Wednesday 22 February 2012

Slate Tile Flooring

De fleste huseiere vurdere skifer fliser på gulv som et godt valg for innendørs områder som kjøkken gulv, bad gulv, kjeller gulv, samt for utendørs som verandaer. Den har en iboende finkornet struktur som den er laget av ulike naturlig forekommende rock steiner som kvarts, glimmer, kalsitt, og så videre. Disse brikkene er funnet i et bredt spekter av farger, former og mønstre som er veldig behagelig for øyet. Dermed kan de brukes til å forbedre den generelle utseendet på noen del av huset.
Skifer fliser på gulv Fordeler og ulemper
Skifer fliser er kjent for flere fordeler forbundet med dem. Steinen materiale av skifer er veldig tøff som gjør skifer fliser på gulv svært langvarig. Overflaten på denne gulvbelegg materialet er ikke porøst, og det ikke absorberer fuktighet på annen væske som havner på gulvet. Av denne grunn, kan den brukes i områder med høy fuktighet som bad, kjøkken eller kjeller. Det krever ikke mye stell og vedlikehold som flekker og merker er ikke lett synlige på et skifergulv på grunn av sin mørke farge. Du kan referere til hvordan du rengjør skifergulv.
Den viktigste grunnen til at noen mennesker kan unngå denne typen gulv er at det ikke er en god lyd absorberende materiale. Et annet problem med skifer fliser er at fugemasse ofte blir farget veldig enkelt og dermed hele gulvet ser skittent. Hvis du har små barn i huset ditt, da dette ikke kan være det rette valget for deg som polerte overflaten av disse fliser tendens til å være glatt. Videre gir den en svært hard og kald følelse under føttene.
Slate Tile Flooring Installasjon
Enten du skal installere skifer på en utendørs eller innendørs overflate, bare sørge for at bunnen av gulvet er sterkt nok til å holde den tunge fliser. De viktigste trinnene av skifer flis installasjonen er som følger:
Steg # 1: Gulvet der flisene skal monteres må rengjøres grundig for å bli kvitt alle typer skitt og smuss fra den. Sjekk ut gulvet hvis det er noen sprekker, hull eller andre skader på den. Reparere alle av dem ved å fylle opp hullene med hjelp av en avrettingsmasse. Dermed kan du få en jevn overflate der du kan legge fliser.
Step # 2: For å gi et sterkt og jevnt underlag til skifergulv fliser, er underlaget pads montert på gulvet. I utgangspunktet er de laget av sement og er ganske stiv i naturen. Før, installerer du dem, les instruksjonene fra produsenten nøye. Nå installerer underlaget på betonggulvet i henhold til det. Hvis overflaten på gulvet er mer eller mindre uniform, kan du unngå installasjon av undergulvet. Dette er heller ikke nødvendig for en utendørs gulv.
Steg # 3: Lag en layout mønster med skifer fliser på forhånd og ordne flisene derfor på forberedt undergulvet. Start legging brikkene fra midten av gulvet og beveger seg mot veggene på begge sider. Bruk halv tomme fliser avstandsstykker i mellom flisene. Til slutt, når du når veggen området vil du finne hull hvor en hel flis ikke kan monteres i. Tiltak som gapet området og kutte flisene som per at bruk av en våt så og plassere dem i det.
Steg # 4: Klargjør thinset blandingen etter å ha lest anvisningene på etiketten. Deretter starter prosessen med anvendelse av mørtel fra det ene hjørnet av rommet. Ta litt mørtel på tannsparkel, og spre den over betong eller undergulvet etter løfte en flis og sette flisen tilbake på plassen sin og presser lett. Trykk på den med en gummihammer for å holde nivået på flisen uniform. Hvis overflødig mørtel er presset ut, tørk av med en fuktig klut eller svamp.
Steg # 5: La anvendt thinset få kurert grundig som vanligvis tar rundt 24 timer eller så, og deretter begynne å bruke fugemasse til skifer flis leddene. Når du har innstøpte alle brikkene på plass, vente i 24 timer, slik at mørtelen kan tørke opp fullstendig. Etter at hvis du finner noen bulker på den nylig brukt fugemasse overflaten da gjelde fugemasse på alle disse stedene en gang til. For de neste par ukene holde arbeidsområdet urørt, og la fugemasse kur riktig. Endelig, påføre et lag med god kvalitet flis fugemasse på flisene for å hindre eventuelle flekker på gulvet. Les mer på fuging skifer flis.
Den skifer fliser på gulv kostnaden er relativt høy. Avhengig av størrelse, finish og tykkelse på flisene, kan kostnaden på flisene varierer fra $ 3 og $ 9 per kvadratmeter. Hvis du leier fagfolk for installasjon, da kostnaden vil bli mye høyere. Faktisk, vil kostnadene ved installasjonen være mer enn prisen av materialer som brukes. Grovt, fagfolk belaste rundt $ 5 - 10 per kvadratmeter for installasjonen jobben. Derfor, hvis bunnen av gulvet er i god stand, så du bør legge fliser på egen hånd.

No comments:

Post a Comment