Wednesday, 28 March 2012

Kort Hair Styles for krøllet hår

Krøllete hår er vanskelig å håndtere, og jo lengre krøllete håret er jo vanskeligere er det å administrere dem. Også, krøllete hår blir tørt svært lett. Men, med noen gode jakt kort hår stiler for krøllete hår kan du gjøre dem mer håndterbare og fin. Også, med kortere hår, vil det være lettere å ofte shampoo og styrker håret. Det er mange korte hårklipp stiler og ideer. Blunt bob, lagdelt klippe, korte beskjære kutt er noen ideer for hårklipp. Men disse er vanlige og klassiske frisyrer, så hvorfor ikke din prøver ut "i" frisyrer og flaunt din krøllete manke med stor stil. Her er de forskjellige hårklipp stiler og ideer ut som du kan velge den du liker best.
Best Short Hair Styles for krøllet hår
Mohawk frisyrer, Mohawk frisyrer er fet ser hårfrisyrer, og det er mange varianter av disse frisyrer. En enkel Mohawk frisyre kan være veldig lett å vedlikeholde. Men hvis du ønsker å legge til noen smell eller pigger til Mohawk frisyre da blir du nødt til å tilbringe noen minutter i vått hår å style dem. Hvis du har middels krøllete hår, så du kan barbere sider av hodet og holde midten hårfestet som det er. Så style disse hår ved hjelp av en gel, oppover og fremover. Så at det er noen smell faller på pannen din. Hvis du ikke vil barbere sidene av håret ditt, så kan du gå for en bundet stil Mohawk. For dette må du binde siden håret på toppen, og la håret åpne i midten.
Lagdelt hårklipp; Det er mange måter å klippe håret i lag. Hvis du har kort krøllete hår, så gå for dypt lag. Hvis du har middels hår, og deretter vurdere å gå for dype lag i nærheten av kronen og mindre lag under kronen. Ledsag hårklipp med side feiing smell, for smell må du rette håret. Du kan også gå for en stump Cleopatra stil smellene, til øyebrynene til å se stilig. Du kan også gå for menn kort hår stiler for krøllete hår, som er skåret i lag og stil dem ved hjelp av en gel. Les mer på lag hårklipp.
Rotete Updos; Disse kvinnene er korte hår stiler for krøllete hår, er stor hvis du har en dårlig hår dag. Bare tie all håret i en bolle, og sikre dem med en gummi band, ta ut noen tråder fra sidene å myke utseende. For en formell part, bruk denne updo frisyrer ideen, slips en løs bun nær nakken din, tie din side håret til fransk fletter og ta ut noen tråder fra sidene, og bruke hår tilbehør til aksent håret stil. Les mer på rotete updos.
Kort Cute Bob frisyrer: Dette er minst vedlikehold frisyrer for krøllete hår. Du kan gå for en stump bob frisyre, men disse er svært vanlige. I stedet gå for en krøllete gradert bob frisyre, og koble den med litt butt kuttet side smell. For uteksaminert bob haircut, er håret på nakken kuttet kortere og håret på sidene av ansiktet holdes lenger. Du kan holde siden klippet håret symmetrisk, eller asymmetriske til å se enda mer elegant. Les mer på bob hårklipp.
Svært Kort hårklipp; Hvis du er ute etter veldig kort og fet ser krøllete frisyrer, deretter bruke disse hårklipp ideene. Kvinner kan reise med pixie hårklipp, og ledsage dem med side lange hår smell. Menn kan gå med buzz hårklipp, holde sidene og baksiden av hodet veldig kort og holde håret på kronen lenger. Les mer på svært kort hårklipp.
Disse ble de ulike ideene til kort hår stiler for krøllete hår. Så, velger noen av de ovennevnte stil, og nyt din nye utseende!

No comments:

Post a Comment