Tuesday, 21 February 2012

Moro Party Ideas

Enten du planlegger en bursdag party, Halloween fest, Valentine's day parti eller en oppgradering parti, vil suksessen være avhengig av tid og krefter du vie i forberedelsene. Party planlegging, som omfatter planlegging for maten som skal serveres på festen, invitasjoner som du vil sende ut, har dekorasjoner for arena og spill og andre aktiviteter som skal gjennomføres der, må gjøres i tid og hensiktsmessig slik at mennesker som er invitert, kan ha det gøy og kose seg helt på festen. Hvis du har en fest som kommer opp, deretter gitt nedenfor er noen morsomme party ideer som vil hjelpe deg ut. Les mer på party spill.
Moro Party Ideas for voksne
Velg et tema; Revolving festen rundt et tema kan bli mye moro. Helt fra åstedet innredningen til kleskode til musikk og mat på festen, bør baseres på temaet valgt. En av de enkleste å planlegge temaer, men blant de mest morsomme partiet ideer er å være vert for en vinsmaking partiet. For dette, kan du be dine gjester for å få en flaske hver av sine favoritt vin med dem. Denne vinen kan deles mellom alle gjestene. Du kan tjene noen gode kvalitet ost, brød og forretter som mat i dette partiet.
Hvis du planlegger å gjøre festen morsom, så kan du velge morsomt tema som en retro party. I dette partiet, kan alle komme kledd i retro klær. Du kan spille musikk fra syttitallet og åttitallet, og har dine gjester danse på disse fots trykke tallene. For et slikt parti, vil den innredningen være ufullstendig uten en dansegulv og noen gode disco belysning, så ikke glem å inkludere disse også. Hvis det er din bursdag som du planlegger, så en av moroa bursdagsselskap ideer, er å kle seg ut som Elvis Presley dvs. hvit bell bunn, tykk side brannskader, etc. og danse med venner og familie til hans tall.
Hippier Night er et annet tema for et parti som kun venner er invitert. Hold kleskode bohemske, musikk rock and roll og alkohol frie strømmer, og ingen andre forberedelser er nødvendig for dette partiet.
Send ut invitasjoner Unik, kreativt laget invitasjoner kan øke forventningen om festen og tjene som et utmerket forspill til det. Hvis du har tid, og hvis de inviterte er nære venner og familie, kan du sende ut håndlagde invitasjoner. Hvis partiet innsamling er i hovedsak av venner, bekjente eller kolleger kontoret, kan du få ferdige invitasjoner fra noen nettsteder som tilbyr den gratis. Alt du trenger å gjøre er å ta utskrifter og fyll i ordvalg.
Offer Variasjon i Mat Spread; Så vidt maten er opptatt av, gir mange muligheter for dine gjester. Dette betyr ikke nødvendigvis at du må bruke mye på mat, kan du ta med massevis av snacks som folk kan spise mens du er i en samtale på festen som kylling slikkepinner, smørbrød, kylling Shawarma, croissanter og fiskepinner. Fast matvarer som pizza, hamburgere og pasta, sørger for utsøkt selskap matvarer også.
Ha det moro med spill, ta med massevis av spill og aktiviteter i partiet for å gjøre det morsomt og spennende. Hvis det er en fest for par, da inkludert ting som par quizer og papir danser vil holde deg moroa kvotienten. Her er to morsomme party spill som du kan inkludere også.
Party Game # 1; For å spille dette spillet, stå med dine gjester i en sirkel. Holding en tom ølflaske si, jeg elsker deg min kjære, og jeg vil kysse deg på pannen din, følge dette opp ved å kysse flasken fra toppen. Pass øl flasken til den personen som står ved siden av deg. Denne personen også har å gjenta de samme ordene, men velg en annen kroppsdel, sier føtter og kysser bunnen av flasken. Som dette, er flasken gått hele sirkelen, fra en gjest til en annen, til den når verten. Herfra starter moroa. Starter fra deg, har alle til å gjenta den samme setningen, erstatter kjære med navnet på personen som står ved siden av dem og kysse ham eller henne på samme kroppsdelen som de nevnt tidligere. Les mer på party isbryter spill.
Party Game # 2; Dette spillet kan spilles i partier hvor mange gjester er invitert. Dette spillet er i gang med deg å ta navnet på en kjent personlighet som Rafael Nadal, den som sitter ved siden av deg nå er å nevne en annen kjent person med navn som starter med den siste alfabetet i tidligere navn, i dette tilfellet L. Hvis han er ikke i stand til å gjøre det, han må ta en tequila shot eller gulp ned en halvliter øl på en gang. Da alfabetet går videre til den neste personen som nå har for å nevne en kjent person eller en drink i stedet. Med så mye å drikke, etter en stund, blir det nesten umulig å tenke på navn og spillet kan bli svært morsomt. Les mer på moro spill for voksne.
Jeg håper ovennevnte morsom fest ideer hjelpe deg når du planlegger din fest. Lykke til!

No comments:

Post a Comment