Friday 24 February 2012

Kombinasjon Skin Renset

Som navnet antyder, er kombinert hud en kombinasjon av både olje og tørr hud i ansiktet. Noen områder er ekstremt tørr og flassende mens noen er fet og ganske utsatt for akne avslapnings. Området i ansiktet som vanligvis viser oiliness komme under T-sonen. T-sonen er den delen av ansiktet som begynner på pannen, flytter nedover til nese, området rundt munnen, og inkluderer haken. Alle disse gitt ansikt deler tendens til å vise oiliness som de inneholder mer olje glands enn resten av ansiktet. T-sonen er mer utsatt for hudormer, whiteheads og dannelsen av store porer. Det ser blank og oljete innen et par minutter av rengjøring med såpe eller vask ansiktet. Området utenfor T-sonen er tørre, flassende, og skalering. Dermed er en kombinasjon hud mest vanskelig å håndtere. Hvis du er ute etter informasjon om kombinasjonen hudrensingsprodukt, gå gjennom følgende konto for å forbedre dine kunnskaper. Den etterfølges av et par forslag på å balansere en kombinasjon hud. Les videre kombinasjon hudtype.
Hva er den beste Facial Cleanser for kombinert hud?; Den beste kombinasjonen hudrensingsprodukt bør ha noen spesielle ingredienser som er egnet for både tørr og fet hud. En ansiktsskrubb bør inneholde noen form for peeling agent som mikroperler, pimpstein korn, osv. Det burde ha salisylsyre som det er antibakteriell i naturen. En slik skrubb vil rense dypt for å bryte opp hudormer, whiteheads, og kjempe mot bakterier ansvarlig for forårsaker dem. Skin toner er en annen form for rensing agent. Den beste hud toner for kombinert hud bør inneholde en liten mengde alkohol, ca 20%. Det skal ha en ønsket mengde vann og en humectant som glyserin. En slik hud toner kommer under kategorien huden tonics. Dens eksempel er oransje blomst vann. En hud toner ville stramme renset porene å minimere inngangen av bakterier. Dette er årsaken til at en hud toner er nødvendig for kombinert hud som det har noen fet deler. Siden huden toner er tørking i aksjon, og kan skade de tørre delene av huden, bør du vurdere å bruke en olje-fri fuktighetskrem med ekstra solkrem, med minimum SPF 15. Det vil hindre tørrhet fra toner samt beskytte deg mot solskader. Her er mer om kombinert hud fuktighetskrem.
Hvordan balansere en kombinert hud?; Balansering er en viktig del av kombinasjonen hudpleie. Det innebærer å opprettholde olje-kontroll i T-sonen og vanninnhold i andre deler av ansiktet. Dette er definitivt en tøff jobb. Du kan ikke bruke forskjellige produkter på ulike deler av ansiktet. Men du kan oppnå målet til en viss grad ved å bruke produkter som inneholder noen spesifikke ingredienser. Disse ingrediensene er de stoffene som kan brukes over hele ansiktet, uten skjerpende oiliness eller tørrhet av ansiktshuden. Noen av de grunnleggende ingrediensene er alpha hydroxy syrer (AHA), vitamin A og retinols. AHAs er fantastiske stoffer som fremmer langsomt fjerne døde celler fra huden. Salisylsyre og benzoyl peroxide er fantastiske verktøy for å slå tilbake kviser. Å legge til det, har de ikke tørke ut huden for mye. AHAs og retinols kan øke følsomheten av huden for sollys. Derfor må du alltid bruke en solkrem før du går ut i Søn
Les videre:; Care tips for kombinert hud; Best Facial Cleanser, I tillegg til å bruke den beste kombinasjonen hudrensingsprodukt, må du rense den innenfra. Drikk mye vann på en daglig basis for å avgifte huden. Også følge et sunt kosthold. Har hatt behov for mengder av frukt og grønnsaker. De er rike på vitaminer, mineraler og vann. Alle disse næringsstoffene er avgjørende for en sunn hud, uavhengig av sin type. Hope, informasjonen hentet fra denne artikkelen på 'kombinert hud renset' hjelper deg med å finne en god cleanser for kombinert hud.

No comments:

Post a Comment