell, dermed kan feil kombinasjon og sammenkoblinger ødelegge hele utseendet. Først la meg fortelle deg, når du bærer at skinny jeans, være trygg. Ikke bli nervøs bare fordi du hørt at det er en kvinners mote. I utgangspunktet plukke riktig passform og høyre farget skinny jeans for menn er nøkkelen til et flott utseende. Sørg for at du holde deg unna feminine farger. Blacks, blues, grått og brunt er best å gå for. For det andre, koble den med en perfekt sko er avgjørende for et polert utseende. Ikke gå for store joggesko. Velg de som har en slank titt for å rette kompliment din skinny jeans. Du kan gå for kle støvler eller slank joggesko. Les mer om hvordan du ha skinny jeans.
Neste par skinny jeans for menn med perfekt t-skjorte eller en skjorte. Ikke gå for funky mønstre og jazzy farger. Hold deg til dempede mønstre som striper eller plaids. Hvis du velger horisontale striper gå for bredt seg i to farger. Andre designer t-skjorter som er kult og ikke for prangende er best å være sammen med skinny jeans. Også at du går for en slank passform skjorte eller en normal passform t-skjorte. For løst eller kroppen passer skjorte eller t-skjorte kan gi et feminint utseende. En putt inn skjorte stil vil også se classy med skinny jeans. Unngå bruk 'V' hals tees, med skinny jeans, da den ikke vil gå bra med det. Opt for et bredt belte som går godt med pese fargen. Ikke gå for en mye trendy belte.
Les mer på:; Skinny Jeans for Kids, Skinny Jeans for Curvy kvinner; Følg tipsene ovenfor, og det vil hjelpe deg å få den perfekte skinny jeans for menn. Don denne garderobe viktige riktig og gå med selvtillit.

No comments:

Post a Comment