Friday 3 February 2012

Wedding Mottak Games

Et bryllup dag er kanskje en av de mest spesielle dagen i et par liv. Det er den dag da to mennesker gå sammen i et liv fullt av kjærlighet og eventyr. Og hva bedre måte å starte denne nye reisen enn en bryllupsfeiring full av moro og munterhet. En flott måte å gjøre bryllupet mottakelser morsomt er å ha noen virkelig interessante bryllupet spill og aktiviteter, der ikke bare bruden og brudgommen, men deres venner og slektninger også nyte mye og samtidig bli kjent med hverandre. Nedenfor er noen kreativ og morsom bryllupsfeiring spill, som er sikker på å gjøre dagen minneverdig. Les mer om festspill.
Wedding Mottak Games Ideer
Hvem får Bouquet?; Løpet bryllup, kaster bruden henne buketten på brudepiker og en av dem fanger den. Dette regelmessig aktivitet kan gjøres morsomt hvis et spill blir spilt med det. Hvilke kan gjøres er at i en gjennomsiktig bolle, noen steg knopper bør holdes. Etterpå bør kunngjøring gjøres at ut av alle de ugifte kvinnelige gjestene, den som gjetter antall knopper i bollen riktig, vil få buketten from bruden. Om kvelden, bør bruden selv gå og presentere bukett til vinneren.
Løse oppgaven!, Hvis du er ute etter noen unike bryllupsfeiring spill, passer så denne regningen til tee, selv om du må gjøre litt forberedelser på forhånd for det. Du og partneren din kan begynne med å lage en liste over alle ordene som har noen slags forhold til en bryllupsfeiring, slik som brudekjole, brud, brudgom, kirke, centerpieces, dekor, etc. Når du har gjort dette, virvar opp the alfabeter i hvert av disse ordene, og lage en ny liste over disse jumbled ord. Ta ut flere eksemplarer av denne nye listen og under bryllupet, overlevere dem til hver av gjestene. Gjestene som er riktig i stand til å gjette alle ordene er vinneren. Til prisen, hvis vinneren er en mann, blir han å danse med bruden og hvis det er en kvinne, danser hun med brudgommen. Les mer på middagsselskap spill.
Hvem er den beste Poet?; Å holde alle gjestene interesserte og for å legge litt kreativitet og romantikk til bryllupsfeiring, kan du ha en på flekken poesi konkurransen. På bryllupet resepsjonen dagen, å overlate papir og penn til hver av gjestene skrive sine dikt. Nøye velge tema for konkurransen. Du kan også be dine gjester til å starte sin diktene med noe som, Michael og Sandra er skapt for hverandre eller Michael og Sandra er gift i dag. Gi gjestene femten minutter til å skrive sine dikt. Etter det, inviterer de som ønsker å dele sine dikt med resten. Når poesi resitasjon er avsluttet, samle alle diktene, lime dem på et diagram og la den henge på bryllupsfeiring sted, for alle å se. Les mer på familien party spill.
Lar Play Musical stoler til!: Selv om, er dette et svært vanlig spill, men det kan legge til morsomme kvotienten som ingen. Å spille dette spillet, fjerne en stol fra hver av tabellene. Så spør bandet eller DJ til å spille litt musikk. Når musikken spilles, gjestene flytter i sirkler rundt bordet. Når musikken stopper, gjestene har til å sitte på stolene. Gjestene som er igjen uten en stol, er ute av spillet. Etter dette, er en annen stol fjernet, fulgt av gjester som beveger seg i sirkler og deretter prøver å okkupere en av stolene. Etter samme mønster, en gjest som er igjen til slutt, på hvert bord, er vinneren. Han får tabellen midtpunktet som premie.
Les mer på:; Anniversary Party Games; Engasjement Party Games, Fun bryllupsfeiring ideer; Dette er noen ideer om bryllupsfeiring spill. Jo mer du involverer gjestene i spill, jo mer vil de være morsomt for dem, så vel som for deg. Så, enten du velger å ha de nevnte spillene på din spesielle dag eller noen andre seg, planlegge dem slik at de løfte ånder av gjestene på festen, og husk de bryllupsfeiring for dagene som kommer.

No comments:

Post a Comment