Friday, 10 February 2012

Rotete frisyrer

Rotete frisyrer er alle i raseri og noen Hollywood-stjernene er sett sportslige dem selv på den røde løperen. Selv skape en rotete frisyre ser ganske enkelt i virkeligheten, krever det mye tålmodighet og praksis. Det er en av enkleste måter å se tilfeldig og avslappet og er en perfekt frisyre for å slappe av med dine venner. For å bli rotete ser riktige, må du ha riktig styling produkter, som en Volumizing sjampo og balsam. En rotete frisyre passer kvinner i alle aldre og det umiddelbart får deg til å se myk og glamorøs. Det er mange søte rotete frisyrer som du kan velge fra og her vi vil guide deg på hvordan du skal style håret.
Rotete updo Frisyre
En veldig stilig rotete updo frisyre er rotete chignon. En rotete chignon er mindre alvorlig enn en tradisjonell chignon og det ser elegant og sofistikert. Å skape en rotete chignon først må du shampoo og vaske ansiktet med en Volumizing shampoo etterfølges av en god balsam. Nå bruke en mynt størrelse mengde styling mousse i håret og frakk det jevnt langs hele tråder av vått hår. Tillat håret tørke naturlig, eller blås tørt det med en hårføner. Del håret enten i midten eller på sidene. Børst håret tilbake med en åre børste, bort fra ansikt og sikre den i en lav hestehale, like over nakken din. Vri hestehale nøye inn en bolle og la noen tilfeldige tilnærmingene av hår fjær ut fra bun. Fest bun med Bobby pinner og Spray litt hårspray for å la rotete frisyre holde seg i form. Les mer på håret bun stiler.
En rotete bun er en klassisk stil som du kan bruke fra styrerommet til et kontor parti. For styling håret inn en bolle først må du søke en anti bruse-serum til håret ditt og børste håret med en åre børste for å fjerne all knekk og floker. Nå trekker tilbake håret fra ansiktet ditt og samle det inn i en høy hestehale. Bind hestehale med en gummistrikk og forsiktig tease og tilbake gre håret i kronen området for å gi det mer volum. Vikle håret rundt bunnen av hestehale og coil det i form av en bolle oppå hodet. Pin kantene rundt bun å sikre det. Dra ut noen hårstrå fra rundt halsen med fingre og bruk litt hårspray for å opprettholde formen på bun. Les alt om hvordan du gjør en rotete bun.
Rotete Curly frisyrer
Rotete krøllete frisyrer er ganske populær og de ser veldig vakker også. For å få det perfekte rotete krøllet frisyre, først må du vaske og pleie håret med en mild shampoo. La håret lufttørke eller bruk hårføner på den kalde omgivelser. Style håret mens det fortsatt er litt fuktig eller er halv tørr. Påfør litt mousse i håret og begynne scrunching håret. Nå gjelder en curl styrke serum gjennom håret ditt og pakk enkelte delene av håret ditt rundt krølltangen. Hvis du vil ha myke krøller, bruk brede barreled curling jern og hvis du ønsker mer definerte tette krøller, bruk en liten barreled krølltang. Etter du er ferdig curling all håret, sikre håret i en høy hestehale midt på hodet. Pin alle krøllet delene nær hodebunnen din og tillate noen tentakler til å falle over ansiktet. Legg litt hårspray å sette krøllene på plass.
Les mer på:; Messy Updos; Updos for krøllet hår; Casual Updos; Dette var alt om hvordan du får en rotete frisyre. Kunsten å få en rotete frisyre er å hindre styling håret ditt. En rotete frisyre bør se uanstrengt og ditt mål er å skape et utseende som er nøye uforsiktig.

No comments:

Post a Comment