Saturday 18 February 2012

Facial Skin Innstramming

I løpet av tenårene og begynnelsen av tyveårene, må du ha lagt merke til at huden i ansiktet var glatt og ufôret. Men som du alder, begynner huden å miste sin elastisitet og begynner viser forekomsten av fine linjer og rynker. Det er lagt merke til at folk som ikke tar skikkelig vare på huden sin i løpet av det første år, er mer utsatt for rynker og sagging av ansikts hud. Aldringsprosessen er uunngåelig, men du kan utsette det ved en vanlig hudpleie ritual og riktig rensing, toning og fuktighetsgivende. Det finnes mange metoder for ansiktshuden innstramming, både kirurgiske og ikke-kirurgisk. Her vil vi diskutere noen av ikke kirurgiske metoder for hud innstramming.
Laser Facial Skin Innstramming
Selv om det er kirurgiske metoder for huden stramme som face lift tilgjengelig for en person, men på grunn av det potensielle risikoen de fleste foretrekker laser ansiktshuden innstramming. På grunn av aldring, genetiske faktorer samt gravitasjon, mister huden sin elastisitet og huden kan henge ned forårsaker løs jowls, rynker og band. Ved prosessen med laser ansiktshuden strammer er det mulig å forbedre utseendet på rynker og linjer med et minimum av nedetid og ingen smertefull kirurgi. I denne prosessen, er en infrarød lyskilde gikk over ansiktshuden som stimulerer kollagen under hudens overflate. Dette fører til at huden stram og resultatene er umiddelbart merkbar. Vanligvis to eller tre sittings av laser ansiktshuden strammer økter er nødvendig for å få de beste resultatene. Det passer for både menn og kvinner, og det som kollagen er stimulert og regenerert, folk nyte en mer ungdommelig utseende. Les mer på face lift uten kirurgi.
Facial Skin Innstramming Øvinger
Ditt ansikt er også består av muskler som resten av kroppen din. Hvis med trening du kan holde kroppen i form, trim og håner så hvorfor ikke ansiktet ditt? Du må ha lagt merke til at når du alder er det utseendet av fine linjer, kråke's føtter, rynker og slapp hud jowls. Dette er fordi med tid musklene i ansiktet begynner å miste sin tone og fasthet. Som musklene er som en pute der huden er strukket over, når musklene mister sin tone, fine linjer og rynker vises på huden. Så, for å tone ansiktet musklene du trenger å gjøre noen ansiktshuden innstramming øvelser. Kanskje du har lyst å lese mer om ansikts øvelser.
For å fjerne faste linjer på pannen, plasserer pekefingrene like over øyenbrynene og trekk ned mens du prøver å heve øyenbrynene. For puffy kinnene, lage en fisk form med leppene dine, ved å sprenge ut leppene og gjør en rund form. Nå smiler så bredt som mulig og hold posisjonen i 30 sekunder. For å bli kvitt din jowls, vipp hodet bakover for å se opp i taket. Holde leppene lukket, flytte kjeven opp og ned i en tygge bevegelse. Gjenta alle disse øvelsene 10 ganger om dagen. Mer om ansikts øvelser for jowls og ansikts øvelser for rynker.
Hjem Rettsmidler for ansiktshuden Innstramming
Ansikts hud innstramming kan også oppnås til en viss grad av hjemmet rettsmidler. Regelmessig massasje huden med en blanding av olivenolje og jojobaolje før du går til sengs. Du kan også bruke en ansiktsmaske på huden din ved å piske en eggehvite. La masken tørke og så vaske det av med kaldt vann. Eggehvite har hud innstramming agenter som vil hjelpe deg i å oppnå en spydighet hud. Honning er et annet godt toning agent. Påfør en blanding av honning og frisk sitronsaft på huden og du vil ikke bare se strammere hud, men huden din vil være glødende og strålende. Du bør også bruke en vanlig naturlige toner på huden din som kjølt tomatjuice å fukte huden og redusere fremkomsten av linjer og rynker. Les mer på; Skin Innstramming Hjem rettsmidler; Laser Skin Innstramming, Slappe Skin, Så, disse var noen metoder for ansiktshuden innstramming. Alltid drikke minst 8 til 10 glass vann hver dag for å holde huden fuktig. Unngå å drikke for mye kaffe og brus, og spiser masse frukt og grønne bladgrønnsaker. Den beste måten å holde huden glatt og rynkefri er å ha en sunn livsstil og en god hudpleie diett.

No comments:

Post a Comment