Thursday, 8 March 2012

Acacia Tree Fakta

Acacia er en slekt av mange trær og busker som tilhører familien av Fabaceae. Plantene av disse slektene viser egenskaper som pod bærer over med saft og lar vanligvis bærer store mengder tanniner, og har torner. Ordet Acacia er avledet fra ordet akakia, som er navnet gitt av en gresk botaniker. Navnet er avledet fra det greske ordet Akis betyr torn. Acacias er også kjent under mange andre navn; torn trær, Wattles, gul feber akasie, plystring torner og paraply Acacias. Her er ulike akasie tre fakta om sin opprinnelse, typer av akasie trær og dens bruk.
Interessante Acacia Tree fakta
Dens opprinnelse, The akasie treet er innfødt til Nord-Amerika, og mente at sine frø ble først introdusert i Europa i 1601, etter herbalist til Henri IV, som "Histoire des Plantes 'i 1620 ble utgitt av hans sønn Vespasian som vokste det i Jardin des Plantes i 1635. Dette treet var fortsatt observert stående av Sir William Watson, da han undersøkte restene av Tradescant hage i året 1749. Les mer på, redbud treet fakta.
Folklore, The klynger av hvite blomster av akasie treet, blir brukt i symbolikk av aboriginerne i sitt eget land. Det nord-amerikanske indianere bruker en blomstrende gren av akasie, og tilby det til damen for hans valg, som en kjærlighetserklæring hans.
Typer av Acacia Tree, Det finnes mange typer av akasie trær. Disse trærne tilhører den store familien av leguminosae, erten og bønne stamme. Men erten shaped blomstrer av Robinia er generelt hvit i fargen, og kan observeres som små, mange støvbærer gule, flaskebørste som blomster til den sanne akasie treet, derav kalt den hvite akasie. Den pods av Robinia trær er flat og være utstyrt med en prosjektering flens. Arten kalles falsk akasie, er kjennetegnet av sin blomster som er parfymert, generelt hvit og henge i løse klaser. Disse egenskapene er lik gullregn treet. Mer om, morbærtreet fakta.
Noen av de sanne akasie trær har torner, men er uthult av stammene av maur som beskytter busken fra planteetende dyr. Den afrikanske akasie treet fakta, viser at treet har tilpasset på en slik måte at det hindrer dyr fra å spise bladene. Acacia treet tilpasninger viser at treet har lange og skarpe torner, og et symbiotisk forhold med stikkende maur. Disse maurene lever inni akasie torner som de har gravd ut, og lever av nektar produsert av treet. Hvis et dyr tar litt av bladene, vil det også bli sint stikkende maur med det. Disse tre har også kuppelform fordi sjiraffer beiter på toppen av treet.
Ulike bruksområder; Acacia har vært verdsatt som tømmer trær i USA, i Virginia og New England, som ble brukt for å lage skipsbygging fordi treverk fra dette treet er hard, sterk, robust og uelastisk. Det ble også brukt til brensel, og selv dyrket for sin grønne grovfôr for storfe. William Cobbett dyrket disse trærne i stor skala, for å erstatte bruken av harde trær. Han populariserte treet ved å kalle den Locust, og fikk et stort salg for en pris som var seks ganger mer enn sin ordinære markedsverdi. I dag er treet brukes i skipsbygging, til landbruksføremål, for å lage møbler og leker. Dette treet er tyngre, hardere, tøffere og mer rigid enn engelsk eik. God kvalitet på denne trevirke er godt kjent i Amerika som den røde gresshoppe. I San Domingo, er dens blomstene brukes for å lage en veldig god likør. Lær mer om, lønnetrær fakta.
Økende Acacia; Treet kan dyrkes ved hjelp av frø, fra skjæring eller av pode teknikk. Den foretrekker en jord som ikke er for vått. Skjønt, vokser denne planten raskt, er det en kortlevd plante. Kvaliteten på tømmeret varierer etter hvilken type jorden den vokser i. Det kan nå en 70 fot, og har diameter på 3 meter. Det finnes mange varianter av akasie treet som er dyrket pryd.
Disse ble de ulike akasie treet fakta. I dag er akasie møbler veldig populært, og man kan finne mange møbler gjenstander som er laget ved hjelp av tømmer. Dessuten kan man se de ornamentale gule blomstrende trær av akasie.

No comments:

Post a Comment