Thursday 9 February 2012

Business Formelle antrekk

Det er en bestemt antrekk for enhver anledning at du delta i det daglige liv. Selv på kontoret i din vanlige arbeidsdager, må du opprettholde et bestemt kleskoden som vanligvis kalles en bedrift formell påkledning, eller bare business formals. Iført en passende kleskode på arbeidsplassen vil vise profesjonalitet, holdning til arbeid, og også regler for oppførsel. Gi oss beskjed Mer om virksomheten formelle kleskoden for menn og kvinner.
Business Formelle antrekk for menn
A enkle business formelt antrekk for menn i sitt daglige arbeidsliv kan være et godt strykes skjorte og bukse, med et slips. Iført en uavgjort er et av de viktigste delene av en virksomhet formell slitasje for menn. Utseendet på slips bør være anstendig med farger som passer til formelle clothings. Plain slips og de med enkle mønstre er fine for en bedrifts utseende, men det anbefales ikke å ha forbindelser med fancy design. Nyanser av grå, marineblå, brun, svart, og til og med rosa er passende farge Båndene som kan brukes på arbeidsplassen.
En vanlig hvit skjorte er en standard i virksomheten formelt antrekk, men du har muligheten til seg skjorter med andre farger også. Bare sørg for at du ikke opt for lysere nyanser, og dem med mye design og mønstre. Hvis du har en viktig virksomhet eller kundemøte, ville det være bedre om du bærer en dress sammen med den daglige virksomheten antrekk. Men, husk at fargen på drakten skal stemme på den i skjorte og bukse. Forslag dress farger er grå, svart, marineblå, eller andre mørke farger som vil matche dine klær. Kommer til formelle fottøy for menn, kledd i joggesko eller noen fancy støvler er en nei nei. Bruk sko med blonder, og som er svarte eller brune i fargen. Les mer på business antrekk for menn.
Business Formelle antrekk for kvinner
Da det kommer til business formelle antrekk for kvinner, er fargen valg mer i forhold til at i mennenes arbeidsplass antrekk. Normalt består business formelle antrekk for kvinner i en kjole passer eller en bukse farge og en bluse. I motsetning til menn faglige kleskode, sammen med standard svart-hvitt; kvinner kan bære drakter med farger som off white, blått, beige, burgunder, rosa, osv. fargen på blusen må være enkel og ikke for lyst og prangende. Kvinner kan også ha mønstret bluser, men ikke med fancy design. Ikke ha dype kutt bluser, som er upassende for en formell arbeidsplass setting. Knelang formelle skjørt er det beste alternativet i business formelle antrekk for kvinner.
Skjørt som er for kort eller stram er ikke egnet kleskoder på arbeidsplassen. Det er antydet at kvinner velger fottøy som har hæler, men enkelte kanskje ikke føler deg komfortabel på seg slike sko. I et slikt tilfelle, leiligheter er passende alternativer, bare sørg for at de kan matche en arbeidsplass setting. Corporate kvinner kan sikkert bære smykker til kontoret, men at det ikke blir for mye, liker du går for en fest viser alt gull og sølv du eier. Hold bruken av smykker til minimum, noe som vil se enkel. Du kan også bruke en god kvinnes knyte blusen din. Les mer om kvinners business klær.
Les mer på:; Hva er Business Antrekk; Business Professional Antrekk: Dette er den vanlige virksomheten formelle antrekk som skal brukes for vårt daglige arbeid. Husk å holde kjolen enkel og elegant, med ikke mye farger varianter og tilbehør.

No comments:

Post a Comment