Friday 17 February 2012

Snerpende vs Toner

Med den brede utvalg av kosmetikk er tilgjengelig for hudpleie, er det svært forvirrende å forstå hensikten med å bruke hvert produkt. En av disse sakene inkluderer forvirring om bruk av snerpende vs toner. Hva er en astringerende, og hva det brukes til? Hva er en toner brukes for, og når bør det brukes? Er det en forskjell mellom de to? De er mange spørsmål, som, er svaret veldig enkelt. Ta en titt på forskjellene skissert mellom snerpende og toner, som vil hjelpe deg å forstå hensikten med hvert produkt, og når man skal bruke heller.
Forskjellen mellom snerpende og Toner
Både, astringents og tonere er viktige produkter er nødvendige for normal ansikts hudpleie. De er også utformet med et lignende formål, det vil si å fjerne overflødig rengjøringsmiddel og makeup rester fra huden, for å justere pH nivået i huden slik at den ikke blir svært tørr, og å gi huden en midlertidig innstramming effekt med krymping åpne porene. Men, avhengig av hudtype, varierer bruken av begge. Ved å forstå hva en snerpende er, og hva en toner er, vil vi kunne klart skissere forskjellen mellom bruk astringerende vs toner.
Snerpende; En snerpende er ikke annet enn en sterk toner, som er alkohol-og kjemisk baserte. Dette gir det anti-bakterielle egenskaper. En snerpende er i utgangspunktet brukes til å styre for mye fet hud. Dermed vil du bli anbefalt å bruke en snerpende hvis du har akne utsatt hud, eller ekstremt fet hud. Med sin evne til å ødelegge bakterier, kan en snerpende være verdifulle i å kontrollere akne breakouts, og til og med kviser og hudormer. Noen ganger anvendelsen av en snerpende på en lesjon på grunn av akne eller en kvise kan forårsake en brennende følelse. Dette, derimot, er normalt.
Folk som har tørr hud bør ikke bruke snerpende da dette vil gjøre huden tørrere. I tillegg bør de som har sensitiv hud, unngå bruk av alkohol basert astringents. Det er et alternativ til dette selv. Astringents som har trollhassel er tryggere for slike hudtyper. Å holde hendene rene før og etter bruk av snerpende er ekstremt viktig, som det er veldig harde. Hvis det berører andre deler av kroppen kan det føre til irritasjon.
Toner; En toner er et mildt produkt, som brukes for å fuktighetsgivende dehydrert hud. Dette omfatter ekstremt tørr hud og aldrende hud også. Det hjelper også klart opp tilstoppede porer hud. Den renser huden og du vil ikke finne huden din følelse tørre etter bruk av toner. Det er også flott for kombinert hud, som det hjelper på å tømme tette porene på grunn av oljer, og hydrater de tørre områdene på huden. Ved riktig bruk sammen med rensende og fuktighetsgivende produkter, kan det føre til relativt ingen skade. Vedlikeholde hygiene på hendene er like viktig når du bruker en toner for huden. Finner her mer om hud toner fordeler.
Både, astringents og toner, må påføres med en bomullspinne i hele ansiktet. Et viktig tips å merke seg mens du bruker både snerpende og toner, er at de skal anvendes etter rens og før fuktighetskrem ansiktshuden. Begge disse har muligheten til å tørke ut huden hvis den ikke brukes sammen med en fuktighetskrem. Fuktighetskrem på huden etter bruk av disse produktene gir den en fast og glødende utseende. Les også om toner for fet hud.
Til slutt, det er ingen spesiell vinner i snerpende vs toner debatt. Alt avhenger av hudtype. Enkelt sagt, for fet og akne utsatt hud, er en snerpende det beste valget, mens for tørr og sensitiv hud, fungerer en toner godt. Aldri bruk begge samtidig. Husk også å følge den rensende og fuktighetsgivende rutine sammen med bruk av begge disse produktene for å få det friske, vakre, feilfri, glødende hud.

No comments:

Post a Comment