Tuesday, 28 February 2012

Quick frisyrer for langt hår

Har du langt hår? Styling og håndtere lange lokker kan være vanskelig noen ganger. Selv om det ikke er mangel på frisyrer for langt hår, men hvem har tid til å gå til frisør nå og da? De fleste av oss ønsker å prøve ut ulike frisyrer, men kommer til et hår stylist vil bety beskytningen ut en masse penger. Hvis du bare visste hvordan å gjøre raske frisyrer for langt hår, ville problemet være løst. Vel, det er ikke en dårlig idé. Har du noen gang prøvd noen raske frisyrer for langt hår hjemme? Det er på tide å være din egen hårstylist. Bare la din motesans guide deg. Prøv ut følgende raske frisyrer for langt hår, og jeg er sikker på at du vil bli lagt merke til av alle. Les mer på enkle frisyrer for jenter.
Easy Quick frisyrer for langt hår
Hestehale; Hvis du lurer på søte rask frisyrer for langt hår, må du prøve ut forskjellige typer hestehale frisyrer. Vel, kan du prøve høy eller lav hestehale stiler. For høy hestehale, bare børste alle håret opp til kronen av hodet og fest dem med en strikk. For en lav hestehale, blir håret festet med strikk i nakken. Du kan la ut noen tråder på sidene. Du kan også prøve siden hestehale frisyre. Du kan også ta noen tråder for å lage en hestehale på baksiden av hodet og la resten av håret løs.
Braids; Vet du hvordan du kan flette håret? Vel, hvis du har langt hår, kan du sikkert prøve forskjellige braid frisyrer. Du kan prøve det enkle hår pyntebånd teknikker for å endre utseende. Du kan lage en enkel flette og la noen tråder på sidene. En annen søt enkel frisyre for langt hår er å lage to fletter og knyt dem i en bolle. Du kan også prøve franske braid frisyrer. Disse frisyrer alltid ser flott og moderne. Du kan også prøve andre varianter som siden fransk braid. Hvis du har rett hår, og ønsker å sport en bølgete frisyre, vil pyntebånd håret hjelp. Vask håret om natten. Før de tørke helt, start pyntebånd håret. Lag en enkel flette. Knyte opp håret på morgenen og kjøre fingrene gjennom håret ditt. Du kan knytte dem eller la dem åpne. Vet mer på lange frisyrer.
Updos; Du kan også prøve fasjonable updos for langt hår. Lurer du på hvordan å style håret i lett updos? Start ved å binde håret. Vri håret med en virvlende bevegelse. Du må vikle vri rundt basen til du når slutten. Sikre den med hjelper av Bobby pins. Du kan også prøve den flettede updos. Del håret i to seksjoner og flette. Flettene må da kveilet i bun på nakken. Du kan også prøve den kinesiske bolle eller den kinesiske flettet updo. Knotty bun hairstyle er en annen søt updo. Lag en høy hestehale, og fest den med en strikk. Tvinn håret klokka rundt sentrum. Flytt hår gjennom midten av denne bun å lage en knute. Sett håret pinner til å holde bun i stedet.
Hvis du har en lagdelt håret klippet, kan du prøve en annen elegant updo. Start ved å ta en liten fremre delen av håret. Del i sentrum, og start pyntebånd håret hele veien tilbake. Lag en hestehale med resten av håret med en scrunchie. Neste skritt vil være å vri lengden på håret løst. Lag en bolle og putt enden tilbake i scrunchie under. Bruk Bobby pins til å holde bun på plass.
Les mer på:; Rask og enkel frisyrer, Cute Easy frisyrer; Håper du fant informasjonen på raske frisyrer for langt hår interessant. Nå som du er klar over flere raske frisyrer for langt hår, trenger du ikke å gå til et hår stylist. Du kan style håret ditt på egen hånd. Bruk trendy hår tilbehør for å gjøre frisyrer se enda mer tiltalende. Bo med stil!

No comments:

Post a Comment