Monday, 26 March 2012

Cute Hair Ideer

Når du tenker på søte hår ideer, for det meste korte frisyrer som bob kutt, og stilarter som hestehaler og musefletter med stump smell kommer til hjernen. Du kan gå for ponni eller musefletter søte hår ideer, hvis du ikke har tid til å besøke en skjønnhetssalong. Men, hvis du er lei av din gamle utseende og leter etter noen forfriskende søte hår ideer, og deretter velge noen av hårklipp nevnt nedenfor. Beskriv utseendet ønsker deg til stylist, og følge den med en side eller rett bangs å legge mer til effekten. Hvis du ønsker å legge til flere stilen til din søte frisyre, kan du også gå for noen funky fargede striper i håret ditt.
Cute Hair Style Ideer
Short Cuts Lagdelte; lagdelte kutter aldri gå av moten. Hvis du er ute etter lagdelte søte håret ideer til kort hår, og deretter vurdere å gå for dypt lag hårklipp og flip håret utover. Følger med disse hårklipp med noe side feiende smell, til å se enda mer elegant. Du kan også gå for stablet bob hårklipp, som er lagdelt dypt på kronen og følge denne stilen med stump kortside smell. Les mer på søte frisyrer for kort hår.
Hakkete frisyrer; Disse søte hår ideer til middels hår, er ganske lett å vedlikeholde og klippe. Hvis du har litt erfaring i hår klipping, så du klippe håret hakkete, hjemme. Å klippe håret medium i hakkete hårklipp, må du arbeide med alle hårstrå individuelt. Du kan klippe håret hakkete på en allerede eksisterende hårklipp, eller på vanlig rett hår. Å klippe håret hakkete holder et hårstrå din på en 45 graders vinkel, vippe saks og lag et snitt. På denne måten fungerer på alle hårstrå, holde lengden spraglete. Følge denne stilen, med noen smell.
Razor hårklipp; Disse søte hår ideer for langt hår eller kort hår ser stilig, men trenger noe vedlikehold. For disse hårklipp stiler og ideer, klippe håret i dype lag på kronen, og følge den med side feiing smell. Deretter kjøre en barberhøvel gjennom ulike deler av håret ditt. Dette vil fjerne mesteparten av håret, og gi håret ender en myking pistrete og stilig utseende. Les mer på søte frisyrer for langt hår.
Enkel Updos, ikke har tid til å besøke salongen? Deretter kan du prøve disse søte og lett å gjøre updo frisyrer. Tie alt håret på toppen av hodet i en bolle. Ta ut noen hår tråder fra sidene å myke utseende. Style den fremre delen av håret, inn i en stump Cleopatra stil smellene som kommer till din øyenbrynene, og du er god til å gå!
Pony frisyrer; hestehale frisyrer er søte, og sterkt spare deg fra en dårlig hår dag situasjon. Bare ta en gummi band, tie håret i en høy ponni, og du vil se søt. For ytterligere styling ta ut noen litt smell i fronten, om mulig kutt dem i en Cleopatra stil stump smell. Følge noen søte pinner, og nyt! Les mer på hestehale frisyrer.
Cute Messy Stil; Disse søte hår ideer for krøllete hår med middels eller lang lengde ser flott ut. For disse krøllete frisyrer klippe håret på kronen i dype lag, og hår under med få lag. Hvis du har rett hår, så bekymre deg ikke, bare bruke en krøllete hår styling mousse eller havsalt spray på vått hår, og knuse håret ved å ta dem i håndflaten og klemme dem. La håret tørke naturlig, og du vil få store bølger. Følger med disse stilene med en stump rett smellene, som kommer til øyenbrynene. Hvis du er på jakt etter søte hår ideer for hjemkomst, så bare semi-tie denne frisyre, med en pen pin og slitasje dinglende øredobber. Eller tie håret i en lav bolle, som er i nærheten av nakken din og la noe side tråder løs. Les mer på søte frisyrer for krøllete hår.
Dette var annerledes, søte håret ideer, så bruk ovenfor hårklipp stiler og ideer, og styling tips til å se søt og flott med din nye stil!

No comments:

Post a Comment