Saturday 25 February 2012

Wedding kjoler med Color

Tenk på brudekjoler og du vil ha et bilde av en brud kledd som store hvite kjole med broderier og selv skriver. Men hvite kjoler er ikke noe mer en essensiell av bryllupet antrekk. Hvis du er ser ut for brudekjoler, det på tide å leke med farger og har en ultimate jakt antrekk designet for bryllupet ditt dagen. Wedding kjoler med farge er best de å gå for og skjønner ønsket utseende med din favoritt nyanser. Tenk bare på den måten kan du ha flotte brudekjoler med farger i dem. Så her er noen ideer om fargede brudekjoler som du kan velge når du velger en for deg selv.
Snev av Color på White
Hvis du ikke ønsker å inngå kompromisser som tradisjonelt bryllup kjole laget av hvitt stoff, bare gå for et hint av farge i det. Ja det er mange måter å sette farge på den populære bryllup farge. Du kan legge ensfarget tilbehør til antrekket. Spesielt en kombinasjon av en farge og hvit perle eller hvit diamant smykker vil pent legge til at hint av farge til antrekket. Like hot rød eller blå tilbehøret kan se bare awesome på et hvitt antrekk. Du kan legge til halskjede, øredobber, armbånd og hår tilbehør i denne fargen. En annen idé er å binde en bred farget belte til antrekket. Du kan bare ha den på baksiden eller en rundt midjen din. En flott antrekk idé er å ha høye midtlinjen med en bred på dette waistline som kan knyttes til en stor bue på ryggen. Neste idé å legge til at hint av farge er en langermet kjole med semi-transparent ermer i farget stoff og en ramme av samme stoff til hemline eller livlinjen eller åpninger. For de korsett brudekjoler kan du legge til en fargerik kontakt med snøring og backing stoff gjort i farger. For off-skulder og stroppløse topper, kan du ha en 2 inched farget kant over brystet og samme farget belte.
Stiler av Legge Colors
En av de populære stilen legge til farger i moderne bryllup kjoler er å ha lagdelte bunnen der du kan legge til farger. Det øverste laget er brukt er det semi-transparent rene stoff, som er en farge som vil gå bra med base farge. Vanligvis rødt på hvitt eller rosa på lilla er et elegant idé for bryllup kjoler med farge. Du kan ha en vanlig solid farget brudekjole med broderier av en kontrastfarge. Som på en svart brudekjole, kan du ha rødt broderi eller aqua blå broderier på rosa kjole. Tro meg, delikat brodert kan legge en feminin touch, og lage unike brudekjoler med farge. Dette kan være med to og det øverste laget. Tofarget kjole med topp og bunn gjøres i kontrastfarge nyanser er blant de brudekjole stiler som må nøye valg av farge combo. En feil combo kan ødelegge hele klær. Denne stilen ser vanligvis bra med høy midje linjer. Noen ganger plisserte kjoler med avvikende nyanser for oversiden av plater og indre side av platene er en svært populær stil.
Enkel eller dobbel Farget Dress
Går for en ensfarget kjole eller en tofarget kjole avhenger helt av hva du velger. Dual fargede kjoler definitivt gi deg mange muligheter. Men velger du riktig farger blir den viktigste oppgaven. Du kan gå for fet kontrastfarge kombinasjoner eller uformelt bryllup kjoler farger for uformelle eller kausale tema eller plukke matchende farger for uformelle bryllupet antrekk. Du kan ha sesongens farger for å gjøre det til en spesiell antrekk. Som å legge til de oransje og gult, fall bryllupet fargene for fall bryllup er gode ideer. Ensfargede kjoler ser pen og mange elsker å velge disse. De mest populære er rød og rødbrun, kan du også gå for rosa, blå, lavendel, lilla, grønn, gul og gyllen. Silver tilbehør kan gå vel de fleste av disse fargene.
Wedding kjoler med farge vil gi deg hjelpe deg å bære beste se på denne dagen. Prøv ut ulike farger og stiler, og gå for den som passer deg best. Så gjør deg klar til å kle seg i at store fargede kjolen på bryllupsdagen!

No comments:

Post a Comment