Wednesday, 29 February 2012

Quick Updos

I løpet av sommeren, er det veldig befriende og behagelige å holde håret ut av ansiktet og nakken. Updos er den perfekte sommeren frisyre og det beste med dem er at de er egnet for både en uformell anledning eller en formell en. Du tenker kanskje at en updo er svært komplisert og tidkrevende, og du rett og slett ikke har tid til å style en når du er rushing å arbeide, men det er en populær myte. Mange updos er veldig enkel og lett å gjøre og ikke krever mye arbeid og tid. Her vil vi lære deg om hvordan du kan style noen raske updos som vil fungere både i styrerom og i ballsalen. Les mer på updo frisyrer.
Quick updo frisyrer
Quick updos er ikke bare elegant og sofistikert, men de er en livredder når du har en dårlig hår dag. En rask updo kan skjule en rekke hår problemer som fett hår, flisete tupper og frizzy hår. En perfekt rask updo bør ikke bare se bra ut, men det bør heller ikke ta mer enn 10 minutter styling tid. Og seriøst, hvem har tid til å gå for kompliserte frisyrer når du må rush til kontoret for arbeid.
En av de beste raske frisyrer som passer for enhver anledning er en bun. Å skape en av de mest perfekte rask updos, første vask håret med en sjampo Volumizing etterfulgt av en conditioner. Blow tørke håret til den er glatt og tørt. Nå deler håret i tre seksjoner, to seksjoner over ørene og en bakerst. Nå tease håret på kronen for å gi det mer volum av back gre. Samle hår som har vært blottlagt i bakhodet i en lav hestehale. Igjen backcomb the hestehale for å skape ekstra volum og en litt bustete utseende. Trekk hestehale i en lav bolle ved å vri den rundt bunnen av hestehale og fest med Bobby pinner. Ta fremre delene av håret og krølle det med en krølltang, slik at krøllene ligger vekk fra ansiktet. Ta en to tommers krøllet deler av håret ditt fra begge sider av kronen området og pin disse til bun. La den andre krøllene falle over ansiktet ditt. Påfør en Spritz av lys hårspray å sette frisyre på plass. Les mer om trinnvis updos.
Her er en enkel og rask updo som er flott for medium hår med tykke tekstur. Denne raske updo fungerer også bra for hår som har blitt vasket en dag eller to før. Først backcomb toppen og krone delen av håret ditt til å skape mer volum i dette området. Nå deler denne delen fra templene, og vri håret på en slik måte at det ikke er noen snags i front. Pin håret delen som du nettopp har vridd med hjelp av Bobby pins og vinkel dem litt slik at pinnene forblir skjult. Ta ytterligere to seksjoner fra like over ørene og vri og feste dem på samme måte, like under den første delen. Gjenta samme prosedyre til alle hår har blitt festet tilbake. Spray hele raske updo med en styling spray å sikre frisyre.
Les mer på:; Elegant Updos, Casual Updos, Easy Updos for langt hår, Så, disse ble to enkle og søte rask updos som kan gjøres i løpet av minutter. Det viktigste å huske mens styling en rask updo, er å holde stilen enkel og ikke prøve å overstyle det. Du kan også bruke ulike håret tilbehør som glitrende pins, kammer og med hår søljer å gjøre updo mer interessant. Quick updos gjør også at du ser ung og sofistikert, og bidra til å definere funksjoner. Eksperimentere med håret i fritiden, og du er sikker på å komme opp med flere raske updo ideer. Kos deg!

No comments:

Post a Comment