Tuesday, 7 February 2012

Drywall Etterbehandling

Drywall etterbehandling er en av de mest avgjørende del av å installere gips. Etter hengende drywall, vil du se at det er mange feil på overflaten. Likhet sømmene i drywall platene ikke riktig justert, er skruehodene utstikkende ut, en antall hull av ulike størrelser, og så videre. Å dekke opp alle disse defekter, riktig ett etterbehandling av drywall er et must. For fullføring av denne oppgaven vellykket, krever du retten slags verktøy og mye tålmodighet. Lær om noen drywall installasjon tips og teknikker.
Drywall Etterbehandling Verktøy
En rull drywall joint tape og en sparkelmasse (eller leire) er de to viktigste verktøy som er nødvendig for å gi en perfekt finish til gips. Det er to varianter av av kassetter som brukes. De er: glassfiber, mesh tape og papir tape. Glassfiber-mesh tape kan festes på gips direkte som det har sin egen lim. På den annen side, må du bruke sparkelmasse før du legger papiret tape på gips. Selv om fiber båndet kan hjelpe deg å fullføre oppgaven på et mye raskere tempo, ser sluttresultatet et papir tape mye bedre. En ferdigblandet sparkelmasse bør brukes til dette formålet som det kan forveksles lett uten mye problemer. Du vil også kreve en bøtte for å blande sparkelmasse, en gjørme pan, en rekke flat gips kniver med fleksible blad med variert lengde, metall spreder og Sander.
Drywall Finishing Techniques
Først av alt, sjekk ut plasseringen av skruehodene på overflaten av gips. Hvis du finner at deres hoder er svulmende ut, så må du skru dem inn i overflaten på gips med en skrutrekker. Dette er gjort fordi det er lettere å skjule disse hullene enn støt opprettet av spikerhoder.
Blanding av sparkelmasse er avgjørende for å få riktig type etterbehandling du leter etter. Hvis gjørme er for stiv, så vil det være vanskelig å bruke, og hvis det løs er da du ikke klarer å øse den med murskje. Derfor, bland det slik at det er nether for stramt eller svært tynne. Mens blanding, forsiktighet bør tas hensyn til at gjørme ikke er pisket opp mye da det kan tiltrekke seg mye luft som vil danne bobler etter søknad på gips.
Nå som du er klar med sparkelmasse, la oss starte med etterbehandling sømmene eller felles områder av gips. Du må måle lengden på hver av sømmer og klippe i papir tape etter den størrelsen. Scoop ut litt gjørme på en metall spreder og bruke den på sømmen over hele lengden på en slik måte at et jevnt strøk av en fjerdepart tomme av slam er dannet over det. Plasser papiret tape på anvendt sammensatte og trykk den lett. Dermed ekstra gjørme under tapen kommer ut hvilke må tørkes av. Følg samme fremgangsmåte for å fullføre resten av gips sømmer. La dem tørke ut for de neste tjuefire timene og påfør et lag med gjørme til å dekke hele drywall kassetter. Du har til å søke gjørme over båndene etter et gap på 24 timer når det andre laget av leire er tørt.
Hjørnene på gips er ferdig på samme måte. Den eneste forskjellen er at mens bruk av første strøk av gjørme, spre den til ca 2 - 4 inches på begge sider av hjørnet leddene og den andre og tredje strøk må utvides for omtrent 10 - 12 inches på begge sider. Små hull opprettet av skruer eller spiker må dekkes ved å smøre litt gjørme på. Gjelder ikke overstiger leire som det kan utgjøre en smell etter tørkingen. Hvis noen store hull har dannet et uhell på gips overflaten, mens installasjonen, så det må bli fylt med gjørme først og deretter dekket med en tape. Legg et strøk gjørme på tape når første strøk er tørt. Da siste strøk av anvendt gjørma på ulike deler av drywall er kurert, til sand overflate sparkelmasse får en jevn finish.
Få mer informasjon fra:; Hvordan Mud Tørrvegg; Tørrvegg Etterbehandling Tips; Tørrvegg Finishing Techniques, Når du er å ansette en entreprenør for installasjon, så det kan være en kostbar affære. Det avhenger av en rekke faktorer, inkludert delikatesse og vanskelighetsgraden av prosjektet. Hvis du har hvelvede tak og brede buer da prosjektet sannsynligvis være mer kostbart. Tilsvarende, i tilfelle arbeidet innebærer mye høyereliggende, vil kostnadene gå høyere. Vanligvis er gips ferdig kostnadene anslått til å være i området fra $ 12 til $ 30 per drywall ark. Du kan spare disse pengene ved å utføre jobben på egen hånd.

No comments:

Post a Comment