Monday, 19 March 2012

Eyeglass Lens Scratch Repair

Etter å ha riper, mindre eller større, på brilleglass kan hemme en visjon klarhet. De fleste mennesker velger brillerens erstatning når de finner riper på linsene. Men erstatte linser eller kjøpe en ny ramme sammen er ganske dyrt. Dessuten, hvis øyeglasset resept ikke er endret, erstattet objektivet er faktisk en sløsing med penger. Dette er fordi riper på linsen kan fjernes hjemme også. Selv om det er folk som anbefaler enkelte hjem rettsmidler for brilleglass ripefjerning, er det best å bruke en brillerens ripefjerning kit som er tilgjengelig i markedet. Her vil vi ta en titt på prosessen med brillerens ripe reparasjon med bruk av en kit.
Brillerens Scratch Repair Process
Brilleglass finnes i tre former, nemlig plast, glass og polykarbonat. Uansett, er vesentlige linsene er laget av, er det lett for dem å ha riper under behandling av det hver dag. En av de vanligste grunnene som kan gi opphav til riper på brilleglass omfatte rengjøring av linser med tøy, silkepapir, etc. hva kan være årsaken, er det mulig å kvitte seg med riper fra brilleglass med en god kvalitet brillerens. Hvis du ikke finner disse pakkene i markedet, kan du søke på Internett som er det ulike nettsteder som selger disse produktene. Når du har ført brillepussemiddel settet, her er noen trinn som du må følge. Les mer på øyeglasset scratch reparasjon. ; Før prøver ut rengjøring lotion på brilleglass, ikke glem å lese instruksjonene på pakken nøye. De fleste av brillerens sett består av en spesiell polish samt en myk klut. ; Når du har lest instruksjonene, må du rengjøre brilleglass med din vanlige linse rengjøring klut. Pass på at du rengjør linsene grundig for å fjerne støv, smuss og flekker helt fra dem. Les mer på rengjøring briller. ; Når dette er gjort, gjelder litt av den spesielle polish på begge sider av linser. Du må tillate polish å bo på linsene i henhold til tid nevnt i instruksene på pakken. ; Etter en tid, ta den myk klut som er tilgjengelig med settet og gni linsen forsiktig før alle polish er fjernet fra den. Sjekk din linsen under lys, og hvis du ikke er fornøyd med resultatene, gjenta hele prosedyren på nytt. Etter flere forsøk, vil du sikkert ha brilleglass fri fra enhver form for riper. ; Tiltak for å hindre brillerens Kloring
Selv om de ovennevnte renseprosessen er en effektiv metode for å fjerne brillerens riper, vil det fungere bare med mindre riper. Med andre ord, er det faktisk ikke mulig å reparere brilleglass som har store riper. Selv om reklame av objektivet scratch kits sier at de hjelper i bli kvitt store riper på objektivet, er dette faktisk ikke sant. Så, hvis du observerer noen store riper på brilleglass, er det eneste alternativet du har til å finne brillerens erstatning. Likevel, slike saker er sjeldne dvs. dype riper ikke forekommer svært vanlig. Derfor er det best å vite om noen måter å unngå riper vises på linsene. , En av de beste måten å forebygge riper på brilleglass, er å rengjøre den regelmessig med et objektiv rengjøringsmiddel og myk klut som er foreskrevet av øyelege din. ; Bruk aldri ting som papir håndkle, tørt vev eller klærne til å rense linsene, da dette kan føre til at forekomsten av riper veldig enkelt. , Det er også viktig å unngå berøring av linser med fingrene mens du håndterer dem og sørge for at du plasserer dem i en beskyttende veske når du ikke trenger dem. Dette vil bidra til å minske sjansen for riper inntreffe på brilleglass. , Jeg håper alle tvil om brillerens scratch reparasjon har klarert gjennom denne artikkelen.
En ting som du må huske er at ripefjerning polske virker kanskje ikke hvis brilleglass har en ikke gjenskinn overflate eller et beskyttende belegg. I dette tilfellet, spør din øyelege etter et alternativ, å reparere brilleglass. Dessuten er det viktig å sjekke øyet strøm før du kjøper riper i brillene reparasjonssett fordi hvis din resept makt har økt, du har ikke noe annet alternativ enn å bytte ut linsene.

No comments:

Post a Comment