Sunday, 19 February 2012

Neatsfoot Oil

Neatsfoot olje er en gul farget olje hentet fra kalven bein og føtter av storfe. Oljen innhentet brukes til konservering, condition og oppmykning av materialer som skinn, tre, osv. Faktisk, i det 18. århundre, ble denne oljen brukes til behandling av tørr, skjellende hud problemer. Siden Neatsfoot olje ingredienser er animalske proteiner i stedet for petroleum, vil det bli mykt lær uten at det svekkes.
Neatsfoot olje motsetning til andre oljer ikke stivne ikke ved romtemperatur, rett og slett fordi det er hentet fra unge ben av storfe, der temperaturene er lavere. Den beste form for Neatsfoot olje er den hentet fra shin bein av kalver og ingen ekstra olje er lagt til.
Neatsfoot Olje og lær
100% Neatsfoot oljer har tradisjonelt blitt brukt til å behandle skinn og gjøre den myk og føyelige. De naturlige oljene i skinn begynner å få tømt som soling prosessen er i gang. Den naturlige oljen uttømming årsaker at lær å stivne og bli sprø. Neatsfoot oljen når gnis på hardt lær, siver inn i skinn, mørkner det og myker opp det, og dermed gjenopprette glans av skinn. Videre, salmakere også bruke denne oljen til rehydrate sprøtt skinn fordi den er raskt og effektivt i mykere skinn salen. Det ikke forårsaker noen skade på linen sømmene som andre petroleumsprodukter baserte produkter gjør. Denne oljen er den viktigste ingrediensen i skinn polerer og er også brukt i produksjon av smøremidler og tekstil oljer.
Slik bruker Neatsfoot Oil
Man kan enten bruke rå Neatsfoot olje eller sulfonated eller bi-sulfated form av oljen. Den som ikke tørker natur vil bare mykne elementer det kommer i kontakt med.
Neatsfoot Olje for Leather; Neatsfoot olje er flott å bevare glans og smidighet i skinnvarer. Bare dunk en liten del av en ren fille inn i olje og gni oljen forsiktig på skinn produktet. Skinnet Varene vil bli myk i en uke eller to. Foruten å øke glans, fungerer denne oljen også som en beskyttende barriere og hindrer at fuktighet ødelegge skinnvarer. Til å trykke denne fordelen, bare gni noe av denne oljen på din sko, jakke, lue eller veske (vent til oljen tørker) før du drar ut på en regnfull dag. Oljen skal beskytte skinn fra regnet. Les mer om hvordan du skal ta vare på skinn.
Neatsfoot Olje for Wood; Har tremøbler mistet sin glans? Ser det kjedelig og kjedelig? Vel, hvis ja, da Neatsfoot olje akkurat det å lyse opp huset ditt. Bare ta en ren fille og dypp den i litt Neatsfoot olje. Nå forsiktig gni oljen på tremøbler, tre benkeplater, tre dører, etc. Anvendelse av denne oljen på trevarer conduces til en glødende effekt som kommer fra skogen. Les mer på tremøbler omsorg.
Neatsfoot Olje for Skin; Denne oljen kan også brukes som en fuktighetskrem for huden. Bruk den som du ville gjort med noen annen slags fuktighetskrem, selv om det er litt mer tyktflytende enn andre kremer. Bruk den, la det tørke og deretter sette på klærne.
Neatsfoot oljens lukten vil vare i en uke etter påføring, og dermed, hvis du ønsker å ta vesken uten oljen duften følger deg, må man holde at en uke gapet. Dessuten, mens søknad Neatsfoot olje på salen være forsiktig med å bruke for mye av oljen, som overflødig kan over-mykne salen, og dermed gjør det siger ned og strekke. Dessuten, bruker aldri Neatsfoot olje på semsket varer, da det fører til misfarging. Men der hvor å kjøpe Neatsfoot olje? Neatsfoot olje kan bli funnet på noe jernvarehandel eller et kjæledyr forsyning butikken.

No comments:

Post a Comment