Thursday 9 February 2012

Asalea Planting

Planlegger du å vokse asaleaer i din blomsterhage? Disse blomstrende busker tilhører genusRhododendron og er medlemmer av Ericaceae familien. Vanligvis er begrepet rhododendron vanligvis forbindes med gruppen av planter som har store eviggrønne bladverket, men azalea er et unntak på grunn av sin mindre og tynnere blader. Hvis du følger asalea planting instruksjonene på riktig måte, vil hagen din se ut som et vakkert landskap i blomst sesongen. Disse blomstene kommer i fantastiske farger. Så langt som høyden på denne blomstring bush er bekymret, kan de fleste varianter av asaleaer nå en høyde som strekker seg 2-8 meter. Den vakre blomstrer vil dukke opp i vårsesongen. Ikke bare kommer de i fantastiske farger som rød, hvit, lavendel, lys oransje, gull, rødt og lilla, de har også en nydelig duft.
Naturligvis, asalea vokser godt i fuktig fjellområder, men du kan gjøre disse nydelige blomstene vokser godt i din egen hage. Bare gi dem de nødvendige vilkår for vekst som du jakter asaleaer planting, og liker å se disse vakre azalea blomstrer dekorere terrassen eller hagen. Les mer på Azalea omsorg.
Asalea Planting Krav
Velge og Økende asalea, Nå som du har bestemt at du vil asalea å være en del av blomsterhage, la oss snakke om asaleaer planting eller spredning metoder. Lurer du på hvordan å plante asalea? Asalea kan dyrkes fra frø, stiklinger eller pode. Siden voksende asalea ved å så frø kan bety vente i lang tid for å se blomstrer, ville det være en bedre idé å kjøpe azalea plante fra en hage butikk. Vær svært forsiktig mens du velger variasjon. Velg et utvalg som vil vokse godt i din region. Kjøp en etablert anlegg som er i full blomst, og holde den innendørs eller på terrassen. Når blomstringen sesongen er over, kan disse bli transplantert inn i et blomsterbed. Den perfekte tiden for asaleaer planting eller transplantasjonen er i løpet av tidlig vår eller tidlig høst.
Jord, Kvaliteten på jordsmonnet er svært viktig. Du må kontrollere pH faktor. For asalea å vokse godt, må pH være i området 5,5 til 6,0 av. Så, vil en relativt sur jord bli bidrar til veksten av denne blomstring bush. Jordsmonnet må også være godt drenert. Når jord testing er over, grave et hull som er bredere enn plantens rot ball. Siden roten system av asalea er grunt, ikke grave et veldig dypt hull, må du kontrollere at toppen av røttene er dekket. Les mer på jord testing - hvor å teste jord pH.
Sollys; For asaleaer planting, se etter et sted som får noen timer med morgensol. Du må beskytte anlegget fra sterke solen på ettermiddagen. Hvis de får full sol hele dagen, kan anlegget bli skadet, og fargen på blomster kan også bli påvirket.
Vanning: Du må være veldig forsiktig med vanning. Hvis du merker visnet og hengende blader, er dette et tegn på at planten må vannes oftere. Vann oftere i de tørre perioder. Vann anlegget sjenerøst å holde jorda fuktig, men ikke gå på vanning rangel. Overdreven vanning kan føre til problemer som root råtne.
Bioklipp; Du bør også bruke et lag med organisk mulch eller kompost til jorda. En 2-3 tommers lag av organisk mulch vil hjelpe på å bevare jordas fuktighet og hindre røttene fra å få tørket opp. Det er også effektiv i å dempe veksten av ugress. Mulch skal holdes et par inches bort fra stammen av busken. Du kan bruke blader, bjeffer eller barnåler som mulch. Les mer om tips for mulcherfunksjon.
Beskjæring; Så vidt beskjæring er opptatt av, du trenger bare å fjerne brukt blomster, og kutte ned lengre grener. Beskjæring og planting asalea er ikke en langtekkelig prosess, bare kutte ut de døde tre og døde grener. Beskjæring må gjøres hvis blomstrende busken har grodd.
Les mer på:; Flower tips til hagen; Container Flower Hagearbeid, blomstrende busker, busker og trær, nå som du er klar over tips for planting asaleaer perfekt, kan du ta med denne vakre blomstrende busk for å forbedre utseendet til hagen din. Planting asalea er ikke vanskelig, du trenger bare å bruke følgende asaleaer planting instruksjoner. Så, hva venter du på? Bruk denne asalea planting informasjonen til å legge denne vakre blomstrende busk i hagen din. Happy hagearbeid!

No comments:

Post a Comment