Wednesday, 29 February 2012

Gjennomsnittlig Bil batterilevetid

En gjennomsnittlig bil kan kjøre 100 000 miles eller mer. Men før kilometertelleren viser dette tallet, kan det hende du må endre bilbatterier flere ganger. Dette er fordi gjennomsnittlig bil batterilevetiden er mye mindre enn livet til en bil selv. Du bør forvente at bilbatteriet til å fungere for 3 til 5 år. Hver dag etter at bør vurderes som en bonus. Levetiden til bilbatteriet avhenger mye på hvordan det blir brukt. Flere faktorer bidrar samlet til den gjennomsnittlige bilen batterilevetiden. Mer om bilbatteriet forventet levealder.
Hvor lang tid tar Gjennomsnittlig Bilbatteri Siste
Noen mennesker kan ha til å erstatte sin bil batteriene etter 6 år, mens noen å bytte ut batteriet på samme gjør på bare 10 måneder. Dette illustrerer at eksterne faktorer spiller en viktig rolle i levetiden til et batteri. Hvis du får bilen batteriet rengjøres hver 6 måneder, er du sannsynligvis til å øke sine liv av et par år. Bilbatterier er utformet på en slik måte at de kjører på sitt beste når effektivt i tempererte områder. Ekstreme værforhold, spesielt kaldt vær, påvirker negativt levetiden på et batteri. Energien produsert av batteriet er et resultat av en kjemisk reaksjon. Cold temperaturen øker mengden strøm som kreves for å initiere denne kjemiske reaksjonen. Som et resultat av energien som kreves for å starte et batteri overstiger lade igjen i den. Konsekvent kjøre bil i slike klima er bundet til å forkorte levetiden på bilen din. Mer om bilbatteriet vedlikehold.
Et batteri har kapasitet til å beholde betalt for noen timer, uten å bli belastet. Hvis du lar lamper eller andre system som kjører på batteri på, går batteriet sakte ut ekstra kostnader. Som et resultat av null oppladet batteri ikke reagerer når du slår på tenningen. Du må ha opplevd slike hendelser av "dødt batteri" når det rett og slett nekter å starte. De fleste tyr til startkabler eller kobler batteriet til terminaler i en kjører bil for å få det ladet. Den lille mengden av kostnad mottatt av denne metoden er nok til å få det i gang. Når du kjører bil, holder dynamoen den i en ladet tilstand. Selv om, er dette en enkel og rask metode for å få bilen i gang, du uvitende påføre mye misbruk på dårlig bilbatteri. Dette kan føre til mye slitasje på batteriet komponenter som igjen reduserer levetiden. Mer på å hoppe et bilbatteri.
Gjennomsnittlig bil batterilevetid er også avhengig av tidspunktet for der du kjører bilen hver dag. Hvis gjennomsnittlig bilen kjører mindre enn 20 minutter, trenger du ikke gi tid for dynamoen å lade batteriet. Som et resultat av din batteriladenivået er alltid under optimale kostnader grensen. Hvis du starter bilen din flere ganger om dagen, bruker du for mye av batteriet lade bare for å få bilen i gang. Dermed kan hyppige, korte turer drastisk kuttet levetiden på bilbatteriet.
Du trenger ikke å bry så mye om, "når å lade bilbatterier", som dynamo tar vare på det når du kjører bilen din. Men, hvis du er pålagt å holde bilen ubrukt i lang tid, må du slå av tenningen minst en gang hver 48. time for å holde batteriet ladet. Når det gjelder "når man skal endre bilbatterier ', må du rådføre deg med bilen mekaniker som kan overvåke funksjonen av bilens batteri og råd du deretter. Hvis bilen batteriet har overgått sin garantiperiode og ikke fungerer, kan du sikker vurdere å erstatte det. I ditt tilfelle bilen møtt med en hendelse og skadet casing av batteriet, bør du bytte batteriet uten opphold, slik den skadede foringsrør kan føre til lekkasje av kjemikalier. Det ville være fornuftig å få bilen batteriene endres hvis du er flyttet fra et varmt og fuktig sted til et ekstremt kaldt sted. Mer om bil batteribytte.
Du må ha innsett at gjennomsnittlig bil batterilevetid avhenger mye, på bruk av bileieren. Så, hvis du vil at bilbatteriet å kjøre for en virkelig lang tid ikke glem å foreta rutinemessig vedlikehold aktiviteter.

No comments:

Post a Comment