Wednesday 15 February 2012

Lavt vanntrykk i Kitchen Sink

Lavt vanntrykk i kjøkkenvasken kan være helt irriterende. Spesielt når du rengjør eller matlaging, kan dette føre til mye bry. Mesteparten av tiden, vil dette bli fulgt med lavt trykk problem i toalett, bad og andre våtromsinnredning også. Hvis du står overfor dette problemet, lurer du kanskje på hva som forårsaker lavt vanntrykk i oppvaskkummen. I de følgende avsnittene vil vi se hvordan du feilsøker lavt vanntrykk i vasken.
Hvor å Fastsette lavt vanntrykk i Kitchen Sink?
Tett Sprayer eller tappekran; Det aller første du må sjekke i tilfelle lavt vanntrykk i kjøkkenvasken er vasken sprøyta eller strålesamler. Mesteparten av tiden, er problemet begrenset til vasken. Lurer du på hvordan å fikse en kjøkkenvask sprøyta med lavt vanntrykk? Her er hvordan.
Først slår på kranen. Se om det er noen lekkasje fra slange eller felles mellom slange og vask. Slå av kranen og vannforsyning ventil. Demonter sprøyta. Sjekk om avlederen, som viderekoblinger vann fra armatur til sprøyta er i god stand. Hvis det er noen blokkeringer eller rusk, suge omkasteren natten i en kopp full av eddik. Nå fjerne spray hodet og sjekk om strålesamleren er blokkert, i så fall suge den. Nå kontrollere slange, enten det er tett eller blokkert med noen innskudd. Suge den i eddik over natten og skylle vann gjennom det. I tilfelle det er sprukket, det må byttes ut.
Tilsvarende, sjekk strålesamleren eller silen på vask tappekran. Hvis det er noe rusk blokkerer den, er lav vanntrykket i kjøkkenvask åpenbare. Rengjør strålesamler av soaking det over natten. Ved svært ødelagt brikke, kan du bare få det erstattet.
Pressure Regulator; Trykkregulatoren er en enhet som brukes til å justere trykket. Dette er vanligvis under den fremre slangen tilkobling av huset ditt og er forhåndsinnstilt av produsenten. I tilfelle dette blir skadet, må du ringe en profesjonell for å få det erstattet eller fast. Vel, la meg fortelle deg at du gjør noen endringer i denne enheten selv kan ytterligere forverre trykket problemet. Så, for å best forlate jobben for en sertifisert rørlegger.
Vanlige Pipeline problemer; Dårlig kommunale eller community vannforsyning trykket kan være årsaken til dette problemet. I dette tilfellet, sammen med kjøkkenbenken, vil du legge merke til det samme problemet i andre kamper også. Dessuten vil samme problemene bli lagt merke til av folk som bor i resten av leilighetene i dette området. Dette kan noen ganger føre til lavt vanntrykk i ett uttak når andre kraner er slått på og riktig press når bare ett uttak er på. Dette fordi fordelingen av vann ytterligere reduserer vanntrykket. I dette tilfellet vil rørlegger måle innkommende trykk og vannmengde før vanntrykk regulator, slik at man vet om som er problemet. Noen ganger høyden kan være problemet. Vannet lagringstanken som leverer vann til kjøkkenvasken må være på høyere nivå for riktig trykk, slik at vannet renner av tyngdekraften.
Mesteparten av tiden lavt vanntrykk i oppvaskkummen resultater fra en skadet rørledning. Major rørleggerarbeid problemer som blokkering eller lekkasje av rørledning kan være årsaken til redusert trykk. Hvis dette er tilfelle, kan reparasjonen bli mye dyrere.
Vann Lekkasje; Som nevnt ovenfor, selv en liten lekkasje i rør kan føre til lavt vanntrykk i vasken. Du må også sjekke de interne rørledningen forsyne opp til kranen, for lekkasje. Dette kan kontrolleres ved hjelp av måleravlesning til leiligheten din. Alt du kan gjøre er å slå av alle vannkraner inne i ditt hjem og ventiler (om noen) som gjør at vannstrømmen inn i huset ditt fra felles rørledninger. Sjekk måleravlesning nå og 3 - 4 timer etter å gjøre dette. Hvis avlesningen er endret, er det en lekkasje. Ring en profesjonell for å finne lekkasjen og fikse problemet. Les mer på fikse kjøkkenvask lekkasje.
Blokkerte Pipeline; I tilfelle du har støpejernsrør eller galvanisert jernrør leverer vann, er mineralforekomst et vanlig problem som kan føre til blokkering av rørledningen. Mineralene i vannet som strømmer gjennom disse reagerer med metall av rørene som fører til grove overflater og innskudd som går på å øke etter hvert som tiden går forårsaker blokkering av rørledning. Du trenger å få en sertifisert rørlegger i dette tilfellet for å finne ut problemet området og løse problemet.
Håper de nevnte punktene hjelper deg med å feilsøke problemet med lavt vanntrykk i oppvaskkummen. Hvis problemet ikke er begrenset til vask området, kan du ringe en profesjonell for å finne ut den primære årsaken til dette problemet og få det løst.

No comments:

Post a Comment