Thursday 16 February 2012

Hosting en Tea Party

Hosting et teselskap er interessant morsomt. Det er den perfekte ideen for venner og familie komme-sammen. Du kan organisere det når som helst hvor som helst. Det er ingen fast regel for å organisere en teselskap. Bare invitere hvem som helst, når som helst og hvor som helst med smaken av te og retter av snacks. Bare oppstår fra om ettermiddagen siesta, ordne te tabellene i hagen din og vente på ankomsten av dine nære og kjære. Brew litt te og gjøre litt snacks og la teselskap være på med samtaler, musikk, mat, latter og moro.
Det var en uformell ting. Men hvis du er ivrig etter å organisere et teselskap offisielt, så bør du følge noen etikette å la de inviterte meg spesielt velkommen i anledning. Hosting et teselskap på bursdager, baby dusj, jubileer og brude dusj, ikke i det hele tatt en dårlig idé. Så les den neste innholdet kjent med de grunnleggende tingene før vertskap for et teselskap. Les mer på teselskap ideer.
Hosting en Tea Party
Hosting et teselskap trenger ikke være en storhet og en kostbar sak. Men det kan være ganske nådig, hyggelig og morsomt hvis den er organisert på riktig måte. Så les disse enkle retningslinjene. Vite mer på teselskap etikette. ; Først lage en liste over personer du er ivrig etter å invitere. Husk det er et teselskap, så velg en liten gruppe av pårørende. ; Hvis du ønsker å invitere dem formelt, gjøre noen hjemmelagde invitasjon pamfletter, med utsmykking. Dekorere med blomster, bånd og fargerike kalligrafi vil definitivt gjøre et godt stykke invitasjon kort. , Nevn dato, klokkeslett, sted (RSVP adresse og telefonnummer) og formål, eller tema for teselskap. , Mail eller legge ut invitasjon til aktuelle personer i minst fire uker i forveien, slik at de kan foreta nødvendige forberedelser for å delta på teselskap. ; Gjør alle forberedelser fra din side, minst en dag før ankomst av gjester. ; Velg en farge ordning for teselskap. Sats på lyse farger for å uttrykke glede og lykke. ; Sett opp bord for buffet, spise og avslappende. Ordne tilstrekkelig stoler for dine gjester. ; Dekk bordene med duker, med ulike ryddig fargerike mønstre for å gi et luksuriøst utseende. Hold bestikk og vev, tallerkener og glass på bordet før hånd. , Å dekorere stemningen stedet blomster potter eller blomstervaser på bordene. ; Velg stedet, der du ønsker å organisere partiet. Når vertskap for et teselskap for barn, er hagen den beste plassen. Hvis det er en formell sak, kan du alltid legge det ut inne i huset ditt. ; Ordne spill og musikk for å underholde dine gjester. ; Utfør alt på en organisert måte å bli verdsatt av dine gjester. ; Les mer om:; Garden Tea Party; Princess Tea Party; Afternoon Tea Party, Tea Party Games
Bortsett fra musikk og samtaler, delta i enkelte aktiviteter er alltid underholdende og morsom, spesielt når du holder teselskap for barn. For voksne, bør party spill være forskjellig fra barn. Her er en liste over noen teselskap spillet ideer som du kan ta med i reisefølget. Les mer om teselskap tjenester.
For Kids; Kids er alltid glad i energisk spill. De elsker å gjøre det gøy og kose seg i sin egen barnslige fakter. Du kan organisere tekannen stafett, sjokolade rase og bestått pakken. Barn er også interessert i håndverk arbeid. Så ordne litt maling og kunst konkurranse for dem. Quiz på sport og fortalte vitser, er også underholdende for dem. Fancy kjole konkurranse er også en god teselskap spill for barn. Du bør også sørge for små premier som et tegn på kjærlighet til barna.
For Voksne; Ikke bare barn, men voksne også som noen form for underholdning. Det kan enten være intellektuell eller rent disporting. Musikalske stol, sannhet og tør, blikk og relikvie og charades er hyggelig teselskap spill for voksne. For folk som elsker å engasjere seg i intellektuelle sak, for dem sjakk, gåter, scrabbles og sudoku er det riktige valget. Du kan også spille noen god film på hjemmekinoen etter at festen er over.
Tea Party Food
Et teselskap uten god mat er like usmakelig som en kake uten sukker. Så sammen med kopper te, må du arrangere ulike parti matvarer, for eksempel informasjonskapsler, snacks, chips og forretter. En bit av sukker og krydder med alltid forbedre smaken av te party. Smørbrød, pizza, finger chips og pommes frites tjene som gode side retter for te. Cream ost salat, pudding og salater er gode delikatesser for teselskaper. Barn elsker å relish kylling paier, eplekaker, kaker og sjokolade. Du kan også ordne muffins, scones, cookies og frukt terter for dine gjester. Fremfor alt, husk det er et teselskap, så serverer ulike varianter av te til dine gjester. Svart, olong, grønt og hvitt vil være den ideelle cuppa for dine gjester. Du kan også brygge noe spicy urtete eller smakstilsatt te. For barn, kan du tjene sitronbåter, fløte, honning, melk og klumper av sukker. Du kan organisere glass vin i sent i eveneing eller punch en flaske champagne også. Les mer om te fest menyen og teselskap oppskrifter.
Hosting et teselskap er ikke bare en god måte å sosialisere, men det bringer også om godt kameratskap mellom venner og familie. Den gir også en stor lettelse til barn fra sine monotone studie tidsplaner. Så neste gang, arrangere et teselskap, bare husk de grunnleggende retningslinjene nevnt i denne artikkelen.

No comments:

Post a Comment