Wednesday, 15 February 2012

Manikyr og pedikyr

Manikyr og pedikyr er en godbit for neglene på hender og føtter. Manikyr og pedikyr gir deg en stor følelse av at man ikke kan egentlig forklare. Kanskje fordi vi har en tendens til å overse våre neglene ofte, og manikyr og pedikyr er en måte å skjemme bort dem. Manikyr og pedikyr er ikke bare begrenset til mer rettferdig sex skjønnhet regime. Mange menn også besøke spiker salong og få neglene arkivert og formet. Vel, kvinner elsker å se menn med pene og ryddige negler som er i form og ikke de de som har brutt, uformelige og skitne negler. Og av åpenbare grunner, kan man ikke hengi seg til å tilbringe sine regninger hver måned for å få en profesjonell manikyr og pedikyr utført. Så løsningen er å lære noen enkle måter å gjøre manikyr og pedikyr hjemme.
Home manikyr og pedikyr
Manikyr og pedikyr hjemme, kan ikke gi deg den perfekte neglene i skjønnhetssalongen de første par ganger. Men, med vanlig praksis også vil du bli proff i å oppnå den perfekte ser neglene. Du kan prøve manikyr og pedikyr på en pyjamas fest eller få koselig med din kjære trimming negler og leker med sine sanser. Eller kanskje bare få neglene dine til å se pen, ryddig og sunn. Bare følg disse hjem manikyr og pedikyr tips for å oppnå misunnelsesverdig negler. Du kan lese mer på skjønnhet tips.
Så før vi begynner med våre hjem manikyr og pedikyr tips, la oss få vår manikyr og pedikyr utstyr klar. Med dette mener jeg ikke ta med salongen som hi-tech manikyr og pedikyr utstyr, men enkle ting for en skjønnhet behandling hjemme. Du trenger:; En pakke bomull baller; En flaske neglelakk remover; En Emery bord eller en saks, en spiker trimmer; A cuticle remover, En flaske din favoritt neglen farge, to toe separatorer; En pakke tørkepapir, Fjerne Nail Color
Du har alle dine manikyr og pedikyr utstyr klart, så kan du begynne med neglelakk fjerner. Du må ta en bomullsdott og dypp den i neglelakkfjerner. Nå gni bomull ballen på fingeren spiker til spikeren fargen er fjernet helt avsløre sanne neglen farge. Husk, bruk neglelakk remover med måte som det er ekstremt tørking, og kan skade neglen og neglebåndet.
Du kan lese mer om hvordan du manikyr negler i artiklene:; manikyr for naturlige negler, Hjemmelaget manikyr, DIY Tips for fransk pedikyr og manikyr, Cuticle Fjerne, Før du planlegger å fjerne cuticle, må du dyppe fingeren tips i varmt rent vann. Ikke dypp fingeren spiker i vann i mer enn 3 minutter. Neglebåndene er den myke huden nederst på neglen din der negl brusk og hud møtes. Det hjelper å koble neglene og huden uten at du trenger å føle smerten. Som spikeren vokser, strekker skjellaget sammen med det. Du kan bruke en cuticle remover å fjerne cuticles eller du kan til og med skyve neglebåndene ned med neglene. Dette fjerning av hårstråene hjelper neglen vokser og fremmer sunn negler.
Du kan lese mer om hvordan du tar vare på neglebåndene i artikler relatert til cuticle omsorg:; Cuticle Oil; Cuticle Cream, Cuticle infeksjon, Fingernail Trimming; Den beste måten å klippe neglene er etter et bad eller soaking dem i varmt vann for 3 til 4 minutter. Dette vil myke opp neglene og bli lett å skjære. Du bør bruke saks for omforming eller forkorte neglene. Det gir bedre form til neglene enn Emery bord. Du må bruke spiker clippers å trimme tåneglene. Fil de skarpe kantene på neglen overflaten ved å flytte filer i én retning. Du må glatte neglene og gi dem en skikkelig form.
Du kan lese mer om fransk nail art i artikkelen fransk manikyr hjemme.
Peeling og fuktighetsgivende; Du må massere hender, armer, ben og føtter når du setter deg ned for manikyr og pedikyr. Du bør skylle hendene og bruk en pimpstein for å fjerne død hud, tøffe miljøer og hard hud under føttene. Du må bruke en tykk fuktighetsgivende håndkrem på hendene og en fot krem ​​på føttene for å glatte grov tørr hud og helbrede sprukne føtter. Du kan lese mer på huden peeling.
Nail Color; Når du er ferdig med alle disse trinnene, må du polere neglene med en spiker farge. Du trenger å polere neglene i lag og gi tid til å tørke pelsen. Du må først bruke ett strøk base, deretter to strøk med farge polish og til slutt et toppstrøk. I tilfelle har du sprø negler, kan du bruke én eller to strøk med møne fylle neglelakk på spikeren i stedet for grunning. Dette følger to lag med neglelakk farge og deretter en overlakk for blankt og skinnende negler.
Dette var en enkel måte å gjøre manikyr og pedikyr hjemme. Nails beskytte fingrene og du trenger å ta godt neglepleie akkurat som hårpleie. Sunn, vakre og lange negler er et tegn på god helse og hygiene. Jeg håper denne artikkelen på manikyr og pedikyr hjelper du får salongen liker perfekte negler hjemme.

No comments:

Post a Comment