Tuesday, 27 March 2012

Side Mirror erstatning

Speil har sine bruksområder i biler som enheter som utvider rekkevidden til førerens syn. Evolution har ennå å ta igjen menn kjører bil og økende øyne på baksiden av hodet. Inntil da må vi stole på speil! I denne artikkelen finner du en enkel guide til side speil utskiftingen.
En side utsikt speil, også kjent under navn som sidespeil eller dør speil gjør det mulig for sjåførene å se biler som kommer bakfra, ved å forlenge sin sidesynet og kompensere for blinde flekker i synsfeltet hans. Disse speil er av konvekse type, som de gir en vidvinkel tilbake utsikt for føreren. Som de dekker et bredere syn, objekter ser mindre og mer borte enn de faktisk er. Derfor, produsenter eksplisitt nevner en advarsel som "Objekter i speilet er nærmere enn de vises. ' på speil.
Å være på siden og festet til døren, er dette speilet mest tilbøyelige til å være slått ut av forbi biler som reiser for nær. Ni av ti ganger, er grunnen til at folk trenger et sidespeil erstatning fordi det har blitt klipt av en passerende bil.
Disse sidespeil kommer i to typer. Den ene er den manuelle typen som er festet til de fleste gamle bilmodeller og den andre typen er den elektrisk drevet en, som er montert i moderne biler. Her vil jeg diskutere manuell side speil erstatning. Det kan hende at speilet casing er helt intakt, men glasset inni blir knust. I så fall, kan du gå for sidespeil glass utskifting bare stedet for å erstatte hele greia.
Å gjøre hele jobben alene og på egen hånd, kan du spare penger på siden speilet utskifting kostnad som kan variere fra $ 40 til $ 160 ekskludert arbeidskostnader. Så, fikse det på egen hånd, kan du spare litt penger.
Side Mirror Replacement Instructions; Ingen bil reparasjon eller utskifting jobb er mulig uten de riktige verktøyene. Her er de verktøy og andre ting du trenger for å endre en side speil:; Bil manuell, Lirk verktøyet; New Replacement speil, skrutrekker eller torx driver; Liten plastboks, pipenøkkel, Pass på at den nye speilet er den rette for din bilmodell. Forhandleren din kan gi deg med den nye delen. I dag kan du også bestille bildeler på nettet, og spare litt penger gjennom rabatter. La meg begynne med instruksjonene for å skifte side speil.
Første tingen å gjøre er å rulle ned bilvinduet festet til sidedøren. Det er god praksis å fjerne negative polen på bilbatteriet før noen bil reparasjon jobb, hvis kuttet i elektriske tilkoblinger er på kortene. Du kan ha elektriske forbindelser i tilfelle du har en elektrisk speil.
For å fjerne side speilet festet til døren, må du fjerne det indre dørpanelet. Bruk et lirke verktøyet og fjern dekker over dørpanelet skruene. Deretter bruke en skrutrekker, fjern skruene festet til panelet. Da panelet vil lett falle av.
Hvis en elektrisk speil, kan det hende du må fjerne ledningsnettet under dørpanelet før du fortsetter. Hvis du har manuell speil, bare fortsett å fjerne boltene som fester speilet til døra, med en pipenøkkel. Med skruene fjernet, kan du koble fra hele speilet forsamlingen fra døren. I tilfelle, hele speilet montering er skadet, kan du erstatte den helt med aa ny en, sammen med støtte som passer inn i forsamlingen. Ellers, hvis bare glasset er knust, kan du fortsette ved å fjerne speilet fra backing og erstatte den med en ny. Etter det, for alle som gjenstår skal gjøres er å sette hele bilen deler som du fjernet tilbake på plass, i omvendt rekkefølge.
Les mer på:; Side View Mirror Replacement; Rear View Mirror Replacement; Side speilet erstatning er en enkel jobb i utgangspunktet som helst organ med grunnleggende mekaniske ferdigheter kunne dra av. Håper denne artikkelen har gitt deg en viss idé om hvordan du bytter side speil.

No comments:

Post a Comment